Guest FreaKdadisK Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Daca nu ai observat ceva , cei on sunt aia cu rank 1 , 2 , cei de rank 3+ sunt inactivi : kraynee 2fast alexus si multi alti
Guest Ionut Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Am si eu o intrebare , ce e cu voi ma ? nuj. parca nu mai sunteti cei care ati fost cand am intrat eu in factiune , acum cateva zile erati toti uniti , omoram tot , si acum ... fail , ati inceput sa va certati , sa nu mai mergeti la war si sa stati in antrenamente ... ce e cu voi ? sincer ... am intrat in DNB pentru ca desii erati cativa membrii erati uniti si va descurcati ff. bine dar acum ... Sper sa ne revenim ... si Ioane , mai dai si tu prin game , mai stai si tu cu gura pe noi :)) # Nu m-am referit la inactivitate , asta e treaba lor , ma refer ca nu mai suntem uniti si ca ne`o luam pe coaja mereu ... Este greu sa ne o luam noi pe coaja,bat 5 sfr cu o mana si voi stricati ca nu comunicati,pe forum sunteti buni.
motan16 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 apropo dar in ultimul timp rivali in special ballas si sfr nu prea sunt online.mafia ce mai misca.nu ai unde sa mergi la war.in plus ca ballas nu are nici lider si sunt 5 membrii in factiune.
Guest FreaKdadisK Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Ionut , anunta si tu sedinta , cand ai timp , trb sa rezolvi niste lucruri foarte importante !!
sKc Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Salutare tuturor , nu am reusit sa ajung la sedinta . Regret asta , dar o sa o zic aicia . M-am lasat de samp si va urez toate cele bune . IONUT esti cel mai bun lider din cati am avut de asta am si ramas asa mult in factiune , iti multumesc ca mi-ai dat atunci si o a 2-a sansa si sper ca nu ai regretat . Va multumesc membrilor care erau sau mai sunt , pt toata distractia si bunatatea voastra . Va urez toate cele bune tuturor ati fost cei mai tari pentru mine si cei mai buni si va multumesc pentru asta . Sunteti toti niste oameni fenomenali si sa nu va schimbati niciodata . Succes DNB , multa bafta liderule :> . Va pup :* si poate voi reveni dupa o vreme . Si pentru orice eventualitate ... kevin_turbo_boy@yahoo.com ;) HuBaBuBa > Kevin , terminat
Guest Ionut Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 hai tata, intra si tu sa imi dai demisia aia Auzi nu imi faci tu mie program cand sa intru daca ma stresezi iti dau blacklist si la aliante ca sa te potolesc cateva luni.
Eoo Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 hai tata, intra si tu sa imi dai demisia aia Auzi nu imi faci tu mie program cand sa intru daca ma stresezi iti dau blacklist si la aliante ca sa te potolesc cateva luni. Dupa ce ca esti cel mai inactiv gm, nu poti sa intri si tu sa dai uninvite si sa terminat ... OVER !
Sl3nder Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 hai tata, intra si tu sa imi dai demisia aia Auzi nu imi faci tu mie program cand sa intru daca ma stresezi iti dau blacklist si la aliante ca sa te potolesc cateva luni. Dupa ce ca esti cel mai inactiv gm, nu poti sa intri si tu sa dai uninvite si sa terminat ... OVER ! Ti'a cerut cineva parerea in legatura cum ca Ionut ar fi cel mai incativ GM ? Si iti spun ca nu este :) Si nu are timp sa vina sa iti de'a uninvite cand ai tu chef are si omul treaba. Exista si real life daca ai auzit de asta.
Crowley Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Salut sunt noul vostru coleg :D sper sa ne intelegem bine ...
GangXploR3 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 (edited) Salut sunt noul vostru coleg :D sper sa ne intelegem bine ... Salut si bine ai venit la noi, salutarile de acum se vor da in game , pentru a evita spam-ul aici :) Edited March 31, 2012 by IceMan
Guest Cl2udiu Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Nu stiu sigur daca voi fi prezent la sedinta, postez pentru orice eventualitate.
Crowley Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 In mare parte nu voi fi on la sedinta , dar daca rezolv treburile din seara aceeia voi fi prezent :) .
Stef@n Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Nu stiu daca voi ajunge la sedinta dar voi incerca :)
Fonz Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Nu sunt sigur ca voi ajunge la sedinta dar voi incerca...
GangXploR3 Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Maine (Miercuri 4/04/2012) va avea loc evenimentul "Factions Supremacy" . Rog toata lumea sa fie prezenta! Pentru mai multe detalii Click !!
Andra Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Nu sunt 100% sigura ca voi ajunge la Factions Supremacy. Imi pare rau...
Stef@n Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Nu sunt sigur daca voi ajunge la supremacy dar voi incerca...
Briant Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Ma scuzati pentru aceste 2-3 zile in care am fost inactiv dar am avut putina treaba si am fost plecat. PS: Postez de pe telefon.
GangXploR3 Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Multumesc tuturor celor care au fost prezenti la Faction Supremacy , aceia au dat dovada de seriozitate, iar cei care m-au anuntat ca nu pot veni , au fost si ei seriosi si le multumesc ! Cei care nu au venit fara sa anunte macar vor fi demisi deoarece sunt in perioada de teste, iar orice abatere de la regulament / ascultare se sanctioneaza. Multumesc inca o data tuturor celor care au participat !
Briant Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Nu stiu daca pot ajuge la sedinta deoarece voi fi plecat la Bucuresti. Dar voi face tot posibilul sa ajung.
Se7eN_96 Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Nu stiu sigur daca pot ajunge la sedinta, am niste probleme. Sper sa pot fi prezent.
Theo Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Imi cer scuze , dar nu cred ca o sa pot sa ajung la sedinta din seara aceasta deoarece trebuie sa vizites niste rude .
Theo Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Am o problema cu internetul ( merge 5 minute iar apoi cade 2 minute) si nu ma pot juca in astfel de conditii. Sper sa o rezolv cat mai repede si sa intru in joc .