Jump to content
lego_kid

Discutii Departamentul de politie

Recommended Posts

Posted

O intrebare curioasa , e normal ca in timp ce te duelezi cu deagle cu 2 politisti , unul dintre ei sa vina sa ti dea cu spray ? :)

Eu unul nu sunt foarte sigur dar cred ca e abuz de spray , eu unul dau cu spray doar la jail sau cand dau tazer .

Abuz e sa dai tazer si spray , ce sanse mai are daca il imobilzezi din toate unghiurile ? din spray mai scapi te poti misca , te poti feri de gloante.

daca te duelezi cu 2 cops , e bine ca acei cops sa-ti acorde wanted lv 4 pentru cop atack,nu sa dea cu spray aiurea .

Ai impresia ca spray-ul ala e pus degeaba la cops ?

Duceti-va cu gandul la spraiul paralizant deviem de la subiect .Daca politia iti da cu spray , si te imobilizeaza de ce face asta? pentru a aplana un conflict care e pe cale sa degenereze , nu trebuie sa dam wanted la primu glont .Asta e abuz , omul mai greseste il vezi ca trage il "avertizezi " cu spray il imobilizezi ii iei armele eventual ,nu ne incalzeste cu nimic daca jail-u e plin si forumu urla de plangeri .

Sper ca m-am facut inteles.

Guest Cl2udiu
Posted

nu sunt sigur ca voi ajunge la sedinta, voi face tot posibilul

Posted

de acum pana sabtamana viitoare voi fi inactiv... sunt Pedepsit :(

Posted

Vreau sa stiu daca Ffv,Skybrax mai activati, aveti 48H la dispozitie sa postati aici,in caz contrar veti fi demisi.

Demisi pentru inactivitate.

Posted

Se pare ca mi`am ratat si aceasta sansa . Mi`a parut bine dar se pare ca am luat iarasi ban 15 zile , motivul chiar nu il inteleg . Multumesc FullSpeed si Sayid pt sansele acordate .

Posted

Clifford a fost banat de Cristian motiv: Incercare de cumparare cont steam cu bani virtuali pe serverul G 2012-02-16 2-3-2012 15zile 86.124.254.41

Pentru acest motiv esti si demis si va fi pentru ultima oara .

Posted

Se pare ca mi`am ratat si aceasta sansa . Mi`a parut bine dar se pare ca am luat iarasi ban 15 zile , motivul chiar nu il inteleg . Multumesc FullSpeed si Sayid pt sansele acordate .

Bafta , pacat ... see ya next time :D

Guest Cl2udiu
Posted (edited)

Sper ca nu va suparati daca intreb...dar cand este sedinta? Nu a anuntat nimeni nicaieri...

Edit: Am aflat, multumesc Sayid.

@Nu stiu sigur daca voi ajunge la sedinta.

Edited by Cl2udiu
Posted

Nu voi fi prezent la sedinta deoarece plec la tara si ma intorc duminica seara.

Posted

De data aceasta nu cred o sa ajung la sedinta, ora nu este una potrivita pentru programul meu.

P.S. OgLoc m-a rugat sa-i postez si lui, a plecat la tara si nu va putea intra.

Posted

Am o mica problema. Am facut wanted fara sa fie vina mea.

Descriere: am venit cu elicopterul la spawn civil LS sa iau un player si lumea a inceput sa sara in elice.

20ozcy.png

14y9x1s.png

33mmtn7.png

Va rog sa ma scaoteti din jail

Posted

Nu vei primii rearest deoarece trebuia sa fii mult mai atent inainte sa iei pe cineva cu tine , pe langa asta puteai cere rearest in game, dar din cate vad .. orice greseala se pedepseste .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...