Jump to content
lego_kid

Discutii Departamentul de politie

Recommended Posts

Posted

Salut. Sunt noul vostru lider, sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba minunata.

1. MrDexter

2. Undefined

Rank 5 - Captain

3. Ruller

Rank 4 - Lieutenant

4. Zozo

Rank 3 - Sergeant

5. Sayid

6. Sidelol

7. The_star

Rank 2 - Officer

8. Delete

9. Smiley

10. The_game

11. Cypsa

12. Fullspeed

13. Kennnyy

Rank 1 - Cadet

14. raKneT

15. 4ezee

16. Alecswtzu

17. Monster

18. Minu_csn

19. sRs

20. SmartAss

21. Juan

22.Gory

23.JustinPA

24.LilJohn

Daca am uitat/am gresit ceva astept PM.

• Upvote 1
Posted

Salut. Sunt noul vostru lider, sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba minunata.

1. MrDexter

2. Undefined

Rank 5 - Captain

3. Ruller

Rank 4 - Lieutenant

4. Zozo

Rank 3 - Sergeant

5. Sayid

6. Sidelol

7. The_star

Rank 2 - Officer

8. Delete

9. Smiley

10. The_game

11. Cypsa

12. Fullspeed

13. Kennnyy

Rank 1 - Cadet

14. raKneT

15. 4ezee

16. Alecswtzu

17. Monster

18. Minu_csn

19. sRs

20. SmartAss

21. Juan

22.Gory

23.JustinPA

24.LilJohn

Daca am uitat/am gresit ceva astept PM.

Si noi speram la fel, bine ai venit :)

Posted

Ieri ( 6.12.2011 ) a avut loc un antrenament in train organizat de mine pentru a va cunoaste mai bine calitatile. S-au organizat mai multe tipuri de duele, stafete, pe echipe, etc. Puteti vedea poze in topicul cu poze. Aceste tipuri de antrenamente vor fi mai dese si anuntate pe forum.

Intentionez sa fac o sedinta saptamana asta, am inteles ca astazi o sa revina si UndefineD, astept pe PM data si ora la care credeti ca ar fi bine sa tinem sedinta.

The_Game, gory, minu_csn, Monster, Delete vreau sa stiu daca mai activati deoarece de cand am luat lider nu v-am vazut deloc prin joc iar unii membri mi-au spus ca nu prea activati.

Posted

Imi cer scuze pentru double-posting, vreau doar sa-mi iau ramas bun de la membrii factiunii PD. Ati fost niste membri minunati in acest timp scurt in care am fost lider, dar din pacate am fost demis dintr-un motiv banal. Sa faceti treaba buna, succes in continuare. Tinem legatura :-*

Posted

Stie cineva daca Undefined s-a lasat de joc, este plecat, etc ? Incerc sa dau de el sa-mi dea uninvite si nu prea reusesc.

Daca are cineva ID-ul lui de mess sa-mi dea un PM cu el.

Thx.

Posted

Stie cineva daca Undefined s-a lasat de joc, este plecat, etc ? Incerc sa dau de el sa-mi dea uninvite si nu prea reusesc.

Daca are cineva ID-ul lui de mess sa-mi dea un PM cu el.

Thx.

Cum spunea si itv.. are niste treaba si el cu scoala,astepta putin, btw , ti-am dat pm..

Posted

Sedinta , pe data de 17/12/2011 (sambata) la ora 12:00 , rog toti membrii ai Departamentului de Politie sa fie prezenti pentru ca dupa sedinta v-om avea de discutat ceva important pentru "Best Training Cop Team" , cei care nu pot fi prezenti sunt rugati sa imi trimta PM cu nick-ul din joc si motivul astfel v-or fi promovati in functie de merit !

Salut , am ceva de adaugat , pe langa discutia pe care o vom avea va urma si un antrenament pentru a fi "incalziti" pentru Best Training Cop Team , ROG toti membrii PD care pot sa ajunga sa vina , pentru mine unul este vital sa castigam , 3 luni la rand au fost doar membri PD desemnati ca " Cel mai competent cop" haideti sa le aratam ca voturile nu s-au dat pe ochi frumosi sau altceva , sa le aratam cine suntem si ce putem face !

