ExTrEm Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Lista celor care nu mai activeaza: Bedezeu - nu mai activeazaFashionVictim - nu mai activeazasOuNdy - nu mai activeazaTwiNkie - nu mai activeazaSevraje - nu mai activeazaDyZy - nu mai activeazaScarface - are banToaderMihai - nu mai activeazaSandokan - nu mai activeazaVictorM3 - nu mai activeazaMr.Flok - nu mai activeazasNNo - nu mai activeazaKunio - nu mai activeazaBlackSite - nu mai activeaza0megga - nu mai activeazaRaZzVAN - nu mai activeazaTwIIsT - nu mai activeazadanyelM3 - nu mai activeaza[uSB]Attobyte - nu mai activeazaCrusade - nu mai activeazaCRoNoS - nu mai activeazaSotraX - are banR0ugh - activeazaAdrianno - nu mai activeazaBlizz - nu mai activeaza
ExTrEm Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Bun , vad ca nu o scot nicaieri cu voi.O sa fixez o sedinta saptamana asta , cine nu intra o sa fie demis/rank down/avertisment ( la 2 out ) asa ca fiti atenti cand o sa anunt sedinta. Foarte multa inactivitate si nu-mi place , o sa fiu nevoit sa va demit pe toti si sa refac factiunea daca continuati asa. Mare atentie la activitate.
Joseph Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Nu stiu daca ajung la sedinta,am postat ca sa fiu sigur
kavalla Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Maine , 09.01.2012 , ora 19:00 vreau sa intrati cu totii pentru un war de neuitat prin care sa ne dovedim suprematia . Va rog sa veniti ficare cu minim 1k mats , pentru a avea cu totii arme pe plac . Multumesc de intelegere .
RazoR Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Momentan nu mai pot intra pe servar , http://img191.imageshack.us/img191/966/samp056ql.png ! Stie cn ceva dc ? 1 1
ExTrEm Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Momentan nu mai pot intra pe servar , http://img191.imageshack.us/img191/966/samp056ql.png ! Stie cn ceva dc ? Ai fost banat de server pentru Rocket Launcer ..
RazoR Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Momentan nu mai pot intra pe servar , http://img191.imageshack.us/img191/966/samp056ql.png ! Stie cn ceva dc ? Ai fost banat de server pentru Rocket Launcer .. LoL,nare cum :crybaby: ! Inseamna ca iar mi-a fost spart contu :comp1: !
ExTrEm Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 http://www.linkmania...howtopic=413408 Duminica rog pe toata lumea sa fie prezenta , obligatoriu ora 14:00 Incercati sa depozitati cat mai multe droguri in seif pt supermacy , in special cei cu skill 5.
Andra Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Imi pare nespus de rau, dar nu pot sa ajung astazi nici la sedinta si nici la Supremacy, din pacate a intervenit o problema de familie, destul de grava si nu am cum sa ajung. Imi pare rau si va urez BAFTA LA SUPREMACY!
Andra Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Imi pare nespus de rau, dar nu pot sa ajung astazi nici la sedinta si nici la Supremacy, din pacate a intervenit o problema de familie, destul de grava si nu am cum sa ajung. Imi pare rau si va urez BAFTA LA SUPREMACY! La fel si eu :(, bafta la Supremacy!
ExTrEm Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Edit Pentru ca la sedinta am vorbit despre Supremacy si nu am apucat sa vorbim si de rank`uri si altceva , o sa va zic aici.Rank up nu primeste nimeni , dupa noua regula de acordare a lor.Urmatoarea sedinta o sa fie una buna si pe masura. Cat despre cum ati luptat la Supremacy a fost ok,felicitari voua.Va multumesc celor care ati intrat. Cei care nu au intrat aveti la dispozitie o saptamana sa dati un semn de viata sau va cautati alta factiune.( gusty , [blackAnGGeLL] , n0thing , Jandarm , RoSu , etc )
lucyano92 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 va pare rau k am iesit din factiune ? ce ziceti sunt o pierdere pentru factiune? imi pare rau k am iesit dar o sa aplic iarasi si o sa o iau de la capat dak ma mai primeste extrem inapoi 1 3
ExTrEm Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Maine ora 19 sa intrati in numar mare la sedinta , cine nu poate fii prezent sa posteze aici. #Iesiti mai des la kill 1
ExTrEm Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Am mutat sedinta Duminica 22 Ianuarie , a intervenit ceva in familie si o sa fiu plecat la ora aceea.Sedinta ramana Duminica ora 19:00
.sKaNNer. Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nu stiu sigur daca pot ajunge, sunt plecat ! Voi face tot posibilul ! PS: Sunt noul membru, sper sa ne intelegem de minune :D
GangXploR3 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Am mutat sedinta Duminica 22 Ianuarie , a intervenit ceva in familie si o sa fiu plecat la ora aceea.Sedinta ramana Duminica ora 19:00 On : Nu mai bine muti sedinta la o ora mai tarzie ? Lumea atunci este pe afara si cel mai bine ar fi la 20:00 sau 21:00 . In caz ca nu se poate .. nu stiu sigur daca voi ajunge. Off: Welcome celor noi , da .. ne intelegem bine atata timp cat lucrati in echipa ^_^
Oliver Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Am mutat sedinta Duminica 22 Ianuarie , a intervenit ceva in familie si o sa fiu plecat la ora aceea.Sedinta ramana Duminica ora 19:00 On : Nu mai bine muti sedinta la o ora mai tarzie ? Lumea atunci este pe afara si cel mai bine ar fi la 20:00 sau 21:00 . In caz ca nu se poate .. nu stiu sigur daca voi ajunge. Off: Welcome celor noi , da .. ne intelegem bine atata timp cat lucrati in echipa ^_^ Din contra,duminica pe la 20:00 , 21:00 toata lumea are treaba :| , cel putin eu , e perfect la ora aia,din punctul meu de vedere.
