Mr.Dexter Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Done, te-am trecut la rank 3, nu-ti dau rank down :)). Daca am mai gresit/uitat pe cineva, postati aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Gravity a primit quitfaction Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dexter Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Mi-a explicat azi ce s-a intamplat si i-am mai dat o sansa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meleagru Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Lui olteanu am impresia ca ii va fi scos banu azi la 12:00 (noaptea) sau ieri nu stiu sigur cand am vb cu el... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418539 pentru dexter daca nu a vazut, gravity este banat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DerAntichrist Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418539 pentru dexter daca nu a vazut, gravity este banat. A vazut , era on cand a luat ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dexter Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408633&st=35 . Sensey asa se zice mai nou ca ai o problema cu tasta F8?Esti demis..adevaratul motiv era ca nu erai civil. Black list DNB si pe Sensey, si pe benTo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dexter Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Eu azi s-ar putea sa plec la tara dar am acces la internet, insa nu cred ca merge samp acolo. Pe forum voi intra, pe samp nu stiu, vedem. Sedinta o sa facem cand ma intorc de la tara, nu stau mult, maxim pana duminica-luni. Sper sa fiti cuminti, asta in caz ca nu va pot supraveghea..daca nu-mi merge samp acolo. De azi inainte in functie de cati rivali omorati si de cate ore jucate aveti veti primi rank-up/prime. Primele nu vor fi foarte mari, va anunt de pe acum. Va scriu aici criteriile ptr. a primi rank-up: Rank 1: • Minim 20 rivali omorati •Minim 13 ore jucate. Rank 2: •Minim 30 rivali omorati • Minim 20 de ore jucate. Rank 3: •Minim 35 rivali omorati •Minim 25 de ore jucate. Rank 4: •Minim 45 rivali omorati •Minim 45 de ore jucate. Rank 5: •Minim 20 rivali omorati •Minim 15 ore jucate. Asadar, daca doriti rank-up, prime, etc.. trebuie sa munciti mai mult ptr. ele. Activitatea, ca pana acum, o veti posta in fiecare VINERI. Daca nu ajungeti la acele minime pe care vi le-am spus, stati fara grija ca nu primiti nimic..primiti avertisment/rank-down doar daca nu postati activitatea, dar daca nu aveti acele minime, mici sunt sansele sa primiti rank-up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Dexter la activitate la faza cu minim de ore jucate e mai greu acuma ca e vacanta multi mai pleaca cate o zi si recuperezi mai greu, nu zic sa avem 2-3 ore jucate,dar daca ne apropiem de limita speram sa nu fie problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dexter Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Nu e nicio problema, dar, vorba ta, nici 2-3 ore jucate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravity Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Dupa cum ati observat s-ar putea sa primesc unban ip ! Noul meu nik il veti afla in joc , si odata si odata ma voi reintoarce acasa ! Multumesc pentru tot ! Imi pare rau ca nu am apucat sa postez cele 50 - 70 kill uri :D Salut , si ne mai vedem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meleagru Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Propun sa se introduca din nou topicul acela de era inainte de wipe : Cereri script Da Nang Boys. (daca se va reintoruce sa nu cereti hq si masini gen bullet,Sultan etc...) :) Ce spuneti ....? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Mi se pare o idee buna PRO Meleagru :beer: Clau :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DerAntichrist Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Propun sa se introduca din nou topicul acela de era inainte de wipe : Cereri script Da Nang Boys. (daca se va reintoruce sa nu cereti hq si masini gen bullet,Sultan etc...) :) Ce spuneti ....? Nu ar strica un astfel de topic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dexter Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 O sa vad ce pot face :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dexter Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Toata lumea prezenta la sedinta? Ok..doar cei care si-au postat inactivitatea nu vor primi avertisment, la fel si in cazul celor care nu si-au postat activitatea. Sper sa fiti cat mai multi la sedinta ca avem de lamurit unele lucruri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chesster Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Toata lumea prezenta la sedinta? Ok..doar cei care si-au postat inactivitatea nu vor primi avertisment, la fel si in cazul celor care nu si-au postat activitatea. Sper sa fiti cat mai multi la sedinta ca avem de lamurit unele lucruri. Ce sedinta dexter:< Ca este offline srv.. Nu cred ca mai apucam sedinta:) ;P ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dexter Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Daca nu se deschide pana la 20:15 sedinta este amanata, o voi reprograma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chesster Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Daca nu se deschide pana la 20:15 sedinta este amanata, o voi reprograma. Ok Dexter. ! :nanana: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest stefan98 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 (edited) :(((((((((((( //warn-up Edited August 25, 2011 by Perpripiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dexter Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 :(((((((((((( Ce e cu acest post?Nu e free chat aici, sper sa fie prima si ultima oara cand vad astfel de post-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Eu saptamana asta am intrat mai putin si o sa intru mai putin, pentru ca tot pe la strand am fost si inca ma mai duc :)), dar o sa revin la normal.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chesster Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Baieti? eu ies din dnb , ne mai revedem ca am sa mai aplic , Multumesc dexter ptr sansa acordata dar, vreau sa incerc sa intru in PD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dexter Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Oricum trebuia sa fii demis, ti-am explicat prin PM de ce. Succes in PD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dexter Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Baieti eu azi o sa plec la tara si o sa revin duminica, sa fiti cuminti. Facem sedinta cand ma intorc daca va fi deschis server-ul. Eu aveam planuit sa facem cu cateva zile in urma dar server-ul a avut probleme. Nu uitati sa va postati activitatea, doar cei care si-au postat inactivitatea nu vor primi avertisment ptr. activitate nepostata. Link to comment Share on other sites More sharing options...