Jump to content
lego_kid

Discutii DNB

Recommended Posts

Posted

Sunt fratele lui yAk.Acum de 5 minute a cazut pe gresie pe mana stanga.Ma rugat pe mn sa postez k nu va putea ajunge la sedinta deoarece imediat pleaca la spital.Zice k pe samp va mai putea intra..cu greu,dar va intra si daka nu va fi ceva grav va si merge putin la kill.Ionut,te roaga sal scutesti de aceasta sedinta,promite k va ajunge la urmatoarea.

Posted

Salut!Sunt un priteten apropiat al lui Tudose si m-a sunat pentru ami cere ajutorul:astazi i sa luat internetul si nu poate sa ajunga la sedinta asa ca mi-a spus sa intru pe contul lui si sa va anunt.

Posted

Salut!Sunt un priteten apropiat al lui Tudose si m-a sunat pentru ami cere ajutorul:astazi i sa luat internetul si nu poate sa ajunga la sedinta asa ca mi-a spus sa intru pe contul lui si sa va anunt.

Salut !Problema inca nu s-a remediat dar este posibil ca internetul sa revina in cursul zilei de azi. Multumesc!

Posted

Ionut ... imi pare rau, dar mi-am banat contul, m-am lasat de sa:mp.

Bafta.

Posted

am primit ban 10 zile X( , anunt de acm dar o sa postez duminica killruile care mi-au mai ramas :) succes DNB pana revin :>

Posted

Sunt un prieten de al lui Paul15.....ma rugat sa intru pe contul lui si sa anunte ca nu s-ar putea sa nu ajunga la sedinta deoarece nu ii merge internetul .

P.S. Daca ii va merge internetul va ajunge la sedinta

Posted

Ma uitam pe aici, pe la discutii, alea alea.. si ma gandeam: ce ar fi daca DNB ar oferi niste invitatii unor jucatori (civili) de pe server ? Ar fi destui carora le putem trimite invitatiile respective, si poate o parte vor si da curs acestora.

Guest Ionut
Posted

Nu este nevoie,noi suntem 19 in factiune,dar unii joaca dimineata,alti seara,alti la pranz...

Posted

Nici nu credeam ca o sa ajungem sa-l vedem pe kwai sa plece.. Mi-a facut cea mai mare placere sa lucrez cu tine frate esti cel mai tare.

Succes incontinuare...

Posted

Nici nu credeam ca o sa ajungem sa-l vedem pe kwai sa plece.. Mi-a facut cea mai mare placere sa lucrez cu tine frate esti cel mai tare.

Succes incontinuare...

Mersi mult :) si tie la fel , defapt la toti succes . Ne mai vedem noi in joc :)) poate chiar in dnb cine stie

Va pwp

Guest FreaKdadisK
Posted

Salut , sunt noul vostru coleg , sper sa ne intelegem bine .

Posted

Am si eu o intrebare , ce e cu voi ma ? nuj. parca nu mai sunteti cei care ati fost cand am intrat eu in factiune , acum cateva zile erati toti uniti , omoram tot , si acum ... fail , ati inceput sa va certati , sa nu mai mergeti la war si sa stati in antrenamente ... ce e cu voi ? sincer ... am intrat in DNB pentru ca desii erati cativa membrii erati uniti si va descurcati ff. bine dar acum ... Sper sa ne revenim ... si Ioane , mai dai si tu prin game , mai stai si tu cu gura pe noi :))

# Nu m-am referit la inactivitate , asta e treaba lor , ma refer ca nu mai suntem uniti si ca ne`o luam pe coaja mereu ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...