ssmmqq Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Eram foarte aproape dar asta e... data viitoare.
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Eram foarte aproape dar asta e... data viitoare. Nu cred ca va mai fi o 'data viitoare' :))
ssmmqq Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Imi pare rau dar nu sunt sigur ca pot ajunge la sedinta. Activitatea am postat-o si voi face tot ce pot ssa si ajung :D
Madalin Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Mda .. am fost la carball .. si am cam luat bataie.Din toti cei inscrisi am fost doar eu + Madalin,si au participat si dannutz&chipsex. Mai multe detalii o sa dau la sedinta,maine :) . Din cauza mea am luat bataie , am fost incapatanat si am vrut sa joc eu la 1 vs 1 .. Data viitoare va las pe voi :)))
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Nu a fost vina ta,toti te-am ales sa joci la 1v1 :) . Nu e sfarsitul lumii :))
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Bun venit tuturor in Mafia RoZ :ph34r: ! Speram sa va simtiti bine si sa nu iesiti dupa prima saptamana din cauza plictiselii :unsure: .
ssmmqq Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Stati linistiti ca avem ce face... eventuri.... mai dam un fish mai punem un pariu.... pe urma mai dam o licenta... iarasi pariu...:))
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Dar cine zice ca e plictiseala? Unii se plictisesc ( gen calypso :ph34r: ) Eu de exemplu , ba frec menta cu un turismo/bullet sau un jester tunat,mai bag un bilet,mai particip la un event,mai dau un test/o licenta xD . Trebuie sa stii sa iti organizezi timpul si nu te plictisesti :D .
Hidden Angel Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Bye , mi-a facut placere sa imi petrec timpul alaturi de voi dar dupa cum vedeti modul GF nu este facut pentru mine . Ne auzim cu alta ocazie . :tiphat: pentru membrii acestei factiuni si in special pentru Roby care o tine pe picioare.
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Bafta Woozie ! Ne pare rau ( bine,cel putin mie ) ca pleci .. Multa bafta inca o data in continuare. PS: Roby,sa nu ma pui principal la olimpiada ca e de la 21:00 si eu la 21 visez masini si biciclete :wub: .. Ma pui secundar (daca vrei)
KILLHAN Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Mi-a parut bine Baieti v-am lasat am luat BAN admini prea buni pentru serveru asta.
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Mi-a parut bine Baieti v-am lasat am luat BAN admini prea buni pentru serveru asta. wow wow wow .. stai putin.Cum,de ce ai luat ban si cand expira banu ? (sau e 4eva` :| )
KILLHAN Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Mi-a parut bine Baieti v-am lasat am luat BAN admini prea buni pentru serveru asta. wow wow wow .. stai putin.Cum,de ce ai luat ban si cand expira banu ? (sau e 4eva` :| ) Am luat ban 15 zile ca i-am zis "ba" domnului si preamaritului ruller.
RobyRap Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Nu cred ca ai luat ban 15 zile pentru acest apelativ "ba".Ai facut tu ceva care l'a deranjat.
Guest Ziegler Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 O sa postez de pe contul asta pentru ca pe Skybrax am suspend :D
RobyRap Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Atentie!!! Pretul licentelor a fost modificat,cititi cu atentie si invatati.
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 oo ce marire extra :)) .. oricum e mai bine .. # O sa fiu cam inactiv zilele astea ( cred ) .. ne-a dat profa asta nebuna ceva de citit ( romanu ION de 327 de pagini ) .. :|
KILLHAN Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Nu cred ca ai luat ban 15 zile pentru acest apelativ "ba".Ai facut tu ceva care l'a deranjat. da el e prea sensibil ca si majoritatea din staff. Si cu noua modificare. "S-a scos levelul minim pentru licente.Acum orice player poate achizitiona orice licenta (INCLUSIV PASAPORTUL) Pretul licentelor a crescut cu 25%.Am modificat aici. S-a scazut perioada de suspendare la unele licente , vedeti aici " Pai ala de Lvl 1 cum o sa plateasca? si o licenta de avion 120k si aia de shamal 240k la lvl 2 poti da pay 1k :|
Theodor Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 "S-a scos levelul minim pentru licente.Acum orice player poate achizitiona orice licenta (INCLUSIV PASAPORTUL) Pretul licentelor a crescut cu 25%.Am modificat aici. S-a scazut perioada de suspendare la unele licente , vedeti aici " Pai ala de Lvl 1 cum o sa plateasca? si o licenta de avion 120k si aia de shamal 240k la lvl 2 poti da pay 1k :| De obicei cei de level mic nu au bani sa ia shamal sau pasaport...Pana isi starng bani o sa isi cumpere dealea mai ieftine ca si pana acum.
ssmmqq Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 mai sti?... strange si el 10k... baga un bilet pe cota mare... si daca iese s-a scos de un pasaport aproape:))
ssmmqq Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Voua va merge serverul? sau e doar la mine problema???