Amarok Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Sunt sanse de 80% sa ajung la sedinta ... sper sa ma trezesc :D PS: Mihai,sunt suparat pe tine :crybaby:
Mihai Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Este posibil sa intarzi putin ca am ceva probleme cu calculatorul X(
Sayid Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 e un lag infernal pe sv X( , la sedinta o sa vin dar problema asta cu hostu/serveru` de strica pe toti.. :|
Bogdan Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 e un lag infernal pe sv X( , la sedinta o sa vin dar problema asta cu hostu/serveru` de strica pe toti.. :| Da si eu am probleme. Sper sa nu se intample ceva pana la sedinta. 1
Mihai Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Deci este de la server Si eu care am reinstalat San Andreasul :D
Bogdan Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Deci este de la server Si eu care am reinstalat San Andreasul :D Hahaha :)) acum mie mi-a picat de tot. 1
TheOne Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Black List SilenT b0b0TM Rady vici1404 Pitesteanul alxmax eMcee Skizzo_21 Accent Casio Salvatore Crusade Hornetz Cabanos NightWish imaGe f1re Dill3r BoBitZa Th3Master Semos hawx Hamsik Monkzor Umek rGk Chesster black_moto13 George_Vasile Hydravision Varuu1 nicos soldatul[ROMAN] Bogy Colonzink scandura ALIK yAk JaLoL Cei de pe blacklist primesc licenta la un pret dublu.
Bogdan Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Cine imi poate face si mie rost de aceasta semnatura insa Fara Scris: http://img847.imageshack.us/img847/6602/grovej.jpg Cea simpla. 1
Hidden Angel Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 (edited) Te ajut eu , revin cu edit . Done , rezultat: Edited October 1, 2011 by Diego.Manzotti
Mihai Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Woozie ... imi poti face si mie te rog poza pe un fond negru si mov ( ca la semnatura mea :D ) ? Ma exprim gresit . Vreau o poza ca a lui calypso dar numai sa fie pe negru si mov :D ( Movul ca din semnatura mea) . Te rog :*
Bogdan Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Te ajut eu , revin cu edit . Done , rezultat: Multumesc mult ! Raman dator :* :wub: 1
Mihai Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Done . Multumesc frumos :* Ai putea sa scrii si Membrul lunii T.Michael te rog frumos ? In ce stil vrei tu dar sa arate bine :X
Mihai Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Multumesc frumos shaf :* :* :* :* E superba :* Cand ai timp poti face ca License Faction din dreapta sa fie scris cu scrisul de la T Michael Membrul Lunii :D ?
Hidden Angel Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Cu placere , mi-a parut bine sa fim colegi , daca mai aveti ceva probleme / nelamuriri / etc. imi lasati PM ( cand revine functia ) . Have fun si succes in continuare .
Mihai Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Thanks si bafta oriunde te'ai duce :* P.S : arunca si un ochi la penultimul meu post :D
Bogdan Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Cu placere , mi-a parut bine sa fim colegi , daca mai aveti ceva probleme / nelamuriri / etc. imi lasati PM ( cand revine functia ) . Have fun si succes in continuare . Bafta Woozie. Si mie mi-a parut bine. :* Multumim pentru sig-uri :)
Mihai Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Cypsa demis?! :)) Cred ca din acest motiv : -Nick: EMILIAN -Level: 7 -Factiune: NG -Job secundar: DETECTIV -Licenta pe care o solicitati: AVION SI BARCA -Pretul licentei: 200k + bani pt test -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma plimb cu barca .si sa zbor printre nori Passed.Rog un coleg sa ii dea licenta ! Emilian si cypsa .... una si aceeasi persoana X(
TheOne Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Emilian e cont facut pentru un vecin de al lui, am verificat. Motivul era pentru ca se certa cu vanessa pe /f. #Black List SilenT b0b0TM Rady vici1404 Pitesteanul alxmax eMcee Skizzo_21 Accent Casio Salvatore Crusade Hornetz Cabanos NightWish imaGe f1re Dill3r BoBitZa Th3Master Semos hawx Hamsik Monkzor Umek rGk Chesster black_moto13 George_Vasile Hydravision Varuu1 nicos soldatul[ROMAN] Bogy Colonzink scandura ALIK yAk Alex_cristea SmartAss Cei de pe blacklist primesc licenta la un pret dublu. Adaugati Alex_cristea si SmartAss. Scos JaLoL
RazoR Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Cypsa demis?! :)) Cred ca din acest motiv : -Nick: EMILIAN -Level: 7 -Factiune: NG -Job secundar: DETECTIV -Licenta pe care o solicitati: AVION SI BARCA -Pretul licentei: 200k + bani pt test -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma plimb cu barca .si sa zbor printre nori Passed.Rog un coleg sa ii dea licenta ! Emilian si cypsa .... una si aceeasi persoana X( Emilian ii Emilian Cypsa ii Cypsa :violent: Daca nu sti nu mai vb !
Theodor Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Emilian ii Emilian Cypsa ii Cypsa :violent: Daca nu sti nu mai vb ! Si cu ce drept postezi tu aici?