Jump to content
lego_kid

Discutii Scoala

Recommended Posts

Posted

Woozie daca poti sa-mi faci si mie una ca al lui mihai dar pe cel portocaliu ti-as fi foarte recunoscator :*. Adica sa fie tot cu License Faction si tot cu Membrul lunii. Dar pe cel de culoare portocalie. Multumesc.

• Upvote 1
Posted

Emilian ii Emilian

Cypsa ii Cypsa :violent:

Daca nu sti nu mai vb ! :pumn:

Si cu ce drept postezi tu aici?

Da cine ai fi u ma sa imi zici mie sa nu postez ? Veziti de factiunea ta acolo si taci ! :box:

Posted

Mi-a placut perioada asta aici,asa ca am cate ceva de zis:

1.Michael,ai doua fete si nu e bine.Mai inainte imi zici ca vrei sa rezolvi tu problema,acum imi zici ca pui liderul. ^_^

2.Calypso,pwp :-*

3.SkateRZ,tine bine de Vanessa :-*

4.TheOne,esti cel mai bun lider,sper sa pastram legatura.

5.Nu credeam ca de la o simpla gluma se ajunge la demisie.

6.Bafta tuturor,sper sa pastram legatura >:D<

Posted

El este un membru al acestei factiuni , iar in acest topic (poate nu ti'ai dat seama) posteaza doar membrii Scolii. Daca vrei mai multe explicatii .... N'am de unde sa iti mai dau :|

• Upvote 1
Posted

Mi-a placut perioada asta aici,asa ca am cate ceva de zis:

1.Michael,ai doua fete si nu e bine.Mai inainte imi zici ca vrei sa rezolvi tu problema,acum imi zici ca pui liderul. ^_^

2.Calypso,pwp :-*

3.SkateRZ,tine bine de Vanessa :-*

4.TheOne,esti cel mai bun lider,sper sa pastram legatura.

5.Nu credeam ca de la o simpla gluma se ajunge la demisie.

6.Bafta tuturor,sper sa pastram legatura >:D<

Bafta amarok..pacat. Ai grija de tine. Pwp :*

• Upvote 1
Posted

Nu te supara pe mine amarok dar eu ti'am explicat ca la sedinta aia am zis sa faceti o ora liniste , iar tu impreuna cu altii faceati spam. La cearta asta am zis sa taceti si nimic. Dupa imi spui ca am 2 fete si nu mai stiu ce . Chestiile astea chiar nu m'au atins , dar cand am aflat ca altii au aflat discutiile noastre ..... Imi pare rau. Nesimtirea se plateste.

• Upvote 1
Posted

Orange ai un numar de telefon al fetei de la semnatura? Nu de alta dar calypso vroia sa vorbeasca putin cu ea :>

TI-am zis ca ma descurc si singur :( . Mersi oricum :*. Deci..orange..? :))

• Upvote 1
Posted

Ooo ce bine era daca aveam numar de telefon =)) Iti dai seama ca mergeam toata ziua la ea sa ... :bananadance2: =))

sa...faceti temele pentru a doua zi. Nu va ganditi la prostii ! [-(

• Upvote 1
Posted

Ba nub de tine am uitat,si cu tine a fost tare :-* :coffee:

Dar cu niste turnatori n-ai ce face :rolleyes: :rolleyes: Ne vedem in grove :X

Pisi ... ceea ce am facut nu ma face un turnator . Ceea ce ai facut tu te face un turnator . Cand un membru divulga chestiile confidentiale de pe /w si /f deja e nesimtire si trebuiesc luate masuri. Mai ai si tupeul sa ma faci pe mine turnator :banghead:

Posted

Amarok eu cand vorbeam pe /f cu tine, cypsa radea la mine in privat spunand " ce rau esti :)) " etc, nu e T.Michael vinovat. Singurul vinovat esti tu.

Subiect inchis.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...