Jump to content
lego_kid

Discutii Scoala

Recommended Posts

Posted

Va propun ca de cele 3 zile ale Pastelui (15,16,17) sa faca si factiunea noastra un mic cadou playerilor, si anume sa dam toate licentele la jumatate de pret. Astfel cererea pentru licente va creste si fiecare va muncii mai mult

Sunt de acord cu aceasta reducere cu o singura precizare: Va dura doar in prima zi de paste, mi se pare mult 3 zile. Acelasi lucru l-am facut si de craciun si a iesit bine.

Ai dreptate...scuze. Ar iesi urat daca am avea reduceri 3 zile. In acele zile de reducere ar fi o cerere foarte mare de licente, si apoi o pauza semnificativa.

Posted

Datorita sarbatorii Pastelui am stabilit ca urmatoarea sedinta va fi miercuri 18.04. ora 20. Daca sunteti de parere ca trebuie modificata data sau ora va rog sa postati aici.

Posted

Va propun ca de cele 3 zile ale Pastelui (15,16,17) sa faca si factiunea noastra un mic cadou playerilor, si anume sa dam toate licentele la jumatate de pret. Astfel cererea pentru licente va creste si fiecare va muncii mai mult

Sunt de acord cu aceasta reducere cu o singura precizare: Va dura doar in prima zi de paste, mi se pare mult 3 zile. Acelasi lucru l-am facut si de craciun si a iesit bine.

Ti-a placut de Craciun, asa-i Teo? :>

Posted

Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!

Cu stima din partea membrilor,

San Fierro Riffa!

Posted

Cine? Ce? Cum? Cand? Vreau o licenta la negru! ( Drive, pentru amaratu' de LoLz0r :( ) .

Paste Fericit!

D3v1L si ai lui membrii din Hitman!

Posted

Kansas cum ai facut 6milioane 700 intr-o saptamana?! :o

am gasit un program de bagat bani....suuuper bun...daca vrei mai multe detalii da-mi un pm ;)

Posted

In noaptea Invierii,cand clopotele bat,cu lumanari aprinse,cu sufletul curat sa spunem impreuna "HRISTOS A INVIAT!"

Armata va ureaza paste fericit alaturi de cei dragi! :tiphat:

Guest CristiaNNNN
Posted

Perry va ureaza un paste fericit !!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...