Jump to content
lego_kid

Aplicatii UST

Recommended Posts

Posted

Informatii despre caracterul din joc:

• Nickname: GreeN_ShoOoT

• Level:13

• Sex:M

• Factiuni precedente:Consilieri- rank3, The Mafia - rank2, UST- rank 4 , PD - rank1

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu):-

• Poza cu /stats: http://img848.imageshack.us/img848/9933/samp004wn.png

• Link catre cererea de demisie: -

• Biografie (minim 100 de cuvinte): GreeN_ShoOoT nascut si crescut in LS intr-o familie de mecanici din tata in fiu. Tatal sau, mecanic, lucra de dimineata pana seara pentru familia lui, pana intr-o zi cand la service-ul sau a venit un mafiot care la pus sa ii ascunda drogurile in caroseria masinii. Amenintat cu moartea mecanicul a inceput sa ascunda drogurile, insa in acest timp la service a sosit politia. In schimbul de focuri dintre mafioti si politisti, mecanicul a fost inpuscat in piept. Pe patul de spital, cu ultima suflare, i-a soptit fiului sau GreeN_ShoOoT ca atunci cand o sa creasca sa devina un mecanic si sa il razbune. Acea zi i-a schimbat viata lui GreeN_ShoOoT care a inceput sa se pregateasca pentru meseria de mecanic.

Informatii din viata reala:

• Nume:Tiby

• Varsta:17

• Sexul:m

• Orasul in care locuiti:targoviste

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?L-V - 18.00-00.00, S-D - 12.00-00.00

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: in primul rand imi place culoare masinilor factiunii, 2 - ma inteleg bine cu membri, 3 - unde sunt masini frumoase sunt si eu

• Folositi XFire? nu...

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Stiu ca nu am mai fost activ pana acum dar ma reapuc de sa-mp. :D

Posted

• Nickname: Plymouth

• Level: 7

• Sex: Masculin

• Factiuni precedente: Politicienii, SMURD.

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): TheRunner

• Poza cu /stats: Click aici

• Link catre cererea de demisie: -

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Plymouth s-a nascut intr-o familie instarita. El, de mic a fost pasionat de masini, pentru care isi dedica din timpul lui masinilor, si mecanici, deoarece, tatal lui era inginer mecanic. Cu timp indelungat Plymouth a crescut si s-a devotat doar si numai doar masinilor, acesta a absolvit liceul teoretic cu bine, si a urmat facultatea de mecanica. Dupa terminarea facultatii, Plymouth a deschis un atelier de mecanica unde sa castige un ban cinstit si sa cerceteze, creatiile pe care le-a facut. Dupa un timp indelungat Plymouth a ajuns sa aiba succes si sa creeze chiar propria marca de masina cu numele sau: Plymouth. Gratie unui prieten care a lucrat la Underground Street Tunning, a decis sa lucreze langa aceasta organizatie de dragul lui, si nu numai pentru asta, ci si pentru a isi punele modelele in teste la cursele care vor urma.

• Nume: Victor

• Varsta: 24

• Sexul: Masculin

• Orasul in care locuiti: Constanta

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 6 ore +

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Imi plac masinile si adrenalina.

• Folositi XFire? Nu, dar daca este nevoie mi-l voi lua.

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Voi incerca sa ii multumesc pe toti.

Retrag cererea, imi pare rau pentru deranj. :tiphat:

Posted

• Nickname: Bay3Ta$uL

• Level: 15

• Sex: masculin

• Factiuni precedente: DNB BALLAS SFR UST TRIADE SCOALA

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): nu am avut

• Poza cu /stats: 2ueqp.png

• Link catre cererea de demisie: --

• Biografie (minim 100 de cuvinte):

Bay3Ta$uL s-a nascut in Los Santos el de mic ia placut sa ajute oameni. Cand s-a facut mai mare a intrat in Smurd unde putea ajuta orice om oricand , el a mai crescut si si-a dat seama ca trb sa isi schimbe viata si asa a intrat in gangul Ballas , in ballas el a realizat foarte multe.Dupa ce a ajutat gangul foarte mult s-a certat cu liderul si a plecat el a decis sa intre intr-un alt gang aliat cu Ballas ca sa-i dovedeasca liderului ca poate face multe.Bay3Ta$uL a parasit gangul si a trait cv vreme intr-o garsoniera alaturi de iubita lui el s-a dus si a vorbit cu liderul de la UST si uite asa a intrat in acea factiune unde era plin de adrenalina si multe altele dupa o vreme a iesit si s-a alaturat gangului Da Nang Boys unde acolo a ajuns la rankul 3 si acolo a avut o experienta neplacuta si a parasit gangul. Dupa cativa ani el aude de la niste prieteni de o factiune cu multa adrenalina care se cu drifturi repararea masinilor si altele , lui ia placut mult ideea si a zis sa incerce si el.El acuma isi depune Cv'ul si asteapta un raspuns de la liderul Premium.