• Upvote 2
Posted

Sedinta , pe data de 17/12/2011 (sambata) la ora 12:00 , rog toti membrii ai Departamentului de Politie sa fie prezenti pentru ca dupa sedinta v-om avea de discutat ceva important pentru "Best Training Cop Team" , cei care nu pot fi prezenti sunt rugati sa imi trimta PM cu nick-ul din joc si motivul astfel v-or fi promovati in functie de merit !

Salut , am ceva de adaugat , pe langa discutia pe care o vom avea va urma si un antrenament pentru a fi "incalziti" pentru Best Training Cop Team , ROG toti membrii PD care pot sa ajunga sa vina , pentru mine unul este vital sa castigam , 3 luni la rand au fost doar membri PD desemnati ca " Cel mai competent cop" haideti sa le aratam ca voturile nu s-au dat pe ochi frumosi sau altceva , sa le aratam cine suntem si ce putem face !

I'll be there B-).

• Upvote 1
Posted

Sedinta , pe data de 17/12/2011 (sambata) la ora 12:00 , rog toti membrii ai Departamentului de Politie sa fie prezenti pentru ca dupa sedinta vom avea de discutat ceva important pentru "Best Training Cop Team" , cei care nu pot fi prezenti sunt rugati sa imi trimta PM cu nick-ul din joc si motivul astfel v-or fi promovati in functie de merit !

Aceste vorbe nu sunt aruncate in vant..dorim ca toti sa fiti prezenti pentru a castiga acest event,este ca un fel de Supremacy al Departamentelor,ar fi pacat sa irosim toata vremea cu prostii..am ales si o ora si o data buna,cred ca nu va este greu sa ajungeti...Undefined este si el cu problemele lui,daca era sa fie activ el ne organiza asa cum trebuie,dar voi nu prea va dati interesul de cand ati vazut ca nu prea e on..Ne dorim sa fiti on cat mai multi pentru aceasta competitie..Voi incerca sa iau legatura cumva si cu Undef pentru a-i prezenta toate aceste vorbe ..Multumim pentru intelegere..

• Upvote 2
Posted (edited)

Daca nu o sa fiu prezent, e doar din cauza ca as fi la servici. In mod normal, la ora 12:00 sunt acasa in pauza de masa, dar asta nu se stie niciodata, pot interveni situatii neprevazute incat sa nu ajung acasa. Mi-am facut datoria sa anunt, voi stii atunci daca ajung.

# Sayid, "vom" ala, scrie-l si tu legat :P

Edited by Juan
  • Upvote 1
Posted

A venit timpu sa imi iau si eu la revedere de la voi sper sa ne intalnim iar in pd dar promit ca o sa ma intorc eu iar ... Sarbatori fereicite tuturor

Posted

Bravo TUTUROR , tocmai s-a terminat prima proba din Best Cop Training Team si am iesit victoriosi . Ma bucur sa vad ca si fara lider ne descurcam , eu zic ca am facut o treaba foarte buna mai ales ca DOAR 2 membri au murit din cei 10 care au fost prezenti , felicitari tuturor :) daca va fi asa si la urmatoarea proba eventul e ca si castigat :)

• Upvote 3
Posted

Eu stiam ca doar unul a murit ...

In fine, felicitari si lui Zozo ca ne-a inscris si ne-a organizat, felicitari si celor de rank 4 pentru organizarea de la antrenament.

Felicitari tuturor ^_^

Posted

Felicitari baietii, 1-2 decedati nu conteaza, la ei au murit 10. Toti v-ati descurcat excelent, nu vi se poate reprosa nimic, niciunuia! Daca sunt on si la cealalta proba, o castigam si pe aceea! :>;;) Pupici :*

• Upvote 1
Posted

Astazi a avut loc prima proba la Olimpiada la care FullSpeed a iesit pe locul doi , triadele ( extrem ) au trisat si au folosit nos :( . Felicitari FullSpeed :D

• Upvote 1
Posted

Lista Cu Membrii Departamentului De Politie :

Chief

1. Sayid

2. Undefined

Rank 5 - Captain

3. Florin

Rank 4 - Lieutenant

4. Zozo

Rank 3 - Sergeant

5. Sidelol

Rank 2 - Officer

6. Delete

7. Smiley

8. The_game

9. Cypsa

10. Fullspeed

11. D3v1L

Rank 1 - Cadet

12. 4ezee

13. Alecswtzu

14. Monster

15. Minu_csn

16. SmartAss

17. Juan

18. Gory

19. JustinPA

20. Camorra

21. JayZz

PM daca am uitat pe cineva .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...