Guest Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Salut , imi pare rau nu am putut ajunge la sedinta ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Ok, am sa va zic aici sa va fie clar pentru ca daca mai trebuie sa va explic o data in joc, sincer, nu o sa apucati sa vedeti chat-ul. Atata timp cat am fost pus ca lider trebuie sa ma tratati ca pe un lider. Dupa sedinta care am avut-o m-ati tratat ca pe o guma mestecata si nu mi-a placut deloc. Inteleg ca sunt nou, voi va credeti sefi peste mine, il respectati doar pe Extrem, dar, se schimba foaia. Acum aveti doi lideri si trebuie sa ii respectati pe amandoi la fel (ma rog, poate ma insel, poate nici pe Extrem nu-l respectati, mai vedem pe viitor). V-am explicat si in joc ca atata timp cat ma ascultati, va ascult, suntem prieteni. Degeaba comentati voi ca "ba, ce te crezi atata sef" pentru ca sa stiti ca nu ma afecteaza cu nimic daca raman doar eu cu Extrem in factiune, prefer asa, sa raman cu unul cu care pot sa ma inteleg, decat sa imi bat capul atata si sa va zic intr-una gura, gura, gura, asa ca terminati cu prostiile si ascultati de lideri. Pana la urma nu va tine nimeni in factiune sau chiar in joc. Voi singuri ati acceptat sa intrati intr-o factiune, sau sa jucati un joc in care sunteti condusi de unul sau mai multi jucatori cu un grad peste voi. Sincer acum, ce rost are sa fiti nesimtiti.. ? Pot sa fiu si eu nesimtit dar prefer sa fiu tovaras de joc cu toti, mai ales cu cei din factiune, asa creeam o atmosfera placuta intre noi. Deci, cei care or sa citeasca mesajul si se simt, sa-l bage bine in cap pentru ca nu aveti vreun avantaj fata de mine sau altcineva sa va credeti voi mai smecheri. Eu am acceptat acest post cu speranta ca o sa facem cu totii o echipa talentata, nu sa incep sa fiu nesimtit cu voi si sa nu dea nici un rezultat, iar apoi sa ii propun lui Extrem sa o luam cu factiunea de la 0. :) Pup. :-* Up ca mi-a schimbat shakalaka pagina.. :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Acceptat. De ce il accepti? nu vezi ca biografia este una diferita de ceea a triadelor? :-? fara suparare dar ar trebuii sa isi refaca aplicatia...... No Warn Pls :( Nu inteleg ce vrei cu asta.. ce vrei cu asta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wapo Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Acceptat. De ce il accepti? nu vezi ca biografia este una diferita de ceea a triadelor? :-? fara suparare dar ar trebuii sa isi refaca aplicatia...... No Warn Pls :( Nu inteleg ce vrei cu asta.. ce vrei cu asta ? Nimic...doar vroiam sa iti zic daca poate sa isi refaca :-s Scz daca te'am suparat :( numai ca vroiam sa puna aplicatia corecta :) Imi pare rau daca ti'am suparat Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Pai cine ma? Ce aplicatie ? Ce biografie ? Ce e gresit ? Asta nu inteleg. Le-am citit pe toate si nu stiu ce ai vazut tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wapo Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Pai cine ma? Ce aplicatie ? Ce biografie ? Ce e gresit ? Asta nu inteleg. Le-am citit pe toate si nu stiu ce ai vazut tu. Modelul ...... Nu ii modelul triadelor la aplicatie :-s Observi? o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colinzink Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Vorbeste de ultima aplicatia ! http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408621&st=650 Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Aha, am inteles. N-am observat ca e modelul diferit. Chiar mi s-a parut ciudat cand a facut aplicatia, dar era din cauza ca avea - in loc de punctele alea. Lasa ca nu moare nimeni, se mai intampla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wapo Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Da nu am zis in nume de rau...chear scz daca ai perceput aiurea :-s ....dar vroiam doar sa zic sa isi refaca ala aplicatia sau na :( ....scz daca or aparut neintelegeri :-s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BlackSwordd Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 O sa incerc ca la aceasta sedinta sa ajung. S-ar putea sa fiu plecat cu niste filmari pe la scoala dar sper sa ajung pana in 8 :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MicroSoft Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 O sa fiu mai inactiv zilele acestea(saptamanile) am niste problema la internet si nush cand o sa le rezolv, o sa mai intru in game dar nu mult ca imi pica foarte des netul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colinzink Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 O sa fiu mai inactiv zilele acestea(saptamanile) am niste problema la internet si nush cand o sa le rezolv, o sa mai intru in game dar nu mult ca imi pica foarte des netul. Ai gresit sectiunea. ( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408483 ) aici poti posta inactivitatea. PS:Cel mai probabil ajung cu o mica intarziere la sedinta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MicroSoft Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 O sa fiu mai inactiv zilele acestea(saptamanile) am niste problema la internet si nush cand o sa le rezolv, o sa mai intru in game dar nu mult ca imi pica foarte des netul. Ai gresit sectiunea. ( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408483 ) aici poti posta inactivitatea. Nu am postat deoarece nu este o inactivitate totala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Imi pare rau nu am putut fi on la sedinta am probleme cu pc'u +am sa fiu inactiv cateva zile pana mi'l repar .... ps# postez de pe laptopul meu vechi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil. Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 :news: : Un nou concurs Triade : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417617&st=75&gopid=6281854&#entry6281854 . #Pe langa cel al lui Colin , puteti sa il realizati si pe acesta fara probleme. Multumesc. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTrEm Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Vineri vreau si eu sa vad cati intrati la sedinta din 28 de membrii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Nu pot ajunge la sedinta scuze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil. Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Nu cred ca ajung la timp, sper sa nu intarzii cu mult. <_< Am rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H4by Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Nu am putut ajunge la sedinta am avut o problema mare de dimineata.Imi cer scuze chiar nu am avut de unde anunta si problema a aparut pe neasteptate,decizia va ramane Extrem ,An00by. Respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KataGreen Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 ma scuzati..stiu ca abea am intrat in factiune si asa..dar vroiam sa ma scuzati vreo cateva zile..2-3 sper eu..ca am luat ban si pana se rezolva :crybaby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wapo Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Sooper tari userbarurile Kvl :X sper sa mai faci :D ca or iesit sooper :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil. Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Sooper tari userbarurile Kvl :X sper sa mai faci :D ca or iesit sooper :) Poti sa ii multumesti prin PM. Btw, Kenvelo nu e kvL. Cat despre supremacy, felictari tuturor! Cu putin noroc castigam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wapo Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 kvl nu ii kenvelo? Na scz....nu am stiut..... :-s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil. Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408484&st=325#entry6293573 D3v1L va pwpa, ne vedem pe joc. Daca aveti probleme vreodata, /w me . #Multumesc ExTrEm pentru sansa acordata, si An00by, tine-o tot asa si spor cu factiunea! kvL sa ai grija de baietii mei :wub: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavalla Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Da , da , am grija .. Iti urez succes sa pici testele hitman si sa te respinga in urmatoarea factiune :* Link to comment Share on other sites More sharing options...