• Nume: Danut

• Varsta: 17

• Orasul in care locuiti: Galati

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 3-4 ore

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? ca sa intru aici

• Folositi XFire? nu

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: nu

Posted

• Nickname: Hawx

• Level: 19

• Factiuni precedente: ballas,fbi,mafia,ng,dnb,triads,sfr

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): Hawx, Hawxxx

• Poza cu /stats: EMgxL.png

• Link catre cererea de demisie: sunt civil

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Intr-o zi ploioasa, acum 18 de ani, in maternitatea orasului Los Santos s-a nascut un baiat, Hawx. De mic copil, baiatul era pasionat de cursele cu masini. Parintii lui incercau sa ii faca toate mofturile, dar din cauza situatiei financiare pe care o aveau nu reuseau acest lucru. Tatal lui lucra ca mecanic intr-un garaj din San Fierro. Hawx isi vedea tatal doar o data pe saptamana deoarece tatal lui nu avea sufiecienti bani pentru a face naveta zi de zi. La varsta de 16 ani, baiatul a inceput sa isi ajute tatal la garaj, unde a invatat toate lucrurile ce tin de masini. In timp ce se indrepta spre garaj, intr-o zi obositoare de marti, Hawx a gasit un afis care anunta o cursa legala cu masini ce va avea loc in seara cu pricina. Datorita experientei, baiatul a castigat intrecerea, dobandind suma de 20.000$, cu care avea sa duca o viata buna pentru o perioada indelungata. In aceea zi Hawx si-a dat seama pentru ce este facut si isi doreste sa intre in „Underground Street Tuning”.

• Nume: G. George

• Varsta: 18

• Sexul: M

• Orasul in care locuiti: TGV

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-5

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? E frumos. Sunt pasionat de masini.

• Folositi XFire?

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:

Guest Fringe.
Posted

• Nickname:Cora

• Level:8

• Sex:Feminin

• Factiuni precedente:Politicieni,Scoala,SFR

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu):NU

• Poza cu /stats: 350pg04.png

• Link catre cererea de demisie:http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408515&st=325

• Biografie (minim 100 de cuvinte):Cora traia cu parintii ei in LS .Tatal ei era mecanic si castiga 100$ pentru benzina iar mama sa era somera.Parintii ei au fost demisi iar acestia impreuna cu cora au ramas pe strazi.Parintii ei au mers pe autostrazi pana au gasit O masina Ust impreuna cu 2 oameni.Acestia i-au zis daca nu au vreun fiu sau fiica care sa munceasa pentru ei,castigand foarte bine.Parintii au acceptat oportunitatea.Cora s-a mutat in SF impreuna cu parintii ei muncid la UST.Ea castiga foarte multi bani devenind o familie implinita si bogata alaturi de colegii UST.

• Nume:Andra

• Sexul:Feminin

• Orasul in care locuiti:Neamt

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?4

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?pentru ca imi place :D

• Folositi XFire?Da

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-

Posted

• Nickname: Ghiondes

• Level: 15

• Factiuni precedente: Politicieni,SMURD,mafia,scoala,ust,ng

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): -

• Poza cu /stats: /stats

• Link catre cererea de demisie:-

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Ghiondes este un civil de 21 de ani care s-a nascut In orasul Los Santos.El era singurul copil din familie si chiar daca el si parintii lui doreau sa mearga la scoala bugetul i-a impiedicat.Ghiondes muncea din greu toata ziua pe unde apuca ca sa le dea o mana de ajutor parintilor lui.De fiecare data cand parinti lui Ghiondes aveau bani ii dadeau lui ca sa isi cumpere cele necesare pentru a invata acasa.Pe masura ce crestea Ghiondes invata tot mai multe si lucra tot mai des incercand sa castige bani si sa ajute si alti oameni care aveau nevoie.lui Ghiondes si familiei sale le mergeau tot mai bine datorita lui Ghiondes si banilor care ii aducea in casa.Intr-o zi cand se intorcea de la munca si-a gasit parinti zacand intr-o balta de sange in propria lor casa.El aflase de la vecini ca un om a intrat peste ei si i-a ucis vrand sa le fure tot ce aveau.De atunci,Ghiondes, a ramas orfan si isi continua drumul in viata cu onoare si multa munca.

