Jump to content
lego_kid

Discutii Departamentul de politie

Recommended Posts

Posted

Maine ora 15:30 SEDINTA EXTRAORDINARA cu urmatoarele factiuni: PD/FBI/NG/MEDICI.

Prezenta este OBLIGATORIE !

Cine nu vine este DEMIS. Daca nu puteti sa ajungeti,imi dati PM cu motivul (exclus motive gen: mi-a murit pisica,gandacul,etc) Eu sper sa veniti pentru ca o sa fie avantajul vostru,nu al meu .

Locatia: LS PD - ARMORY

• Upvote 1
Posted

Sedinta duminica, 15.01 , ora 14:00 . Prezenta este OBLIGATORIE , va fi sedinta cu toate departamentele .

Incerc sa ajung, nu promit nimic, dar incerc sa fac tot posibilul sa ajung .

// De luni mai mult ca sigur incep sa activez, am scapat de ce am avut pe cap pana acum .. sper .

Maine ora 15:30 SEDINTA EXTRAORDINARA cu urmatoarele factiuni: PD/FBI/NG/MEDICI.

Prezenta este OBLIGATORIE !

Cine nu vine este DEMIS. Daca nu puteti sa ajungeti,imi dati PM cu motivul (exclus motive gen: mi-a murit pisica,gandacul,etc) Eu sper sa veniti pentru ca o sa fie avantajul vostru,nu al meu .

Locatia: LS PD - ARMORY

La fel cum am spus mai sus, incerc sa ajung .. nu e nimic sigur .

Mersi pentru intelegere :nanana:

Posted

A venit momentu sa imi iau si eu adio de la voi mam inteles bine cu voi sper sa ne mai intalnim dar eu iau o pauza sa speram ca mica nu mare ....

Posted

A venit momentu sa imi iau si eu adio de la voi mam inteles bine cu voi sper sa ne mai intalnim dar eu iau o pauza sa speram ca mica nu mare ....

Urat ce faci , nu am nimic cu tine , ba chiar imi placi dar asta e a doua oara cand iesi din PD cand se deschid aplicatiile Hitman , ba chiar ai si aplicat . Puteai sa spui direct ca vrei sa te duci Hitman nu sa spui ca iei o pauza de la joc dar aplici Hitman imediat ce ai fost demis din PD ? E ok asa ? Nu cred.

Oricum , bafta in Hitman daca de data asta o sa fii acceptat.

• Upvote 1
Posted

Urat ce faci , nu am nimic cu tine , ba chiar imi placi dar asta e a doua oara cand iesi din PD cand se deschid aplicatiile Hitman , ba chiar ai si aplicat . Puteai sa spui direct ca vrei sa te duci Hitman nu sa spui ca iei o pauza de la joc dar aplici Hitman imediat ce ai fost demis din PD ? E ok asa ? Nu cred.

Oricum , bafta in Hitman daca de data asta o sa fii acceptat.

nu era necesar sa ma faci de rusine eu am vb cu full si stie care e treaba .... sper s aintelegi si tu ce tiam scris pe xfire am aplicat ca sa intru in hitoam doar sa dau contul meu sa se joace un var care a mai jucat pe linkmania asta e toata treaba ... sper ca leaderi iti dau seama cea ce se intampla ....ca doar ai vazut ca nu am mai intrat in samp de 2 3 zile ...

Guest BlackSwordd
Posted

Maine revin si eu din inactivitate,in functie cat de repede vin astia de la curier.

#welcome jalon :nanana:

Posted

Sedinta sambata , 21.01 , ora 12:00 . Prezenta este OBLIGATORIE , cine nu poate ajunge va fi demis .

Nu stiu sigur daca pot ajunge la fix, am niste cursuri. Nu va inteleg cu orele astea de sedinta :|

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...