Mihnea Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Lista membrilor Departamentului de politie Rank 6 - Chief HkR Undefined Rank 5 – Captain old_man HateLord Rank 4 - Lieutenant Florin Rank 3 - Sergeant LoLz0r Andreea Dessire moses Rank 2 - Officer RuLLeR itv.drey Accent McQueen Erick Rank 1 – Cadet Kenvelo Notram Alexinho Semos
arrowkid Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Atentie! Nepasarea si bataia de joc de care au dat unii dovada ne-au obligat sa luam masuri drastice, asta insemnand ca, cine nu a fost la sedinta si nu a postat este demis. Aceasta decizie deschide o noua oportunitate pentru cei care vor sa aiba o cariera in fortele de ordine, se va face o academie adica un stagiu de pregatire de unde se vor alege 1-2 persoane care vor ramane in factiune.
Andreea Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Eu nu am putut sa ajung la sedinta din cauza ca trebuia sa imi rezolv o treaba, si nu am sa postez fiindca atunci cand eu am plecat nu imi mergea forumu. Imi cer scuze.
Eric Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Atentie! Nepasarea si bataia de joc de care au dat unii dovada ne-au obligat sa luam masuri drastice, asta insemnand ca, cine nu a fost la sedinta si nu a postat este demis. Aceasta decizie deschide o noua oportunitate pentru cei care vor sa aiba o cariera in fortele de ordine, se va face o academie adica un stagiu de pregatire de unde se vor alege 1-2 persoane care vor ramane in factiune. Care sedinta ? Cea de astazi a fost anulata. PS: S-a tinut pana la urma ? Daca da, pare rau, nu am putut fi prezent, am intrat la 18:50 si am iesit din SA:MP la 19:15, am crezut ca nu se va mai face.
arrowkid Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 A fost anulata din lipsa de membri si sa nu veniti sa ne ziceti ca punem sedintele cand nu puteti veni, din cati membri suntem se puteau sa vina mai mult avand in vedere faptul ca foarte putini au anuntat. #erick sedinta aceasta a fost picatura care a umplut paharul.
moses Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Eu v-am zis mai sus ceva legat de sedinte :) Se pare ca am avut dreptate.
Mihnea Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ' date='25 September 2011 - 11:23' timestamp='1316938989' post='5988149'] Eu v-am zis mai sus ceva legat de sedinte :) Se pare ca am avut dreptate. Toti ce mi-au trimis PM au zis ca vor Sambata dupa-amaiza . In timpul saptamanaii nu au timp de scoala
moses Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Scoala seara dupa 19:00 ? Sa fim seriosi. De luni pana joi de la 15:00 la 23:00 e mai accesibil.
LoLz0r™ Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Eu unul nu ma pot culca la ora 23:00 in timpul saptamanii pentru ca la 5:30-6:00 trebuie sa ma trezesc sa plec la scola :)
Mihnea Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Nu mai discutam pe aceasta tema . O sa anunt cand facem sedinta
Eric Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Activitatea mea va scadea de acum inainte, nu imi mai permite timpul sa activez ca pana acum. Voi intra maxim 1-2 ore pe zi. # Legat de sedinta HkR, nu merge PM-ul. Joi/vineri mi se par cele mai potrivite zile.
Juan Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Salut. In primul rand tin sa le multumesc liderilor pentru sansa acordata de a fi membru al acestui departament, sansa de care nu am putut profita din cauza programului incarcat de la munca. Teoretic am fost demis pentru ca nu ma mai aflu pe lista membrilor PD , dar in game nu am primit uninvite. Ca sa nu incurc pe nimeni cu o ora pe zi cat jucam eu, am renuntat temporar la samp. Peste maxim o luna jumate voi intra in somaj tehnic, ceea ce inseamna ca voi avea mai mult timp liber si ma voi reapuca serios de samp, si vreau sa reintru in PD daca mi se va oferi sansa. Sensul postului meu e acela de a-mi explica situtia si de a-mi anunta inactivitatea pentru un timp mai indelungat. App, inca fac parte din lista membrilor Politiei rutiere :) Va urez bafta tuturor!