• Nume: Andrei

• Varsta: 18

• Orasul in care locuiti: Sighisoara

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: 14-22

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: Pentru ca este o factiune serioasa cu membri capabili

• Folositi XFire?: da

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

Guest REdz.
Posted

• Nickname: REdz

• Sex: M

• Factiuni precedente: Smurd rang 2

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): REdz

• Poza cu /stats: http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHcmJ2rlZ2vnKmS3tTT3N6S5dHS

• Biografie (minim 100 de cuvinte):Salut,ma numesc REdz,m-am nascut intr-o familie cu 2 frati,la varsta de 18 ani am fost dat afara din casa de parintii mei pe motiv ca sunt destul de matur incat sa ma intretin si singur.Dupa 2 luni de cautari mi-am gasit si un loc de munca intr-o spalatorie.Am lucrat acolo in jur de 3-4 luni dar cu salariul acela nu ma puteam descurca deoarece trebuia sa imi platesc si chiria si sa ma si descurc cu mancarea.Alta solutie inafara de a demisiona nu am gasit,asa ca am si facut-o. Intr-o zi ma rugat un domn sa-l ajut la transportat mobila dintr-un sat in altul si a spus ca ma si plateste sa stau calm,nici nu am mai stat pe ganduri dupa ce am vazut ca eu nu am nici macar un ban in buzunar,am si acceptat.Am reusit sa-l ajut cu greu pe acel domn iar el ma rasplatit cu niste undite,momeala si 150$,eram in culmea fericirii.Atunci m-am hotarat si mi-am dat seama ca cu multa munca esti si rasplatit pe masura,iar acuma imi caut un loc de munca stabil.

• Nume: Alex

• Varsta: 16

• Orasul in care locuiti: Piatra Neamt

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 2-3 h pe zi

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?Mi se pare interesant si vreau sa ajut la cresterea factiunii.

• Folositi XFire?nu.

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Sunt serios,prietenos,comunicativ,intelegator.

Guest REdz.
Posted

Ok aplic saptamana viitoare.

Posted

• Nickname: MrSR

• Level: 10

• Factiuni precedente: ng / sfr

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): nu

• Poza cu /stats: APASAAAAAAAL

• Link catre cererea de demisie: --

• Biografie (minim 100 de cuvinte):

MrSR s-a nascut intr-o familie saraca.El de mic era primul din clasa avea cele mai mari note , intr-o zi fratele lui mai mare a fost omorat de un membru Grove vazand cum a fost omorat fratele lui MrSR le-a jurat razboi. El a crescut mare si s-a alaturat gangului SFR , el acolo a fost renumit prin spargerile si crimele facute de el , a fost prins de catre F.B.I si inchis pentru 10 ani.MrSR cand a iesit din inchisoare s-a gandit sa faca armata zis si facut el dupa o luna era in armata cu rankul 2.MrSR a terminat armata si acuma vrea sa lucreze in UST pentru a ajuta factiunea , el isi depune cv-ul si asteapta bucuros un raspuns pozitiv.

• Nume: Danut

• Varsta: 17

• Orasul in care locuiti: Galati

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? vreo 3-4 ore

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? sa repar masini si pt ADRENALINA

• Folositi XFire? Nu

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: no

PS: aplic eu pt el nu prea se descurca :>

Posted

• Nickname:alexifr

• Level:11

• Factiuni precedente:SMURD

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu):-

• Poza cu /stats:Stats

• Biografie (minim 100 de cuvinte):Alexifr s-a nascut in orasul San Fiero a renumitului stat San Andreas ,alexifr facea parte dintr-o familie destul de stabil financiara,tatal lui fiid sofer de camion facand curse in tot statul San Andreas iar mama sa era consilier la primarie .De cand era mic copil alexifr era pasionat de masini ,viteza,tuning locuind in apropierea garajelor Underground Street Tuning ,el vizitand mai tot timpul garajele mecanicilor UST ,la varsta de 18 ani alexifr decide sa se puna serios pe treaba si sa invete tot ce inseamna tuning,facandusi propiul album foto cu diferite modele de masini tunate ,piese de tuning si multe altele.

Intr-o buna zi alexifr decide sa isi incerce norocul si sa aplice la renumita factiune Underground Street Tuning asteptand decizia liderilor Premium & Juan.

• Nume:A.Alexandru

• Varsta:18

• Sexul:M

• Orasul in care locuiti:Galati

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5-6 h / 16 - 22

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?Ador viteza,tuning'ul ...etc.

