bYscuYte Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Nick:Soldier1 Rank:1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva Tu de ce ai mai intrat ma? Doar pentru rank? [ Nu iei rank asa repede, check discutii cu si despre factiuni, se da la 2 saptamani, daca liderul considera ca meriti. Tu ai max 3 zile ] . #Daca intrati doar pentru rank, mai bine nu mai intrati , noi vrem sa facem ceva cu factiunea asta , nu sa stam pe interes.. ##Scuzati pentru interventie, dar deja m-am saturat de dinastia.. Si , ca sa nu fiu OFF total : http://img27.imageshack.us/img27/2662/samp000xh.png http://img440.imageshack.us/img440/5465/samp001hn.png L-am facut eu sa si-o retraga , stai chill ;)
randy1997 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 SCZ extrem da mau banat pe nedrept ca nu imi lua din hp ca am parkour mod si nu voi putea intra nush cat timp da am pus cerere pt unban . SCZ sa nu am demiti
ExTrEm Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Daca vei primi unban te tin daca nu , nu. Mare atentie la comportament faceti tot felu de greseli stupide. ( omorati aiurea , trageti aiurea , nu respectati alianta , etc ). Incepeti sa va schimbati atitudinea , sau trec la fapte.Nu ma doare mana sa demit 4-5. 1
.sKaNNer. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Imi scuzati inactivitatea de la sedinta incoa... am ceva probleme cu internetul... promit ca o sa ma revansez !
R0ugh Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Salut.Am rasfoit forumul si am dat peste sugestia foarte inspirata a lui American21,pe care as vrea sa o ...imbunatatesc,din moment ce am vazut ca ai agreeat-o,Extrem. Deci :Pentru o buna structurare,propun sa fie intemeiate 2 Triade a cate 10+ membri : Triada-Sun Yee On - Leader - Mountain Master (Maestrul Muntelui) - Deputy - Deputy of Mountain Master (Adjucnct al Maestrului Muntelui) - Administrator - White Paper Fan (Evantaiele Albe) - Enforcer - Red Pole (Luptator) -Ordinary Member - Blue Lanterns (Membru) si Triada -Wo Shing Wo - Leader - Mountain Master (Maestrul Muntelui) - Deputy - Deputy of Mountain Master (Adjucnct al Maestrului Muntelui) - Administrator - White Paper Fan (Evantaiele Albe) - Enforcer - Red Pole (Luptator) -Ordinary Member - Blue Lanterns (Membru) Printre atributiile de impartit structurilor sa se includa si uciderea dusmanilor neoficiali ,adica Black Listului Triadelor,insa doar la comanda Mountain Masterului sau Deputy of Mountain Master...Eventual,daca se vor creea triadele,voi venii cu noi idei... :* 6
GangXploR3 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Mi se pare o idee buna atata timp cat este vorba despre familiile Triadelor , m-am gandit si eu la ceva in legatura cu factiunea . Extrem , cu tine am discutat si in joc dar mi se pare ca aveai treaba si voi spune aici ca sa vezi si sa ne spui o parere. Ar fi mai bine pentru factiune sa se faca niste restructurari. Momentan suntem cam putini online din numarul total de membrii si cei care nu activeaza sau care activeaza foarte putin, sa fie demisi. Asa vom putea recruta alti membrii capabili in factiune. O zi buna ! :tiphat: 2
R0ugh Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Bine punctat ,gang, am vrut sa propun si eu la sedinta trecuta,dar nu am avut ocazia....sunt cativa activi care ar dori sa intre,dar locurile sunt toate ocupate.... 1
ExTrEm Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 O sa intru si in cei inactivi , dar nu prea am timp acum.Despre familii e ok dar numele e cam ciudat ar trebuii Yakuza si The Red Gecko 2
Guest p01nT Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Si eu si eu cu o mica idee...sa nu mai umble nimeni singur deoarece rivalii ii pot omori imediat. Sa se umble cel putin cate 2 si cine nu respecta sa suporte consecintele.Asa am putea sa fim si mai uniti si sa ne cunoastem deoarece unii de rank mai mare nu ii baga in seama pe cei de rank mic.Astept un raspuns extrem :nanana: 3
Perpripiu Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Pai cam asa este in mafie, sefii nu prea socializeaza cu cei de rank mic. Incearca sa preiei tu initiativa, sa faci primul pas si sa incerci sa intri in vorba cu ei.
