Jump to content
lego_kid

Discutii Scoala

Recommended Posts

Posted

Amarok eu cand vorbeam pe /f cu tine, cypsa radea la mine in privat spunand " ce rau esti :)) " etc, nu e T.Michael vinovat. Singurul vinovat esti tu.

Subiect inchis.

Si chiar trebuiea sa ii spui ? :box: Asa iti dau pt asta ! :hello:

Posted

Cypsa te rog frumos nu mai posta aici. Este a 2-a oara cand iti spun. Chiar nu stii unde sa mai faci +1?

Esti cumva lider si nu stiu eu ? Si uite ca o sa postez si a 3 - a oara , ai ceva inpotriva ? :violent:

Tu crezi ca daca ai rank 5 deacuma esti mare boss sau ce ?

Stai cuminte in banca ta si taci !

Posted

Poate nu intelegi titlul " Discutii Scoala" . In acest topic posteaza DOAR membrii scoala si nimeni altcineva . Cum ti'am spus eu iti poate spune oricine altcineva care apartine factiunii , dar vad ca nesimtirea atinge cote maxime in cazul tau. Pana la urma tu cine esti si cine te crezi o.O?

EDIT : Se vede ca posturile tale sunt facute doar pentru a face +1 si pentru a spamma aceasta sectiune :|

Posted (edited)

Poate nu intelegi titlul " Discutii Scoala" . In acest topic posteaza DOAR membrii scoala si nimeni altcineva . Cum ti'am spus eu iti poate spune oricine altcineva care apartine factiunii , dar vad ca nesimtirea atinge cote maxime in cazul tau. Pana la urma tu cine esti si cine te crezi o.O?

Afla :violent: !

Gata ca imi iau warn din cauza ta !

// warn up

Edited by KiD
Posted

Amarok eu cand vorbeam pe /f cu tine, cypsa radea la mine in privat spunand " ce rau esti :)) " etc, nu e T.Michael vinovat. Singurul vinovat esti tu.

Subiect inchis.

Chiar nu inteleg decizia ta,adica eu nu mai am voie sa rad cu altii pe skype ca imi iau uninvite? :-j .. Daca cypsa a zis asa la misto?Poate nici nu era el pe skype,poate a zis din alt motiv.

De cand nu mai am voie sa vb. pe skype ca imi iau uninvite in joc?Urat ..

PS: Meritam mult mai mult rank up decat vanessa care sta si vorbeste pe mess sau cu altii,care are de cele mai multe ori togfam/togwhisper.Ai zis de activitate,o sa zici ca nu ii da lumea /w,pai si normal ca nu are cum sa ii dea daca ea are /w-ul inchis ... :-j

Posted

Prin a vorbi cu altii pe skype ce intelegi? Sa ma faci pe mine de ras cum s'ar spune. Nu cred ca ti'ar conveni sa iti dea unul ca cypsa /w si sa inceapa sa isi etaleze talentele. Si in plus .... Ti se pare normal sa afle toata lumea tot ce vorbim noi?

Acesta este ultimul meu post legat de acest subiect . Vad ca nu intelegi ce ti se explica.

Posted

Subiect inchis.

Chiar nu inteleg decizia ta,adica eu nu mai am voie sa rad cu altii pe skype ca imi iau uninvite? :-j .. Daca cypsa a zis asa la misto?Poate nici nu era el pe skype,poate a zis din alt motiv.

De cand nu mai am voie sa vb. pe skype ca imi iau uninvite in joc?Urat ..

PS: Meritam mult mai mult rank up decat vanessa care sta si vorbeste pe mess sau cu altii,care are de cele mai multe ori togfam/togwhisper.Ai zis de activitate,o sa zici ca nu ii da lumea /w,pai si normal ca nu are cum sa ii dea daca ea are /w-ul inchis ... :-j

Te asigur eu ca nu a zis la misto. Nu a zis nimeni ca nu ai voie sa razi pe skipe dar nu sa iti bati joc de colegii tai.

Am incheiat discutia. Daca mai postezi aici vei fi sanctionat.

Posted

Dute ba :wub: Ca asa bubuie la mine acasa pe taraf :wub: =)) Si blonda aiaaa Ana sau cum.. fata de la miezul noptii :wub: =)) Ce i-as da-o pe balans.

Dar cand zice "Juvele WTF" asa proasta pare =))

Posted

Asta cu faraonul e maxima jur :))))))))))))))))))))))))))))))) Dar acum recunoasteti ... cand v'ati uitat la nebunia lui Michael va umblau ochii numai dupa "Fesele" aleia in roz si negru :>

P.S : Deci d'asta nu mai intrai tu in joc :|

Nebunia lui Michael :X Sa fie in primul post :>

• Upvote 1
Posted

Deviind de la topic,bag si eu aici o piesa,m'am inregistrat cantand sub dush

Te cred in stare sa canti asa ceva..numai o minte limpede ca a ta putea canta o melodie asa frumoasa [-(

• Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...