Jump to content
lego_kid

Discutii DNB

Recommended Posts

Posted

Didi cand intrii vezi ca am 17k mats depozitate si o sa iti cer din ele xD.... Ca sa sti

http://imageshack.us/photo/my-images/256/12979925.jpg/ vezi ca si eu am depositat 7k mats and I want them back xD

Posted

Didi cand intrii vezi ca am 17k mats depozitate si o sa iti cer din ele xD.... Ca sa sti

http://imageshack.us/photo/my-images/256/12979925.jpg/ vezi ca si eu am depositat 7k mats and I want them back xD

Da-ti 2 palme. Si da, o sa va dau cand aveti nevoie.

• Upvote 1
Posted

Joi, 17.11.2011, ora 19:00, sedinta urmata de un antrenament. Cine nu poate ajunge sa posteze la discutii factiune DNB.

Pentru cei care nu urmariti topicul cu antrenamente, am anuntat sedinta.

• Upvote 1
Posted

Va salut baieti, mi-a parut bine sa fim colegi, dar eu vreau sa ma reintorc in grove..ramanem in alianta

@Dexter, vreau sa iti multumesc inca o data pt sansa acordata;)

Hai sa ii rupem pe rivali:))

Posted

Joi, 17.11.2011, ora 19:00, sedinta urmata de un antrenament. Cine nu poate ajunge sa posteze la discutii factiune DNB.

Pentru cei care nu urmariti topicul cu antrenamente, am anuntat sedinta.

Sunt la scoala, nu poti sa o faci mai tarziu ?

# eventual pe la 20-20:30...

Posted

Am si eu o rugaminte, incercati ca atunci cand va plimbati cu masinile sau cand le folositi mai exact sa faceti un efort sa dati 200$ din buzunar si sa faceti si voi plinul la masinile cu care va deplasati (aici ma refer si la mine :)) )... Ieri cand am intrat in joc din 6 masini nici 1 nu avea fuel :D ... ...

P.S - Am spus ca nu pot ajunge la sedinta :D

Guest Banks.Banks
Posted

Dexter ? Sa nu uiti sa ma pui pe lista cu rankul pe care-l am .

Guest Alexandrw
Posted

Dexter? Sper ca Sedinta care v-a avea loc saptamana viitoare . o vei face in WeeKenD ...

• Upvote 1
Guest Alexandrw
Posted

Poate iti faci si tu timp , sa o faci :D !

• Upvote 2
Guest Alexandrw
Posted

MrDexter , Cand ajungi acasa , contacteaza-ma ! :tiphat:

• Upvote 2
Guest Alexandrw
Posted

Colegii mei , mi-a placut cat am stat langa voi , dar as dori sa ma duc de partea cealalta ( a legii ) . Ati fost niste colegi pe cinste . :) Succes pe mai departe. ;) Cu alta ocazie voi reveni .

• Upvote 3
Posted

Postati aici cand ar fi bine sa fie sedinta. Astazi nu voi putea intra deloc dar de maine voi fi activ.

# Banks va ramane in factiune, mi-a explicat mie pe PM ce s-a intamplat.. a fost o greseala cu acea demisie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...