Orange Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Welcome boss :-* Sa ne intelegem cat mai tine factiunea ..... :-j
Zachary Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ne intelegem . ^_^ Cateva zile nu voi mai activa deoarece in seara asta plec la tara si nu stiu cand ma intorc .
Theodor Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 -Pentru pasaport nu se da test. La aceasta licenta raspund doar membrii rank 3+ -Nick: HsMHaOs -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: News Reporter -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a ma deplasa mai usor., fara a mai plati la bariera. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Cora Cora, explica-mi si mie de cand da rank 1 licenta de pasaport.
Guest Fringe. Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Scuze dar am uitat si mi-am cerut scuze de la Ares si promit ca nu o sa mai fac,,
Guest FreaKdadisK Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Salut , sunt noul vostru coleg : kenzzor , Nu stiu sigur daca ajung maine la sedinta , in seara asta plec la tara , nu stiu cand ma voi intoarce , sper sa ajung .
Theodor Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Salut, daca nu poti ajunge posteaza la motivari absente sedinta
Theodor Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Cora nu imi place cum te descurci, nu esti deloc atenta. Esti de doua zile in factiune si deja ai facut doua greseli mari. Daca nu voi vedea o schimbare radicala la tine in urmatoarele zile voi considera ca nu esti in stare sa faci parte din aceasta factiune.
Zachary Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Ne intelegem . ^_^ Cateva zile nu voi mai activa deoarece in seara asta plec la tara si nu stiu cand ma intorc . Se pare ca n`am mai plecat, e posibil sa ajung la sedinta, voi posta poza cu stats .
Theodor Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Licentele de saptamana aceasta au fost acordate in felul urmator: Yahuu - 12 licente Varuso - 8 licente Mixtap - 7 licente Maya - 6 licente Strict. - 6 licente volkswagen - 6 licente Chase - 5 licente Perpripiu - 1 licenta Cora - 1 licenta Restul licentelor au fost date de mine, Ares sau fosti instructori.
Guest FreaKdadisK Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Teo , Ares nu am postat activitatea , dabia am intrat ieri , !!
Theodor Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Am dat search cu numele tau si din data de 3 martie pana acum nu ai dat nici o licenta.
Theodor Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Va rog sa imi trimiteti toti PM pana la sfarsitul zilei cu semnaturile voastre personalizate de pe website (adica asta) pentru a putea tine o evidenta mai buna asupra orelor jucate, aresturilor, s.a.m.d.
Orange Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Astazi nu pot intra :-* Acum merg in Cluj la meci :wub: LE: Haha... >:P Merg sa strig Hai Steaua :))
Theodor Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ia uitati ce topic am gasit umbland aiurea pe forum. Am ras 10 minute in continuu :)) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=328770 Initial topicul a fost postat la Stirile Linkmania. Cei care "l-au ajutat" pe cel in cauza nu sunt moderatori ci doar simpli useri cu un simt al umorului foarte dezvoltat :D
Karmaoriginal Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Va rog sa imi trimiteti toti PM pana la sfarsitul zilei cu semnaturile voastre personalizate de pe website (adica asta) pentru a putea tine o evidenta mai buna asupra orelor jucate, aresturilor, s.a.m.d. Unde gasim semnaturile astea :o?
Chase. Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Va rog sa imi trimiteti toti PM pana la sfarsitul zilei cu semnaturile voastre personalizate de pe website (adica asta) pentru a putea tine o evidenta mai buna asupra orelor jucate, aresturilor, s.a.m.d. Unde gasim semnaturile astea :o? Ti-am spus in game :D
MiXtap Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 pentru toata lumea ca sa puteti vedea mai simplu si sa va puteti informa: 1) intrati aici 2) va logati acolo in dreapta cu Username si Parola cele din joc 3) dupa ce v-ati logat va apar datele contului iar jos apare un link catre acea poza pe care o puteti copia si o puteti folosi
Theodor Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Licente acordate: volkswagen=8 orange=6 Ryth=8 MiXtap=6 Chase=1 Perpripiu=3 varuso=2 ElderGad=2 Maya=4 Cernoby=3 Kansas=2 Ore jucate: volkswagen=20 ore orange=17 ore MiXtap=22 Chase=37 Kansas=15 ore # Ii multumesc lui mixtap pentru ajutorul acordat la numararea celor de mai sus.
Ares Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Ore jucate: volkswagen=20 ore orange=17 ore MiXtap=22 Chase=37 Kansas=15 ore De ce doar acestia au postat activitatea? Pe restul va dureau mainile? Nu ne putem intelege cu vorba buna? Aveti cuvantul meu, cine nu mai posteaza activitatea e demis fara discutii!!
.sKaNNer. Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Si eu am postato am 21 ore .. Cernoby here, dar Teo_730 nu m-a trecut acolo :)