Senzo Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Dupa cum v-am anuntat sedinta anterioara(de la Politia Rutiera) de saptamana asta voi incepe cu sanctiuni daca absentati. Daca nu va este accesibila ora stabilita dati-mi PM la o ce ora sa programam sedinta. # Pentru mai multe detalii check Politia Rutiera @ Say , dami PM , nu mai posta aici . Valabil pentru restu' 1
Sayid Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 mai bine pune-o si tu pe zi ca seara nu prea sunt acasa mai ales vineri/sambata.. :( , pe la 12:00 , 13:00 dupa-masa e perfect .. 3
Senzo Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Deci pana la urma am decis ca sedinta sa se tina Sambata , 19.11.2011 la ora 13:00 sedinta la Politia Rutiera , rog toti membri din Departament sa fie prezenti , daca nu puteti veni va rog sa-mi dati PM cu nick-ul si motivul !
Egglol Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Buna seara HkR , Old_Man , Ruller ,LoLz0r , Zozo, aveti grija de aceasta factiune si ascultati de Hkr , un lider foarte activ. Imi este dor de Police D. si munca care o faceam cu drag pentru acest departament. Sper sa nu va suparati de acest post ! 1
RazoR Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Deci pana la urma am decis ca sedinta sa se tina Sambata , 19.11.2011 la ora 13:00 sedinta la Politia Rutiera , rog toti membri din Departament sa fie prezenti , daca nu puteti veni va rog sa-mi dati PM cu nick-ul si motivul ! Scuze ca nu am putut ajunge la sedinta , dar am avut o gala foarte inportanta ! Sorry :crybaby: !
Devil. Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Absenti sedinta Politia Rutiera Lider : Senzo Lider : Zozo • D3v1l - absent • Cypsa - absent • deLete - prezent • Smiley - absent • The_Game - absent motivat • JustinPa - prezent • Saiyd - absent motivat • 4ezee - prezent • Gory - prezent • Sidelol - prezent Dupa cum v-am promis o sa decurg la sanctionati pentru cei care nu a-ti venit sau nu v-ati anuntat absenta , voi dezbate cu Undefined problema si v-om vedea cum ve-ti fi sanctionati. In legatura cu asta, ti-am zis pe joc ca nu pot sa ajung! #Nu am fost acasa ;)
LoLz0r™ Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Cand o sa fie sedinta? Atunci cand scrie here :D.
LoLz0r™ Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Impreuna cu RuLLeR am hotarat ca miercuri , 23.11.2011 , orele 20:00 - 20:15 va avea loc un antrenament cu toti membrii PD.Cine nu poate ajunge imi da un PM pe forum.
arrowkid Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Voi fi inactiv pentru o perioada de timp. Ascultati de HkR si de ceilalti lideri de departamente ! Cand revin sa aud ca ati fost cuminti.
Mihnea Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Cautam lider DIAS , vreau ca toti cei care se cred in stare sa imi trimita un PM cu planurile de viitor pentru DIAS , ce ati face voi in plus pentru departament 3
Zozo Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Sedinta , pe data de 26/11/2011 (sambata) la ora 14:00 , rog toti membrii rank 1-2 sa fie prezenti , cei care nu pot fi prezenti sunt rugati sa imi trimta PM cu nick-ul din joc si motivul !! Sambata , 26.11.2011, ora 14:00 vom organiza un antrenament in cadrul Detasamentului de Interventii si Actiuni Speciale , rog toti membri departamentului sa se prezinte ! Cine absenteaza imi poate da PM cu nick-ul si motivul absentei , cine absenteaza si nu ma anunta din timp va fi demis din departament ! La care sedinta sa ma duc ? Asta-i intrebarea . O sa vorbesc cu Sidelol si o sa incercam sa schimbam noi ora sedintei desi Senzo a postat-o dupa noi :)
Dragos Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Sedinta , pe data de 26/11/2011 (sambata) la ora 14:00 , rog toti membrii rank 1-2 sa fie prezenti , cei care nu pot fi prezenti sunt rugati sa imi trimta PM cu nick-ul din joc si motivul !! Sambata , 26.11.2011, ora 14:00 vom organiza un antrenament in cadrul Detasamentului de Interventii si Actiuni Speciale , rog toti membri departamentului sa se prezinte ! Cine absenteaza imi poate da PM cu nick-ul si motivul absentei , cine absenteaza si nu ma anunta din timp va fi demis din departament ! La care sedinta sa ma duc ? Asta-i intrebarea . O sa vorbesc cu Sidelol si o sa incercam sa schimbam noi ora sedintei desi Senzo a postat-o dupa noi :) e ok,o sa vb cu senzo si schimbam ora
Sayid Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Mai bine sedinta de la politia rutiera sa se tina tot la ora 14:00 pentru ca se va termina in maxim 20 min aceasta sedinta dupa care v-om urma antrenamentul cei din dias..daca sunteti de acord postati aici ..