R0ugh Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 O sa intru si in cei inactivi , dar nu prea am timp acum.Despre familii e ok dar numele e cam ciudat ar trebuii Yakuza si The Red Gecko Acele nume le pui cum crezi tu ca e mai ok,Extrem.In istoria recenta a Triadelor,cele doua si 14K sunt cele mai puternice 3 Triade din Hong Kong,de aceea le-am ales...Iar denumirile din ierarhie,tot din realitate sunt luate,din diagrama structurii unei Triade..... Oricum e doar o idee,tu doar inspira-te din ea,ia ce consideri ca e bun ... :bananadance2: 1 1
Guest p01nT Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nu m-am referit la extrem perp..e de nota 10+ extrem..dar sunt altii care sunt cu nasul pe sus. Nu e cazul sa dam nume.Chiar daca am incercat sa mai vorbesc cu ei..tot te ignora dupa.. 2 1
Perpripiu Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Eu nu ma refeream la extrem, era vorba de cei de rank 4 - 5 .....
Devil. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nu m-am referit la extrem perp..e de nota 10+ extrem..dar sunt altii care sunt cu nasul pe sus. Nu e cazul sa dam nume.Chiar daca am incercat sa mai vorbesc cu ei..tot te ignora dupa.. Asa cum a spus si perp, incearca sa intrii tu in vorba cu ei. De ex. kvL e foarte de treaba, la fel si clau si ceilalti.. trebuie doar sa stii cum sa ii "iei" :) . #In legatura cu familiile, foarte buna ideea . ( The Red Gecko si Yakuza mi se par numele ideale, mai simple si mai la "indemana" )
ExTrEm Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Maine ora 20:00 Sedinta sper sa va faceti timp :D Edit: Mai postati si niste semnaturi , care le aveti.;) 1
Devil. Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 (edited) Mda, a intervenit ceva .. nu sunt sigur ca pot ajunge :| . Fac tot posibilul ;) . #Am rezolvat si am ajuns la sedinta :) Edited January 28, 2012 by Alexe12
ExTrEm Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Din pacate a picat serveru si nu am apucat sa va zic tot ,asa ca va spun aici. 1.Deci cand mergeti la kill si mergeti doar 1 nu aveti pretentia sa va ajute colegii daca nu solicitati ajutor. 2.Ascultati in mod special de cei de rank superior mai ales rank 5 , toti sunteti la fel 2 maini 2 picioare. 3.Vorbiti adecvat si lasati injuraturile si tot ce faceti. 4.Nu mai deranjati eventurile 5.Mergeti la kill cel putin 2 6.Ajutati alianta la nevoie 7.Nu mai rupeti AFK in spawn. 8.ACTIVATI MAI MULT si lista e destul de lunga Tot ce vreau in mod special , vreau sa activati mai mult Respectati regulile de mai sus sau va astept demisiile. ##^^Au inceput restructurarile - cei inactivi aveti 2-3 zile la dispozitie sa dati semne de activitate , daca nu se intampla asta veti fii demisi nu conteaza rank`u/nick`u/lvl`u ,etc^^
ExTrEm Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Daca aveti propuneri de Concursuri imi dati mie PM si eu va dau acordu pentru concursu respectiv. Mai treceti si pe la Semnaturi
GangXploR3 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Pentru asta ai topicul "Antrenamente Triade".
ExTrEm Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 O sedinta o sa fac luni sau marti , cand am timp
Maluco Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Sper ca in sedinta urmatoare sa stabilesti anumite criterii care sa ne faca mai uniti. Sunt dezamagiti de unii colegi in totalitate.