Jump to content
lego_kid

Discutii Scoala

Recommended Posts

Posted

Saptamana aceasta s-au dat 70 de licente dupa cum urmeaza:

Orange - 5 licente

MiXtap - 6 licente

volkswagen - 20 de licente

Varuso - 7 licente

Ciocio - 17 licente

Blenis - 2 licente

Perpripiu - o licenta

Maya - doua licente

Restul au fost date de mine, Teo_730 sau fosti instructori

Posted

Saptamana aceasta au fost acordate urmatoarele licente:

Ciocio - 13 licente

Maya - 12 licente

Mixtap - 12 licente

Volkswagen - 9 licente

Perpripiu - 3 licente

Orange - 2 licente

Restul licentelor au fost date de mine, Ares sau fosti instructori.

Posted

Ii multumesc lui perp ca a cautat in loguri cine i-a dat la negru licenta lui the_star.

February 25 - 00:43:49: Instructorul CioCio i-a dat lui The_StaR permis de conducere.

Drept urmare Ciocio va fi demis fara drept de apel + blacklist permanent Scoala.

Posted

Salut ,am postat aici pentru ca MixTap a spus ca nu numara licentele date.As dori un lider sai zica sa le numere pentru ca eu fac reclama tot timpul si ma comport foarte frumos cu toti si tot nu apeleaza la mine.As dori sa aiba grija multumesc:D

Posted

Si ce motiv ar avea sa le numere? La rank 1 si 2 puteti da cate licente vreti / puteti. De la rank 3 e acel maxim de 12 licente

# v-am rugat sa polositi BB-Codes cand postati la Scoala

Posted

As dori sa fac un event in cadrul factiunii astazi dupa sedinta (presupun ca atunci vom fii intrati in numar cat mai mare)

M-am gandit la un Last Car Standing cu masinile din factiune, si un premiu de 150.000$ pentru ultima masina ramasa.

Va rog sa imi permiteti sa fac acest event pentru ca necesita aprobarea vostra, a leaderilor

Posted

As dori sa fac un event in cadrul factiunii astazi dupa sedinta (presupun ca atunci vom fii intrati in numar cat mai mare)

M-am gandit la un Last Car Standing cu masinile din factiune, si un premiu de 150.000$ pentru ultima masina ramasa.

Va rog sa imi permiteti sa fac acest event pentru ca necesita aprobarea vostra, a leaderilor

Se aproba, dar dupa cate am mai zis, cand mai scrieti pe froum, folositi BB-codes :)

Posted

Saptamana aceasta s-au dat 110 licente ( :| ) dupa cum urmeaza:

MiXtap - 17 licente

Maya - 10 licente

Orange - 12 licente

GoTeK - 13 licente

Perpripiu - o licenta

YaHuu - 13 licente

volkswagen - 9 licente

Varuso - 4 licente

Chase - 4 licente

Restul au fost date de mine, Teo si fosti instructori. Va felicit pentru aceasta activitate.

Posted

Sistemul de licente va fi ca si pana acum?

Nu, probabil ca licentele se vor cumpara direct prin teste date de server (un fel de misiuni), grupul de instructori desfiintandu-se definitiv.

Pentru cei care inca nu ati aflat.

Posted

Groaznic ma. Ce nu era bine asa...? De cati ani am mers tot pe idee asta, cu instructori... Abia acum si-a dat seama ca mai bine se realizeaza automat testele?

kiss_my_ass.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...