Guest Jordan21 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Am mutat sedinta Duminica 22 Ianuarie , a intervenit ceva in familie si o sa fiu plecat la ora aceea.Sedinta ramana Duminica ora 19:00 On : Nu mai bine muti sedinta la o ora mai tarzie ? Lumea atunci este pe afara si cel mai bine ar fi la 20:00 sau 21:00 . In caz ca nu se poate .. nu stiu sigur daca voi ajunge. Off: Welcome celor noi , da .. ne intelegem bine atata timp cat lucrati in echipa ^_^ De ce sa se mute ?mai pe seara nu vor intra foarte multi , este perfect la 19.
ultrass_man Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nu stiu daca pot ajunge la sedinta.Zilele astea nu am putut intra,pentru ca am probleme cu internetul.Nu stiu cand il repara.Sper ca e gata pana duminica.
GangXploR3 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Am mutat sedinta Duminica 22 Ianuarie , a intervenit ceva in familie si o sa fiu plecat la ora aceea.Sedinta ramana Duminica ora 19:00 On : Nu mai bine muti sedinta la o ora mai tarzie ? Lumea atunci este pe afara si cel mai bine ar fi la 20:00 sau 21:00 . In caz ca nu se poate .. nu stiu sigur daca voi ajunge. Off: Welcome celor noi , da .. ne intelegem bine atata timp cat lucrati in echipa ^_^ Din contra,duminica pe la 20:00 , 21:00 toata lumea are treaba :| , cel putin eu , e perfect la ora aia,din punctul meu de vedere. Am mutat sedinta Duminica 22 Ianuarie , a intervenit ceva in familie si o sa fiu plecat la ora aceea.Sedinta ramana Duminica ora 19:00 On : Nu mai bine muti sedinta la o ora mai tarzie ? Lumea atunci este pe afara si cel mai bine ar fi la 20:00 sau 21:00 . In caz ca nu se poate .. nu stiu sigur daca voi ajunge. Off: Welcome celor noi , da .. ne intelegem bine atata timp cat lucrati in echipa ^_^ De ce sa se mute ?mai pe seara nu vor intra foarte multi , este perfect la 19. Ziceam sa se mute la o ora mai tarzie deoarece multi in jurul orei 19:00 sunt pe afara. Cel putin eu mai ies seara din casa, totusi e bun asa si voi incerca sa ajung.
bYscuYte Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 O ora mai tarziee este o idee foarte buna ... e in fiecare zi la 19:00 sunt pe afara ... nush daca voi putea ajunge :P Have & Fun
Andra Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Nu voi ajunge la sedinta, sunt plecat.Postez de pe telefon
ExTrEm Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Multumesc celor care au intrat la sedinta. SenSei vreau explicatii pentru asta: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408623 ( l-ai omorat sau nu , fii sincer )
Devil. Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Nick:Soldier1 Rank:1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva Tu de ce ai mai intrat ma? Doar pentru rank? [ Nu iei rank asa repede, check discutii cu si despre factiuni, se da la 2 saptamani, daca liderul considera ca meriti. Tu ai max 3 zile ] . #Daca intrati doar pentru rank, mai bine nu mai intrati , noi vrem sa facem ceva cu factiunea asta , nu sa stam pe interes.. ##Scuzati pentru interventie, dar deja m-am saturat de dinastia.. Si , ca sa nu fiu OFF total : http://img27.imageshack.us/img27/2662/samp000xh.png http://img440.imageshack.us/img440/5465/samp001hn.png