yak Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Sunt fratele lui yAk.Acum de 5 minute a cazut pe gresie pe mana stanga.Ma rugat pe mn sa postez k nu va putea ajunge la sedinta deoarece imediat pleaca la spital.Zice k pe samp va mai putea intra..cu greu,dar va intra si daka nu va fi ceva grav va si merge putin la kill.Ionut,te roaga sal scutesti de aceasta sedinta,promite k va ajunge la urmatoarea.
Tudose_Ro Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Salut!Sunt un priteten apropiat al lui Tudose si m-a sunat pentru ami cere ajutorul:astazi i sa luat internetul si nu poate sa ajunga la sedinta asa ca mi-a spus sa intru pe contul lui si sa va anunt.
Tudose_Ro Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Salut!Sunt un priteten apropiat al lui Tudose si m-a sunat pentru ami cere ajutorul:astazi i sa luat internetul si nu poate sa ajunga la sedinta asa ca mi-a spus sa intru pe contul lui si sa va anunt. Salut !Problema inca nu s-a remediat dar este posibil ca internetul sa revina in cursul zilei de azi. Multumesc!
gun360 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ionut vreau sa iau o pauza de la samp... poti sa ma treci la pensionari ptr o perioada de 1 sapt? sau trb sa imi dau demisia?
Sl3nder Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ionut vreau sa iau o pauza de la samp... poti sa ma treci la pensionari ptr o perioada de 1 sapt? sau trb sa imi dau demisia? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408519&st=75 Ar trebui sa stii de el.
BorneoJr Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ionut ... imi pare rau, dar mi-am banat contul, m-am lasat de sa:mp.
Guest Ionut Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ionut ... imi pare rau, dar mi-am banat contul, m-am lasat de sa:mp. Bafta.
sKc Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 am primit ban 10 zile X( , anunt de acm dar o sa postez duminica killruile care mi-au mai ramas :) succes DNB pana revin :>
Paul15 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Sunt un prieten de al lui Paul15.....ma rugat sa intru pe contul lui si sa anunte ca nu s-ar putea sa nu ajunga la sedinta deoarece nu ii merge internetul . P.S. Daca ii va merge internetul va ajunge la sedinta
Bay3TasuL Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nu pot ajunge la sedinta adika nush daca pot ajunge vad eu incerc sa ajung. MiXtap :beer: Bay3Ta$uL , Prieteni pe viata.
Wendigo Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ma uitam pe aici, pe la discutii, alea alea.. si ma gandeam: ce ar fi daca DNB ar oferi niste invitatii unor jucatori (civili) de pe server ? Ar fi destui carora le putem trimite invitatiile respective, si poate o parte vor si da curs acestora.
Guest Ionut Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Nu este nevoie,noi suntem 19 in factiune,dar unii joaca dimineata,alti seara,alti la pranz...
Bay3TasuL Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Nici nu credeam ca o sa ajungem sa-l vedem pe kwai sa plece.. Mi-a facut cea mai mare placere sa lucrez cu tine frate esti cel mai tare. Succes incontinuare...
Kanye Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Nici nu credeam ca o sa ajungem sa-l vedem pe kwai sa plece.. Mi-a facut cea mai mare placere sa lucrez cu tine frate esti cel mai tare. Succes incontinuare... Mersi mult :) si tie la fel , defapt la toti succes . Ne mai vedem noi in joc :)) poate chiar in dnb cine stie Va pwp
Guest FreaKdadisK Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Salut , sunt noul vostru coleg , sper sa ne intelegem bine .
Dennys24 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Salut , sunt noul vostru coleg , sper sa ne intelegem bine . Welcome !
Stef@n Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Salut , sunt noul vostru coleg , sper sa ne intelegem bine .
Sl3nder Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Salut , sunt noul vostru coleg , sper sa ne intelegem bine . Welcome!
Crowley Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Salut tuturor , sunt noul vostru coleg , sper sa ne inteleg foarte bine :D . Spor la kill !!!
Bay3TasuL Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee AM REVENIT IN DNB :X
Crowley Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Am si eu o intrebare , ce e cu voi ma ? nuj. parca nu mai sunteti cei care ati fost cand am intrat eu in factiune , acum cateva zile erati toti uniti , omoram tot , si acum ... fail , ati inceput sa va certati , sa nu mai mergeti la war si sa stati in antrenamente ... ce e cu voi ? sincer ... am intrat in DNB pentru ca desii erati cativa membrii erati uniti si va descurcati ff. bine dar acum ... Sper sa ne revenim ... si Ioane , mai dai si tu prin game , mai stai si tu cu gura pe noi :)) # Nu m-am referit la inactivitate , asta e treaba lor , ma refer ca nu mai suntem uniti si ca ne`o luam pe coaja mereu ...