Mr.Dexter Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Salut. Sunt noul vostru lider, sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba minunata. 1. MrDexter 2. Undefined Rank 5 - Captain 3. Ruller Rank 4 - Lieutenant 4. Zozo Rank 3 - Sergeant 5. Sayid 6. Sidelol 7. The_star Rank 2 - Officer 8. Delete 9. Smiley 10. The_game 11. Cypsa 12. Fullspeed 13. Kennnyy Rank 1 - Cadet 14. raKneT 15. 4ezee 16. Alecswtzu 17. Monster 18. Minu_csn 19. sRs 20. SmartAss 21. Juan 22.Gory 23.JustinPA 24.LilJohn Daca am uitat/am gresit ceva astept PM. 1
FALLEN Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Salut. Sunt noul vostru lider, sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba minunata. 1. MrDexter 2. Undefined Rank 5 - Captain 3. Ruller Rank 4 - Lieutenant 4. Zozo Rank 3 - Sergeant 5. Sayid 6. Sidelol 7. The_star Rank 2 - Officer 8. Delete 9. Smiley 10. The_game 11. Cypsa 12. Fullspeed 13. Kennnyy Rank 1 - Cadet 14. raKneT 15. 4ezee 16. Alecswtzu 17. Monster 18. Minu_csn 19. sRs 20. SmartAss 21. Juan 22.Gory 23.JustinPA 24.LilJohn Daca am uitat/am gresit ceva astept PM. Si noi speram la fel, bine ai venit :)
Mr.Dexter Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ieri ( 6.12.2011 ) a avut loc un antrenament in train organizat de mine pentru a va cunoaste mai bine calitatile. S-au organizat mai multe tipuri de duele, stafete, pe echipe, etc. Puteti vedea poze in topicul cu poze. Aceste tipuri de antrenamente vor fi mai dese si anuntate pe forum. Intentionez sa fac o sedinta saptamana asta, am inteles ca astazi o sa revina si UndefineD, astept pe PM data si ora la care credeti ca ar fi bine sa tinem sedinta. The_Game, gory, minu_csn, Monster, Delete vreau sa stiu daca mai activati deoarece de cand am luat lider nu v-am vazut deloc prin joc iar unii membri mi-au spus ca nu prea activati.
Mr.Dexter Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Imi cer scuze pentru double-posting, vreau doar sa-mi iau ramas bun de la membrii factiunii PD. Ati fost niste membri minunati in acest timp scurt in care am fost lider, dar din pacate am fost demis dintr-un motiv banal. Sa faceti treaba buna, succes in continuare. Tinem legatura :-*
Sayid Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 imi pare rau mane pentru ce s-a intamplat..neatentia asta :( ..tinem legatura frate..:|
vLn0994 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 o sa intru mai ras saptamanile astea ... am de invatat sa repar niste medii :D
Eric Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Stie cineva daca Undefined s-a lasat de joc, este plecat, etc ? Incerc sa dau de el sa-mi dea uninvite si nu prea reusesc. Daca are cineva ID-ul lui de mess sa-mi dea un PM cu el. Thx.
iTv.dRey Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Din cate am inteles, isi ocupa timpul cu scoala..
Sayid Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Stie cineva daca Undefined s-a lasat de joc, este plecat, etc ? Incerc sa dau de el sa-mi dea uninvite si nu prea reusesc. Daca are cineva ID-ul lui de mess sa-mi dea un PM cu el. Thx. Cum spunea si itv.. are niste treaba si el cu scoala,astepta putin, btw , ti-am dat pm..
