Jump to content
lego_kid

Discutii DNB

Recommended Posts

Posted

Marti, 18.10.2011, ora 19:00, sedinta urmata de un antrenament. Cine nu poate ajunge sa posteze la discutii factiune DNB.

Pentru cei ce nu urmaresc topicul cu antrenamente, am anuntat sedinta. Cei care puteti fi online marti la ora 21 dar SIGUR dati-mi PM pentru ca vreau sa inscriu factiunea la aceasta olimpiada.

Posted

Marti, 18.10.2011, ora 19:00, sedinta urmata de un antrenament. Cine nu poate ajunge sa posteze la discutii factiune DNB.

Nu ajung, abea miercuri imi expira banu'

Daca eram ON, aveam sanse 80% sa castig probele de innot&box&maraton&100M :wub:

Posted

Nu ajung, abea miercuri imi expira banu'

Daca eram ON, aveam sanse 80% sa castig probele de innot&box&maraton&100M :wub:

O sa le castigi pe urmatoarele:P ca doar proba de innot este maine :P

Posted

Sedinta anulata. Imi cer scuze pentru eventualele inconveniente sau daca v-am facut sa asteptati dar am fost la control la doctor si credeam ca ajung pana la 7 acasa. M-am inselat. O voi reprograma.

Posted

=)) Mai bine =)) si asa jumate nu puteau ca sunt la scoala ori plecati . Pune si tu sedinta in weekend pe la 2-3 ca atunci nu are nimeni treaba ... in timpul saptamani fiecare are programul lui si niciodata nu o sa ne ai pe toti la sedinta ... Parerea mea :X

Posted

Sedinta se va tine la ora 19:45. Se poate sa se tina cu 15 minute mai devreme, sau mai tarziu deoarece am antrenament si nu stiu exact la ce ora ajung. Sedinta se va tine oricum.

# De azi imi reiau activitatea.

## Vreau sa fiti cat mai multi prezenti la sedinta.

Posted

Sunt multi inactivi. Astazi cand ajung acasa o sa demit din ei si o sa fac invitatii.

# andreyo24 nu mai poate fi fundas sambata la Carball League. Dati-mi PM care puteti sa-l inlocuiti, URGENT!

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...