Jump to content
lego_kid

Discutii Armata

Recommended Posts

Posted

Maine am un concurs de teatru la Timisoara si am fost la repetitii pana la 9, acum jumatate de ora am ajuns si eu acasa, imi cer scuze. Cred ca o lasam pe luni seara

Posted

Ares,te rog eu frumos pune sedinta in weekend,ca in timpu saptamani nu stiu daca o sa pot...vin si tezele,trebuie sa mai luam si note ca mai e o luna de scoala...asa in weekend seara sau dimineata e cel mai bine...majoritatea sunt acasa :nanana:

Posted

Ce blond sunt...30-01 e liber(respectiv luni-marti).Corect o punem luni.Stabilesti tu ora ca daca e luni liber imi pot face timp pentru sedinta :bananadance2:

Posted

Pai cel mai bine sugerati voi o ora la care sa punem sedinta,si o sa o punem in asa fel incat sa poata ajunga cat mai multa lume.

Guest Valentin Trofin
Posted

E ok

Guest Al1n..
Posted

nu pot veni la sedinta,sunt plecat cu niste prieteni la gratar,bere etc.Pe scurt e 1 mai marti si na.

Posted (edited)

Duminica 06.05.2012, ora 14:00 va avea loc sedinta, antrenamentul, testele pt rank up. Va rog sa fiti prezenti cat mai multi, cine nu poate venii sa posteze la discutii. Daca nu postati si nu veniti veti fi demisi, dupa cum ati observat am inceput niste restructurari

Boss nu poti sa pui sedinta pe la 15:30 te rog? Sa ajung si eu la o sedinta:)) Ca sunt la servici pana pe la 15... Daca nu ai timp... nu am cum sa ajung:(

# ms saf;) dau o bere

Edited by RaggaD
Posted

Ares te rog sa nu te superi pentru inactivitatea mea dar am perioada asta cu tezele,toata luna Mai + mariri de medie + doamne fereste daca o sa am o stare mai nasoala la vreo materie.Am postat oricum la inactivitate.

PS:O sa mai intru dar nu cu orele ca inainte,maxim 2-3 ore.Bafta la wanted si salut!

Posted

Imi cer scuze ca nu am ajuns la sedinta dar cu vreo 10 minute inainte de sedint mi-a "puscat" laptop-ul si n-am mai avut nici de pe ce sa postez. Acum l-am facut dar nu cred ca o sa pot intra ca face ca centrala nucleara:D :comp2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...