Mihnea Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Salut. In primul rand tin sa le multumesc liderilor pentru sansa acordata de a fi membru al acestui departament, sansa de care nu am putut profita din cauza programului incarcat de la munca. Teoretic am fost demis pentru ca nu ma mai aflu pe lista membrilor PD , dar in game nu am primit uninvite. Ca sa nu incurc pe nimeni cu o ora pe zi cat jucam eu, am renuntat temporar la samp. Peste maxim o luna jumate voi intra in somaj tehnic, ceea ce inseamna ca voi avea mai mult timp liber si ma voi reapuca serios de samp, si vreau sa reintru in PD daca mi se va oferi sansa. Sensul postului meu e acela de a-mi explica situtia si de a-mi anunta inactivitatea pentru un timp mai indelungat. App, inca fac parte din lista membrilor Politiei rutiere :) Va urez bafta tuturor! Vorbim cand intrii in somaj , cand ai timp intra in joc
Juan Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Daca vrei sa ma demiti, anunta-ma sa intru. Doar ca eu mi-am anuntat intentia sa raman membru al acestei factiuni atunci cand ma voi reapuca serios, momentan sunt prea incarcat, nu am timp de nimic...
Mihnea Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Daca vrei sa ma demiti, anunta-ma sa intru. Doar ca eu mi-am anuntat intentia sa raman membru al acestei factiuni atunci cand ma voi reapuca serios, momentan sunt prea incarcat, nu am timp de nimic... Intra in joc sa te demit , cand te reapuci faci aplicatie
Mihnea Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Lista membrilor Departamentului de politie Rank 6 - Chief HkR Undefined Rank 5 – Captain HateLord old_man Rank 4 - Lieutenant Florin Rank 3 - Sergeant Andreea Dessire RuLLeR Rank 2 - Officer itv.drey Erick Accent McQueen Notram Alexinho Rank 1 – Cadet Kenvelo Mico gory krystu Sidelol Am uitat pe cineva ?
Mihnea Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Chiar daca nu este sedinta maine , va rog sa postati activitatea
Eric Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Nick: EricK Rank: 2 Perioada: Saptamana asta Motiv: Liceu Nu am ce activitate sa postez. In legatura cu sedinta, fac tot posibilul sa ajung. Imi voi relua activitatea de saptamana viitoare.
Zozo Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Lista membrilor Departamentului de politie Rank 6 - Chief HkR Undefined Rank 5 – Captain HateLord old_man Rank 4 - Lieutenant Florin Rank 3 - Sergeant Andreea Dessire RuLLeR Rank 2 - Officer itv.drey Erick Accent McQueen Notram Alexinho Rank 1 – Cadet Kenvelo Mico gory krystu Sidelol Am uitat pe cineva ? Eu, rank 1 ..
Andreea Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Nu cred ca o sa pot ajunge la sedinta, trebuie sa plec din oras.
Lazyb0y Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Nu stiu daca ajung , in aproximativ 30 de minute plec din budapesta si nu stiu la ce ora ajung acasa
HuGE Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Nu pot sa ajung la sedinta, am niste probleme, am postat la Inactivitate.
Mihnea Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Lista membrilor Departamentului de politie Rank 6 - Chief HkR Undefined Rank 5 – Captain HateLord old_man Rank 4 - Lieutenant Florin RuLLeR Rank 3 - Sergeant Andreea Dessire Rank 2 - Officer itv.drey • Erick McQueen Notram Alexinho Zozo Mico Accent Rank 1 – Cadet gory krystu Sidelol Egglol Rujuc_Dragos KenVelo Noua lista cu membrii . Am uitat pe cineva ?