Zozo Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Sedinta , pe data de 17/12/2011 (sambata) la ora 12:00 , rog toti membrii ai Departamentului de Politie sa fie prezenti pentru ca dupa sedinta v-om avea de discutat ceva important pentru "Best Training Cop Team" , cei care nu pot fi prezenti sunt rugati sa imi trimta PM cu nick-ul din joc si motivul astfel v-or fi promovati in functie de merit ! Salut , am ceva de adaugat , pe langa discutia pe care o vom avea va urma si un antrenament pentru a fi "incalziti" pentru Best Training Cop Team , ROG toti membrii PD care pot sa ajunga sa vina , pentru mine unul este vital sa castigam , 3 luni la rand au fost doar membri PD desemnati ca " Cel mai competent cop" haideti sa le aratam ca voturile nu s-au dat pe ochi frumosi sau altceva , sa le aratam cine suntem si ce putem face ! 2
Supreme Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Sedinta , pe data de 17/12/2011 (sambata) la ora 12:00 , rog toti membrii ai Departamentului de Politie sa fie prezenti pentru ca dupa sedinta v-om avea de discutat ceva important pentru "Best Training Cop Team" , cei care nu pot fi prezenti sunt rugati sa imi trimta PM cu nick-ul din joc si motivul astfel v-or fi promovati in functie de merit ! Salut , am ceva de adaugat , pe langa discutia pe care o vom avea va urma si un antrenament pentru a fi "incalziti" pentru Best Training Cop Team , ROG toti membrii PD care pot sa ajunga sa vina , pentru mine unul este vital sa castigam , 3 luni la rand au fost doar membri PD desemnati ca " Cel mai competent cop" haideti sa le aratam ca voturile nu s-au dat pe ochi frumosi sau altceva , sa le aratam cine suntem si ce putem face ! I'll be there B-). 1
Sayid Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Sedinta , pe data de 17/12/2011 (sambata) la ora 12:00 , rog toti membrii ai Departamentului de Politie sa fie prezenti pentru ca dupa sedinta vom avea de discutat ceva important pentru "Best Training Cop Team" , cei care nu pot fi prezenti sunt rugati sa imi trimta PM cu nick-ul din joc si motivul astfel v-or fi promovati in functie de merit ! Salut , am ceva de adaugat , pe langa discutia pe care o vom avea va urma si un antrenament pentru a fi "incalziti" pentru Best Training Cop Team , ROG toti membrii PD care pot sa ajunga sa vina , pentru mine unul este vital sa castigam , 3 luni la rand au fost doar membri PD desemnati ca " Cel mai competent cop" haideti sa le aratam ca voturile nu s-au dat pe ochi frumosi sau altceva , sa le aratam cine suntem si ce putem face ! Aceste vorbe nu sunt aruncate in vant..dorim ca toti sa fiti prezenti pentru a castiga acest event,este ca un fel de Supremacy al Departamentelor,ar fi pacat sa irosim toata vremea cu prostii..am ales si o ora si o data buna,cred ca nu va este greu sa ajungeti...Undefined este si el cu problemele lui,daca era sa fie activ el ne organiza asa cum trebuie,dar voi nu prea va dati interesul de cand ati vazut ca nu prea e on..Ne dorim sa fiti on cat mai multi pentru aceasta competitie..Voi incerca sa iau legatura cumva si cu Undef pentru a-i prezenta toate aceste vorbe ..Multumim pentru intelegere.. 2
Juan Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 (edited) Daca nu o sa fiu prezent, e doar din cauza ca as fi la servici. In mod normal, la ora 12:00 sunt acasa in pauza de masa, dar asta nu se stie niciodata, pot interveni situatii neprevazute incat sa nu ajung acasa. Mi-am facut datoria sa anunt, voi stii atunci daca ajung. # Sayid, "vom" ala, scrie-l si tu legat :P Edited December 15, 2011 by Juan 1
vLn0994 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 A venit timpu sa imi iau si eu la revedere de la voi sper sa ne intalnim iar in pd dar promit ca o sa ma intorc eu iar ... Sarbatori fereicite tuturor
Zozo Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Sarbatori fericitie si tie , speram sa te reintorci cat de curand posibil , pwp :*
Zozo Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Bravo TUTUROR , tocmai s-a terminat prima proba din Best Cop Training Team si am iesit victoriosi . Ma bucur sa vad ca si fara lider ne descurcam , eu zic ca am facut o treaba foarte buna mai ales ca DOAR 2 membri au murit din cei 10 care au fost prezenti , felicitari tuturor :) daca va fi asa si la urmatoarea proba eventul e ca si castigat :) 3
Juan Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Eu stiam ca doar unul a murit ... In fine, felicitari si lui Zozo ca ne-a inscris si ne-a organizat, felicitari si celor de rank 4 pentru organizarea de la antrenament. Felicitari tuturor ^_^
Supreme Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 (edited) Congrats guys }{ Edit: Asta fara indoiala Justinel :*, tu esti baza :c Edited December 17, 2011 by EaZy.E
JustinPA Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Felicitari baietii, 1-2 decedati nu conteaza, la ei au murit 10. Toti v-ati descurcat excelent, nu vi se poate reprosa nimic, niciunuia! Daca sunt on si la cealalta proba, o castigam si pe aceea! :>;;) Pupici :* 1
Zozo Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Astazi a avut loc prima proba la Olimpiada la care FullSpeed a iesit pe locul doi , triadele ( extrem ) au trisat si au folosit nos :( . Felicitari FullSpeed :D 1
Sayid Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Lista Cu Membrii Departamentului De Politie : Chief 1. Sayid 2. Undefined Rank 5 - Captain 3. Florin Rank 4 - Lieutenant 4. Zozo Rank 3 - Sergeant 5. Sidelol Rank 2 - Officer 6. Delete 7. Smiley 8. The_game 9. Cypsa 10. Fullspeed 11. D3v1L Rank 1 - Cadet 12. 4ezee 13. Alecswtzu 14. Monster 15. Minu_csn 16. SmartAss 17. Juan 18. Gory 19. JustinPA 20. Camorra 21. JayZz PM daca am uitat pe cineva .
JayZ . Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Salut,sunt nou vostru coleg si sper ca ne vom impaca bine ! 1