Senzo Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Sedinta de la Detasamentul de Interventii si Actiuni Speciale va avea loc la ora 14:30 .
Zozo Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 A iesit Mico.Motiv. Lista membrilor D.I.A.S •RuLLeR - Lider •LoLz0r - Lider •HkR •UndefineD •Sidelol •Zozo •Senzo •Smiley •The_Game •D3v1L •Shape D.I.A.S recruteaza ! Dupa 3 zile si-a dat seama LoLz0r ca Mico a iesit , toate bune pana cand : Sayid a trecut testele. probe teoretice - 10 ( media ) - regulament 10 - cunostiinte armament - 9 - cunostiinte generale (in-game) 9 - cazier 8 dueluri : ( media ) - deagle : 8 - m4 : 9 - orice arma : 9 ( shotgun ) urmariri 10 ( media ) - drive-by - 9 - sofer - 9 Lista membrilor D.I.A.S •RuLLeR - Lider •Senzo - Lider •HkR •UndefineD •Sidelol •Zozo •Mico •Smiley •The_Game •D3v1L •Shape •Sayid D.I.A.S recruteaza ! Mico nu mai e PD de pe 13 noiembrie si daca tot trebuie sa editezi lista vezi ca Shape si-a depus demisia :<
Senzo Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Lolzor , a uitat sa editeze cand a iesit Mico , eu am dat reply la post , am mai modificat cate ceva si nu mi-am dat seama ca a lasat-o pe Mico trecuta . Cand o sa intre Ruller am sa-l rog sa modifice .
FALLEN Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 In caz ca se face sedinta in seara asta sau maine seara,nu pot ajunge, sunt plecat
Dragos Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Cine este interesat de un post de lider D.I.A.S este rugat sa-mi dea pm pe forum cu o cerere dupa modelul de mai jos! User principal pe forum: Nick principal pe server: Conturi secundare server/forum: Intervalul orar in care jucati: Vechime in PD: Avertismente: De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta functie?(detaliat): Ce schimbari ai face in PD/D.I.A.S - Organizare (detaliat): ------------------------ Nume: Prenume: Varsta(reala): Oras: ID Messenger/xfire:
Danutzu Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Salut HKR SAU UNDEFINED vreu sa va spun si eu ceva :Astazi de 1 Decembrie vreu sami cer scuze pentru ca vam stresat si vam deranjat eu joc acest joc pentru a putea intra in pd nu stiu cu ce am gresit dar eu imi doresc sa fiu acceptat PENTRU TESTE SI DUPA VOI FI EXEMPLU TE ROG DIN TOT SUFLETU MAI DAMI O SANSA lasa un raspuns. 3
Devil. Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Salut HKR SAU UNDEFINED vreu sa va spun si eu ceva :Astazi de 1 Decembrie vreu sami cer scuze pentru ca vam stresat si vam deranjat eu joc acest joc pentru a putea intra in pd nu stiu cu ce am gresit dar eu imi doresc sa fiu acceptat PENTRU TESTE SI DUPA VOI FI EXEMPLU TE ROG DIN TOT SUFLETU MAI DAMI O SANSA lasa un raspuns. In primul rand , aici posteaza numai membrii PD, si daca mai postezi risti warn . In al 2-lea rand, liderul are voie sa isi aleaga membrii. Poate ei au considerat ca nu esti adecvat pentru acest job. #Nu poti intra in PD cu 'gramatica' asta ;). ##Nu mai stiu dupa cat timp poti sa aplici, intreaba'l pe hkr, si poti posta din nou aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408633&st=1050 . Spor!
deLetE Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Hkr as vrea sa imi retrag demisia daca se poate,ti-am trimis si PM cu motivu.Promit sa nu se mai intample.