Mihai Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Emilian a spus ceva de genul dar nu mai conteaza . Am aflat motivul real si multe alte chestii.
Mihai Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 A zis ca mananca si vine :X P.S : Voi va puteti schimba imaginea de profil?
TheOne Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Mihai vreau si eu o semnatura ca a ta (aia cu membrul lunii) dar sa scrie leader in loc de mebrul lunii :D
Mihai Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Done . Mai mult de atat eu nu am ce sa iti ofer :| Talk with Woozie Boss 1
Bogdan Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Woozie daca poti sa-mi faci si mie una ca al lui mihai dar pe cel portocaliu ti-as fi foarte recunoscator :*. Adica sa fie tot cu License Faction si tot cu Membrul lunii. Dar pe cel de culoare portocalie. Multumesc. 1
Hidden Angel Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Poftim , gata ca facem mult spam aici pentru nimic :)
Bogdan Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Poftim , gata ca facem mult spam aici pentru nimic :) Multumesc foarte mult ! :* :wub: 1
Mihai Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Diego nici nu stiu cum sa iti multumesc pentru tot ce ai facut . Esti un as :* 1
RazoR Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Emilian ii Emilian Cypsa ii Cypsa :violent: Daca nu sti nu mai vb ! Si cu ce drept postezi tu aici? Da cine ai fi u ma sa imi zici mie sa nu postez ? Veziti de factiunea ta acolo si taci !
Amarok Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Mi-a placut perioada asta aici,asa ca am cate ceva de zis: 1.Michael,ai doua fete si nu e bine.Mai inainte imi zici ca vrei sa rezolvi tu problema,acum imi zici ca pui liderul. ^_^ 2.Calypso,pwp :-* 3.SkateRZ,tine bine de Vanessa :-* 4.TheOne,esti cel mai bun lider,sper sa pastram legatura. 5.Nu credeam ca de la o simpla gluma se ajunge la demisie. 6.Bafta tuturor,sper sa pastram legatura >:D<
Mihai Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 El este un membru al acestei factiuni , iar in acest topic (poate nu ti'ai dat seama) posteaza doar membrii Scolii. Daca vrei mai multe explicatii .... N'am de unde sa iti mai dau :| 1
Bogdan Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Mi-a placut perioada asta aici,asa ca am cate ceva de zis: 1.Michael,ai doua fete si nu e bine.Mai inainte imi zici ca vrei sa rezolvi tu problema,acum imi zici ca pui liderul. ^_^ 2.Calypso,pwp :-* 3.SkateRZ,tine bine de Vanessa :-* 4.TheOne,esti cel mai bun lider,sper sa pastram legatura. 5.Nu credeam ca de la o simpla gluma se ajunge la demisie. 6.Bafta tuturor,sper sa pastram legatura >:D< Bafta amarok..pacat. Ai grija de tine. Pwp :* 1
Mihai Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Nu te supara pe mine amarok dar eu ti'am explicat ca la sedinta aia am zis sa faceti o ora liniste , iar tu impreuna cu altii faceati spam. La cearta asta am zis sa taceti si nimic. Dupa imi spui ca am 2 fete si nu mai stiu ce . Chestiile astea chiar nu m'au atins , dar cand am aflat ca altii au aflat discutiile noastre ..... Imi pare rau. Nesimtirea se plateste. 1
Orange Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Bafta Amarok >:D< Mi-a placut sa rad cu tine si sa vorbim despre masini si altele =)) Ne vedem intr-o zi in Grove :0pidu:
Mihai Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Orange ai un numar de telefon al fetei de la semnatura? Nu de alta dar calypso vroia sa vorbeasca putin cu ea :> 1
Amarok Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ba nub de tine am uitat,si cu tine a fost tare :-* Dar cu niste turnatori n-ai ce face :rolleyes: :rolleyes: Ne vedem in grove :X
Bogdan Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Orange ai un numar de telefon al fetei de la semnatura? Nu de alta dar calypso vroia sa vorbeasca putin cu ea :> TI-am zis ca ma descurc si singur :( . Mersi oricum :*. Deci..orange..? :)) 1
Orange Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ooo ce bine era daca aveam numar de telefon =)) Iti dai seama ca mergeam toata ziua la ea sa ... :bananadance2: =))
Sayid Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 buna rauu aia :)) , daca chiar ai nr posteaza ! :X :)))
Bogdan Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ooo ce bine era daca aveam numar de telefon =)) Iti dai seama ca mergeam toata ziua la ea sa ... :bananadance2: =)) sa...faceti temele pentru a doua zi. Nu va ganditi la prostii ! [-( 1
Mihai Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ba nub de tine am uitat,si cu tine a fost tare :-* Dar cu niste turnatori n-ai ce face :rolleyes: :rolleyes: Ne vedem in grove :X Pisi ... ceea ce am facut nu ma face un turnator . Ceea ce ai facut tu te face un turnator . Cand un membru divulga chestiile confidentiale de pe /w si /f deja e nesimtire si trebuiesc luate masuri. Mai ai si tupeul sa ma faci pe mine turnator
TheOne Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Amarok eu cand vorbeam pe /f cu tine, cypsa radea la mine in privat spunand " ce rau esti :)) " etc, nu e T.Michael vinovat. Singurul vinovat esti tu. Subiect inchis.