Jump to content
lego_kid

Discutii Scoala

Recommended Posts

Guest Amarok ?! oo yeaH :X
Posted

Eram foarte aproape dar asta e... data viitoare.

Nu cred ca va mai fi o 'data viitoare' :))

Posted

Mda .. am fost la carball .. si am cam luat bataie.Din toti cei inscrisi am fost doar eu + Madalin,si au participat si dannutz&chipsex.

Mai multe detalii o sa dau la sedinta,maine :) .

Din cauza mea am luat bataie , am fost incapatanat si am vrut sa joc eu la 1 vs 1 .. Data viitoare va las pe voi :)))

Posted

Nu a fost vina ta,toti te-am ales sa joci la 1v1 :) . Nu e sfarsitul lumii :))

Posted

Bun venit tuturor in Mafia RoZ :ph34r: ! Speram sa va simtiti bine si sa nu iesiti dupa prima saptamana din cauza plictiselii :unsure: .

Posted

Dar cine zice ca e plictiseala?

Unii se plictisesc ( gen calypso :ph34r: )

Eu de exemplu , ba frec menta cu un turismo/bullet sau un jester tunat,mai bag un bilet,mai particip la un event,mai dau un test/o licenta xD .

Trebuie sa stii sa iti organizezi timpul si nu te plictisesti :D .

Posted

Bye , mi-a facut placere sa imi petrec timpul alaturi de voi dar dupa cum vedeti modul GF nu este facut pentru mine . Ne auzim cu alta ocazie . :tiphat: pentru membrii acestei factiuni si in special pentru Roby care o tine pe picioare.

Posted

Bafta Woozie ! Ne pare rau ( bine,cel putin mie ) ca pleci .. Multa bafta inca o data in continuare.

PS: Roby,sa nu ma pui principal la olimpiada ca e de la 21:00 si eu la 21 visez masini si biciclete :wub: .. Ma pui secundar (daca vrei)

Posted

Mi-a parut bine Baieti v-am lasat am luat BAN admini prea buni pentru serveru asta.

wow wow wow .. stai putin.Cum,de ce ai luat ban si cand expira banu ? (sau e 4eva` :| )

Posted

Mi-a parut bine Baieti v-am lasat am luat BAN admini prea buni pentru serveru asta.

wow wow wow .. stai putin.Cum,de ce ai luat ban si cand expira banu ? (sau e 4eva` :| )

Am luat ban 15 zile ca i-am zis "ba" domnului si preamaritului ruller.

Guest Ziegler
Posted

O sa postez de pe contul asta pentru ca pe Skybrax am suspend :D

Posted

oo ce marire extra :)) .. oricum e mai bine ..

# O sa fiu cam inactiv zilele astea ( cred ) .. ne-a dat profa asta nebuna ceva de citit ( romanu ION de 327 de pagini ) .. :|

Posted

Nu cred ca ai luat ban 15 zile pentru acest apelativ "ba".Ai facut tu ceva care l'a deranjat.

da el e prea sensibil ca si majoritatea din staff.

Si cu noua modificare.

"S-a scos levelul minim pentru licente.Acum orice player poate achizitiona orice licenta (INCLUSIV PASAPORTUL)

Pretul licentelor a crescut cu 25%.Am modificat aici.

S-a scazut perioada de suspendare la unele licente , vedeti aici "

Pai ala de Lvl 1 cum o sa plateasca? si o licenta de avion 120k si aia de shamal 240k la lvl 2 poti da pay 1k :|

Posted

"S-a scos levelul minim pentru licente.Acum orice player poate achizitiona orice licenta (INCLUSIV PASAPORTUL)

Pretul licentelor a crescut cu 25%.Am modificat aici.

S-a scazut perioada de suspendare la unele licente , vedeti aici "

Pai ala de Lvl 1 cum o sa plateasca? si o licenta de avion 120k si aia de shamal 240k la lvl 2 poti da pay 1k :|

De obicei cei de level mic nu au bani sa ia shamal sau pasaport...Pana isi starng bani o sa isi cumpere dealea mai ieftine ca si pana acum.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...