kavalla Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Welcome An00by si felicitari pentru functie , sper sa facem o echipa buna si sa ridicam la cel mai inalt nivel The Triads , bafta in coordonarea acestei factiuni .
Devil. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Welcome baiat gigel, si felicitari! Fa-ma sa cred ca nu am ramas degeaba aici . :wub: .
An00bY Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Salut la toti sefii si sa facem o echipa cat mai buna !!
Winston Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Imi pare bine ca vam gasit dragi coegi. Cat de curand am sa fac SA:MP-ul si o sa activezi mai mult. Felicitari An00by pt functia de lider Am postat in topicul Help zone la Problema sa:mp ce problema am eu. Va rog frumos sa va uitati si daca se poate sa ma ajutati, deoarece vreau sa joc iar SA:MP. Rezolvarile le postati in acel topic
kagawa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Salut,de astazi sunt noul vostru coleg,sper sa ne intelegem bine. :)
ExTrEm Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Incercati sa veniti cati mai multi joi la sedinta ora 20:00 , sa facem un WAR , eventual sa aveti 1k mats la voi inainte de sedinta. Pe ei pe mama lor
Oliver Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Salut,de astazi sunt noul vostru coleg,sper sa ne intelegem bine. :) Welcome Darius .
Winston Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Imi pare bine ca vam gasit dragi coegi. Cat de curand am sa fac SA:MP-ul si o sa activezi mai mult. Felicitari An00by pt functia de lider Am postat in topicul Help zone la Problema sa:mp ce problema am eu. Va rog frumos sa va uitati si daca se poate sa ma ajutati, deoarece vreau sa joc iar SA:MP. Rezolvarile le postati in acel topic Va rog uitativa in topic si daca se poate sa ma ajutati
Devil. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Imi pare bine ca vam gasit dragi coegi. Cat de curand am sa fac SA:MP-ul si o sa activezi mai mult. Felicitari An00by pt functia de lider Am postat in topicul Help zone la Problema sa:mp ce problema am eu. Va rog frumos sa va uitati si daca se poate sa ma ajutati, deoarece vreau sa joc iar SA:MP. Rezolvarile le postati in acel topic Va rog uitativa in topic si daca se poate sa ma ajutati Ce legatura are asta cu factiunea? Asteapta raspunsurile acolo #-o . Nu cred ca ajung la sedinta.
Winston Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Imi pare bine ca vam gasit dragi coegi. Cat de curand am sa fac SA:MP-ul si o sa activezi mai mult. Felicitari An00by pt functia de lider Am postat in topicul Help zone la Problema sa:mp ce problema am eu. Va rog frumos sa va uitati si daca se poate sa ma ajutati, deoarece vreau sa joc iar SA:MP. Rezolvarile le postati in acel topic Va rog uitativa in topic si daca se poate sa ma ajutati Ce legatura are asta cu factiunea? Asteapta raspunsurile acolo #-o . Nu cred ca ajung la sedinta. Pai nu are legatura cu factiunea dar v-am intrebat daca ma puteti ajuta. Si nush daca ajung la sedinta, dar sar putea deoarece am un prieten si-l rog sa ma lase sa intru pe SA:MP. Dar daca nu gasiti topicul acela uitati aici problema: am probleme cu jocu SA:MP. Eu vreau sa intru pe SA:MP dar cand dau connect imi apare aceasta chestie http://imageshack.us/photo/my-images/824/picture027au.jpg/. Va rog daca ma puteti ajuta postati in acest topic. Pt ca imi doresc foarte mult sa joc iar SA:MP
taylorrrr Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 As vrea sa spun si eu welcome lui An00bY chiar dak e unpik intarziat,si sa spun ca s-ar putea sa intarziu la sedinta cateva minute.Multumesc!!!
Guest BlackSwordd Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Salut,sunt noul vostru coleg newyorker .. vroiam sa anunt ca nu stiu sigur daca voi veni la sedinta .. n-am nimic de facut da sper sa nu uit
Colinzink Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Welcome noilor membri. Ajung pe acasa la 8.30 intarzi.
Oliver Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Salut,sunt noul vostru coleg newyorker .. Welcome NewYorker si Hawx.
Guest Wapo Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Salut ma numesc Wapo in joc si sunt noul membru al Triadelor.....Sper sa ne intelegem bn si sper sa facem o echipa buna ......sunt un coechipier de incredere si o persoana care intelge simtul umorului pana la o limita.......O sa fiu langa voi si la bn si la rau :)
ExTrEm Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Cred ca e a mia oara cand repet , lasati certurile de o parte si fiti mai seriosi , fara copilarii. Nu vreau sa aud certuri intre voi , invatati sa va comporati normal si civilizat doar asa aveti de castigat
An00bY Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ok, am sa va zic aici sa va fie clar pentru ca daca mai trebuie sa va explic o data in joc, sincer, nu o sa apucati sa vedeti chat-ul. Atata timp cat am fost pus ca lider trebuie sa ma tratati ca pe un lider. Dupa sedinta care am avut-o m-ati tratat ca pe o guma mestecata si nu mi-a placut deloc. Inteleg ca sunt nou, voi va credeti sefi peste mine, il respectati doar pe Extrem, dar, se schimba foaia. Acum aveti doi lideri si trebuie sa ii respectati pe amandoi la fel (ma rog, poate ma insel, poate nici pe Extrem nu-l respectati, mai vedem pe viitor). V-am explicat si in joc ca atata timp cat ma ascultati, va ascult, suntem prieteni. Degeaba comentati voi ca "ba, ce te crezi atata sef" pentru ca sa stiti ca nu ma afecteaza cu nimic daca raman doar eu cu Extrem in factiune, prefer asa, sa raman cu unul cu care pot sa ma inteleg, decat sa imi bat capul atata si sa va zic intr-una gura, gura, gura, asa ca terminati cu prostiile si ascultati de lideri. Pana la urma nu va tine nimeni in factiune sau chiar in joc. Voi singuri ati acceptat sa intrati intr-o factiune, sau sa jucati un joc in care sunteti condusi de unul sau mai multi jucatori cu un grad peste voi. Sincer acum, ce rost are sa fiti nesimtiti.. ? Pot sa fiu si eu nesimtit dar prefer sa fiu tovaras de joc cu toti, mai ales cu cei din factiune, asa creeam o atmosfera placuta intre noi. Deci, cei care or sa citeasca mesajul si se simt, sa-l bage bine in cap pentru ca nu aveti vreun avantaj fata de mine sau altcineva sa va credeti voi mai smecheri. Eu am acceptat acest post cu speranta ca o sa facem cu totii o echipa talentata, nu sa incep sa fiu nesimtit cu voi si sa nu dea nici un rezultat, iar apoi sa ii propun lui Extrem sa o luam cu factiunea de la 0. :) Pup. :-*