Jump to content
lego_kid

Discutii Departamentul de politie

Recommended Posts

Posted

Sayid,tu nu intelegi ca eu am intrat si el avea wanted si eu fara sa stiu i-am dat wanted,doamne si si-a retras-o nu mai conteaza daca si-a retraso..

• Upvote 1
Posted

Stai putin Sayid, cred ca te pripesti. Daca acel suspect avea wanted pentru cop kill, si a mai omorat inca un cop, sau acelasi cop, nu e normal si logic sa primeasca wanted pentru cop kill? Tu in realitate daca savarsesti doua infractiuni, nu e normal sa platesti pentru amandoua? Daca acorda wanted de doua ori pentru somatie, puteai sa-l avertizezi sau sa-l demiti

Posted

Sayid tu dc nu ai inteles ca eu cand avea wanted si m-a omorat nu stiam si mdc nu imi mergea ca nu eram in joc,trebuie sa imi dai un advertisment verbal nu sa ma demiti si in plus si-a retras nu era nici o problema .

• Upvote 1
Posted

Sayid tu dc nu ai inteles ca eu cand avea wanted si m-a omorat nu stiam si mdc nu imi mergea ca nu eram in joc,trebuie sa imi dai un advertisment verbal nu sa ma demiti si in plus si-a retras nu era nici o problema .

Cum nu iti mergea /mdc ? , te urci intr-o masina de pd,ng,fbi (lspd car) si scrii /mdc "nick sau id" , te rog sa incetezi cu spamul aici .

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, va urez in numele tuturor membrilor din NG, Craciun fericit, tot ce va doriti, intelegere si in special sanatate ca este mai buna decat toate.

Sarbatori fericite, PD !

• Upvote 1
Posted

D3v1l,Gory,Monster,deLete Vreau sa stiu daca mai activati ,aveti 48H sa raspundeti , in caz contrar veti fi demisi !

D3v1l activeaza in continuare,imi pare rau Gory,Monster,deLete dar timpul a expirat ,veti fi demisi .

Posted

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, va urez in numele tuturor membrilor din NG, Craciun fericit, tot ce va doriti, intelegere si in special sanatate ca este mai buna decat toate.

Sarbatori fericite, PD !

Multumim , si voua la fel !

Sarbatori fericite tuturor :D

Posted

Nu prea pot sa fac activitate saptamana asta, nu sunt acasa. Voi avea doar cateva puncte.. :)

Nu esti obligat saptamana asta sa faci activitate din cauza sarbatorilor .

Posted

V-am spus si in joc ca saptamana asta nu este obligatorie pentru ca sunt sarbatorile..va inteleg,dar de saptamana viitoare este obligatorie !

• Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...