Jump to content
lego_kid

Discutii Scoala

Recommended Posts

Posted

Pentru cei care nu si'au dat seama inca .... Merge forumul :X

P.S: Stie cineva de ethernul , mugur si cheta?

Daaa..in sfarsit! :X +1 pwaah! Nu stiu de ei..nu au zis nimic :-??

am fost dat in urmarire generala ? am lipsit si eu 2-3 zile , niste probleme la pc

imi cer scuze ca nu am anuntat dar nu am avut cum .... :comp2:

Te asteptam in joc. :*

Welcomee Amaroookkk!! :* :wub:

• Upvote 1
Posted

Welcome back Amarok, profita de a doua sansa pe care ai primit-o pentru ca nu cred ca mai pupi alta. :)

Nici nu mai e nevoie de o a2-a sansa :-*

Multumesc :X

Posted

Black List

SilenT

b0b0TM

Rady

vici1404

Pitesteanul

alxmax

eMcee

Skizzo_21

Accent

Casio

Salvatore

Crusade

Hornetz

Cabanos

NightWish

imaGe

f1re

Dill3r

BoBitZa

Th3Master

Semos

hawx

Hamsik

Monkzor

Umek

rGk

Chesster

black_moto13

George_Vasile

Hydravision

Varuu1

nicos

soldatul[ROMAN]

Bogy

Cei de pe blacklist primesc licenta la un pret dublu.

Adaugat Bogy.

Posted

Welcome back Amarok ^^

Fiti atenti ce va zic eu acum . Playerii au voie sa faca 2 cereri de licente la 7 zile ( nu m'am exprimat prea bine dar stiti voi despre ce vorbesc). In caz ca un player face cerere de o licenta si nu are level corespunzator/greseste pretul/etc ori il contactati in joc si il rugati sa dea edit ca sa nu i se respinga cererea , ori cand va da /w . In caz ca nu mai poate da edit , cererea ii este respinsa si mai are dreptul la doar o licenta in acele 7 zile. Inteles?

• Upvote 2
Posted

Ma pe Hagy l'a vazut careva? Adica acum lasand faza cu 2 - 3 zile , el e intrat de sambata daca nu ma insel si nu a dat prin joc deloc. Macar spuneti si voi la inactivitate sau pe la discutii. Va intelege omul daca nu mai aveti chef de joc dar voi la rank 1 trebuie sa realizati ca sunteti in probe si ca ocupati un loc in factiune. Momentan sunt destule locuri dar cand eram 20 si intrau doar 5 ......

Posted

Pentru ca esti una si aceeasi persoana cu Hawx si ai vrut sa iti dai licenta fara test si etc. Adica daca bine iti amintesti ai scris pe forum passed la cererea de licenta de shamal la nici un minut dupa post. Practic este imposibil sa faci un zbor intre 2 orase intr-un minut , sa dai banii si sa si postezi.

Posted

Pentru ca esti una si aceeasi persoana cu Hawx si ai vrut sa iti dai licenta fara test si etc. Adica daca bine iti amintesti ai scris pe forum passed la cererea de licenta de shamal la nici un minut dupa post. Practic este imposibil sa faci un zbor intre 2 orase intr-un minut , sa dai banii si sa si postezi.

Imi cer scuze ca postez iar da, eu nu sunt hawx =)) (lol), e adevarat ca ma cunosc cu el si suntem prieteni buni, si e adevarat ca imi stie si ii stiu pass de la cont in-game si forum etc etc. Dar eu am fost inactiv o sapt, apoi m-a dat afara roby si acum si black list?

Posted

Daca povestea ta este adevarata inseamna ca el ti;a intrat pe cont si a facut ce a facut. TheOne stie mai bine toata povestea. Asteapta sa vezi ce spune.

P.S : Uite'te pe la pagina 154 de la cereri licente^^

Posted

-Nick: HawX

-Level: 12

-Factiune: -

-Job secundar: -

-Licenta pe care o solicitati: Shamal

-Pretul licentei:200k

-Motivul pentru care solicitati licenta: motive propri

-Nick: HawX

-Level: 12

-Factiune: -

-Job secundar: -

-Licenta pe care o solicitati: Shamal

-Pretul licentei:200k

-Motivul pentru care solicitati licenta: motive propri

Passed

Aceste 2 posturi au fost facute intr-un minut, nici vorba de test, este imposibil sa fie facut tot procesul de testare intr-un minut, mai ales ca in ziua respectiva, la ora aia, eram in game si nu te-am vazut dand /startlesson, nici macar nu erai online...plus ca posturile au fost facute de pe acelas IP, ai noroc ca nu ai luat ban pentru cont clona...

6. Conturi clone

• Este permisa folosirea mai multor conturi in joc cu conditia sa nu se efectueze transferuri de bani sau altceva intre ele (adica sa iti faci un alt cont pentru a-l goli de bani pentru a-i transfera pe contul principal) - sanctiune - ban permanent pe conturi. Aceasta regula se aplica daca unul din cele doua conturi implicate in transfer are level-ul mai mic de 10.

Si pentru aceste lucruri primesti o mica pedeapsa cum ar fi, sa fi membru al listei negre in Factiunea Scoala.

#Subiect incheiat.

Posted

Black List

SilenT

b0b0TM

Rady

vici1404

Pitesteanul

alxmax

eMcee

Skizzo_21

Accent

Casio

Salvatore

Crusade

Hornetz

Cabanos

NightWish

imaGe

f1re

Dill3r

BoBitZa

Th3Master

Semos

hawx

Hamsik

Monkzor

Umek

rGk

Chesster

black_moto13

George_Vasile

Hydravision

Varuu1

nicos

soldatul[ROMAN]

Bogy

Colonzink

scandura

ALIK

yAk

Cei de pe blacklist primesc licenta la un pret dublu.

Adaugati Colinzink, scandura, ALIK si yak.

Posted

Nu pot ajunge la sedinta, sunt plecat toata ziua cu o problema personala.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...