crysTyan0 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Mascota PD :bananadance2: ... damn, scuze ca ti-am luat locu' =))
Dragos Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Maine ora 15:30 SEDINTA EXTRAORDINARA cu urmatoarele factiuni: PD/FBI/NG/MEDICI. Prezenta este OBLIGATORIE ! Cine nu vine este DEMIS. Daca nu puteti sa ajungeti,imi dati PM cu motivul (exclus motive gen: mi-a murit pisica,gandacul,etc) Eu sper sa veniti pentru ca o sa fie avantajul vostru,nu al meu . Locatia: LS PD - ARMORY 1
Supreme Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Iar d'aia extraordinara? o.O Anyway, incap toti in Armory!? :)) PS: Welcome noii mascote :*
mertzannn Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Sedinta duminica, 15.01 , ora 14:00 . Prezenta este OBLIGATORIE , va fi sedinta cu toate departamentele . Incerc sa ajung, nu promit nimic, dar incerc sa fac tot posibilul sa ajung . // De luni mai mult ca sigur incep sa activez, am scapat de ce am avut pe cap pana acum .. sper . Maine ora 15:30 SEDINTA EXTRAORDINARA cu urmatoarele factiuni: PD/FBI/NG/MEDICI. Prezenta este OBLIGATORIE ! Cine nu vine este DEMIS. Daca nu puteti sa ajungeti,imi dati PM cu motivul (exclus motive gen: mi-a murit pisica,gandacul,etc) Eu sper sa veniti pentru ca o sa fie avantajul vostru,nu al meu . Locatia: LS PD - ARMORY La fel cum am spus mai sus, incerc sa ajung .. nu e nimic sigur . Mersi pentru intelegere :nanana:
Sayid Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 ii trimiti pm lui ruller daca lipsesti , a specificat mai sus .
Claux Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 S-ar putea sa intarzii cateva minute la sedinta de la ora 14:00!
Sayid Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Nu pot intra la 14:00. Skybrax. ii trimiti pm lui ruller daca lipsesti , a specificat mai sus .
vLn0994 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 A venit momentu sa imi iau si eu adio de la voi mam inteles bine cu voi sper sa ne mai intalnim dar eu iau o pauza sa speram ca mica nu mare ....
FashionVictim Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 A venit momentu sa imi iau si eu adio de la voi mam inteles bine cu voi sper sa ne mai intalnim dar eu iau o pauza sa speram ca mica nu mare .... Bafta multa in ceea ce faci :* . Te salut :*
Zozo Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 A venit momentu sa imi iau si eu adio de la voi mam inteles bine cu voi sper sa ne mai intalnim dar eu iau o pauza sa speram ca mica nu mare .... Urat ce faci , nu am nimic cu tine , ba chiar imi placi dar asta e a doua oara cand iesi din PD cand se deschid aplicatiile Hitman , ba chiar ai si aplicat . Puteai sa spui direct ca vrei sa te duci Hitman nu sa spui ca iei o pauza de la joc dar aplici Hitman imediat ce ai fost demis din PD ? E ok asa ? Nu cred. Oricum , bafta in Hitman daca de data asta o sa fii acceptat. 1
vLn0994 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 A venit momentu sa imi iau si eu adio de la voi mam inteles bine cu voi sper sa ne mai intalnim dar eu iau o pauza sa speram ca mica nu mare .... Urat ce faci , nu am nimic cu tine , ba chiar imi placi dar asta e a doua oara cand iesi din PD cand se deschid aplicatiile Hitman , ba chiar ai si aplicat . Puteai sa spui direct ca vrei sa te duci Hitman nu sa spui ca iei o pauza de la joc dar aplici Hitman imediat ce ai fost demis din PD ? E ok asa ? Nu cred. Oricum , bafta in Hitman daca de data asta o sa fii acceptat. nu era necesar sa ma faci de rusine eu am vb cu full si stie care e treaba .... sper s aintelegi si tu ce tiam scris pe xfire am aplicat ca sa intru in hitoam doar sa dau contul meu sa se joace un var care a mai jucat pe linkmania asta e toata treaba ... sper ca leaderi iti dau seama cea ce se intampla ....ca doar ai vazut ca nu am mai intrat in samp de 2 3 zile ...
Zozo Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Ok atunci scuzele mele , nu aveam de unde sa stiu ca dai contul nu stiu cui :)
Jalol Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Bine v-am gasit ! Sper sa ne intelegem bine . :bananadance2:
Guest BlackSwordd Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Maine revin si eu din inactivitate,in functie cat de repede vin astia de la curier. #welcome jalon :nanana:
D3ViL Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Sedinta sambata , 21.01 , ora 12:00 . Prezenta este OBLIGATORIE , cine nu poate ajunge va fi demis . Nu stiu sigur daca pot ajunge la fix, am niste cursuri. Nu va inteleg cu orele astea de sedinta :| 1
Jalol Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Nu pot ajunge la sedinta . Voi pleca din Bucuresti ..
FullSpeed Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 V-am spus eu sa postati la discutii in caz ca nu puteti veni ? Am zis clar prezenta este OBLIGATORIE la alte ore suntem si noi ocupati
FashionVictim Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Am fost inactiv ieri pentru ca nu am avut curent .... Cred ca si azi voi fi pentru ca nu aveam net :))))
nyankuN Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nu cred ca voi fi prezent la sedinta. Astept de 4 zile sa imi scoata banul. Inca nu s-a rezolvat si cred ca nici maine: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=432617
Stef@n Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nu Stiu daca voi ajunge la sedita dar voi incerca!!:D
sidelol Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Fac tot posibilul sa ajung la sedinta, nu promit nimic. Scuze.