Jump to content
lego_kid

Discutii Yakuza

Recommended Posts

Guest LastKiss
Posted

Extrem,propun sa mi se anuleze advertismentul deoarece eu consider ca mi-am indreptat comportamentul, + ca nu am mai avut nici-o plangere sau abatere de la regulament

• Upvote 1
Posted

V-am anulat la toti avertismentele , nu erati multi cu avertismente , doar 2-3 erau.

Despre activitate s-ar putea sa o bag dar o sa contina doar rivalii omorati.

Guest LastKiss
Posted

S-a ales membrul lunii? Daca da cine?

• Upvote 1
Guest LastKiss
Posted

imi pare rau dar se pare ca voi fii o perioada inactiv,depinde de ce va discuta Perpripiu cu spark / iceman. In cursul zilei de azi Perpipiu m-a banat permanent dintr-o greseala,facand cerere unban am aflat ca acest tip de ban nu se scoate,acum sper sa ma ajutati si sa va interesati daca voi primii sau nu unban din partea lui iceman / spark , sau sa ii comunicati lui Perpripiu situatia mea,multumesc !

ps: am aflat ca imi va scoate iceman banul,deci totul va decurge ca inainte :x

• Upvote 1
Posted

Au inceput demisiile de iarna !

Aveti 2 zile sa-mi dati un semn de viata , urmatorii membrii: NuTzu , rockstar , Smile , VictorM3 , DyZy si smekhe.

Daca in 2 zile nu dati nici un semn , out imi pare rau.

Posted

Baieti exista topicul de inactivi sau cel de dicutii , in cazul sedintei , nu dura mai mult de 3 min sa va anuntati neprezentarea ... verificati in log daca ati fost demisi , banuiesc ca da .

Posted

Cere unban,dragule...(daca te stii curat ,desigur)...Au mai fost erori de genul asta.....ai facut un ss?

E.L. ------Acum am observat ca deja ai cerut reevaluare-------My bad

Posted

ma , de ce am fost banat ?

20.gifangry4.gifBangHead.gif

Nu se poate asa ceva!!

Combat Shotgun, iti scria cand ti`a dat Server closed the connection .

Daca ai facut poza, fa reevaluare si nu mai posta aici ca nu are legatura cu factiunea .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...