• Folositi XFire?Nu

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-

Posted

• Nickname: Persanu

• Sex: M

• Factiuni precedente: Scoala, Armata

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): ---

• Poza cu /stats: http://img851.imageshack.us/img851/5829/samp137f.png

• Link catre cererea de demisie: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408478&view=findpost&p=6298537

• Biografie (minim 100 de cuvinte): A fost o data ca niciodata, un baiat nascut pe numele Persanu. Pasionat de motoare inca de mic copil a inceput sa umble, sa invete si sa foloseasca vehiculele pe doua roti, dar nu la modul simplu ci la modu sa le foloseasca ca sa ajunga unde niciun om cu picioarele goale nu putea sa ajunga, si anume pe cladiri,garduri si . Fiind dedicat acestui hobby a devenit in scurt timp cel mai bun in arta de a sari cu motorul prin oras, asta facand mai tot timpul. Maturandu-se a realizat ca trebuie sa inceapa sa si munceasca asa ca s-a inscris sa intre intr-o grupare numita Bikers. Dar se pare ca pana la urma a ajuns sa fie un Tuning freak aplicand la UST. va urma...

• Nume: S.M. Aydin

• Varsta: 13

• Orasul in care locuiti: Bucuresti

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Nu stiu sincer, nu m-am gandit la asta dar luand-o logic, nu am o ora precisa, pot juca intro zi doar o ora poate doua iar in alta zi sa sta de dimineata pana seara. E flexibil dar sunt o persoana activa, daca la asta va referiti cu intrebarea :crazy:

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Imi place culoarea Verde deschis

• Folositi XFire? Xfire este ca la prezervativele, la mine; Nu folosesc :lol:

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Port 43 la picior.

Posted

• Nickname:Danutzu

• Level: 19

• Sex:Masculin

• Factiuni precedente:Smurd,Triadele,Sfr,Ust,TheMafia,Scoala,F.B.I.

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu):Danutz inainte de wipe.

• Poza cu /stats: http://postimage.org/image/y1khl4ox7/

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Danutzu s-a nascut acum 15 ani.El s-a nascut in Los Santos intr-un mic cartier.A terminat scoala liceul,si a stat el si s-a gandit ca e bine sa ajute oameni asa ca,s-a angajat ca doctor,a stat un timp a salvat oameni a obtinut un rank si niste avansuri dar a incercat sa se duca intr-o mafie asa ca el a ales Triadele dupa ce a stat si acolo aproximativ 1 luna si a obtinut rank-ul 2 a plecat sperat sa castige mai multi bani in alta faciune asa ca sa dus in Sfr.Acolo in sfr era alt trai colegi buni ,lider cu inima mare ,prieteni multi ,a stat si in acea faciune pana la unanumit moment dat pana la rankul 3.Cat timp a stat in cele doua mafii a stat si sa gandit ca e bine sa stai intr-un departament asa ca a ales ng fiind putin trist nu spera sa stee mult in ng deoarece ave niste certuri cu familie.A stat un timp adica 1 saptamana in ng dupa si-a dat singur demisia speran sasi gaseasca familia adevarata si sa ramana acolo .Nici acolo nu a putut sa stee mai mult de 3 saptamani deoarece el nu prea avea bani pentru mmateriale pentru a face arme si pentru a se duela cu rivala lui si in speciale themafiei ,triadele.A plecat in scoala deoarece credea ca aceasta faciune este linistitoare si cu multu bani dar trist pentru dautzu deoarece si acolo existau multe probleme alti dadeau cate 15 licente si unii ramaneau cu 2 3 licente pe saptamana asa ca sia cerut scuze liderului si a plecat in strainatete fiind civil.A stat el nopti si zile si a strigat tare UST e viata mea strigand asa la auzit Dumnezeu s-a dus la lider si ia spus :Te rog frumos acceptama in aceasta echipa si promit ca nu o sa te dezamagesc.El la acceptat Si acum este multumit de Danutzu

• Nume:Parpalea Danut

• Varsta:15 ani

• Sexul:Masculin

• Orasul in care locuiti:Vaslui

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?5

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?Sa pot ajuta acolo unde trebuie.

• Folositi XFire?Nu

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Nu

Posted (edited)

Danutzu - Respins , nu vezi ultimul post la aplicatii ?, inainte de al tau

Underground Street Tuning recruteaza !

Edited by PreMiuM
Posted

• Nickname:zens

• Level:7

• Factiuni precedente:Niciuna

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu):Niciunul

• Poza cu /stats: http://postimage.org/image/ushd9ewgr/

• Biografie (minim 100 de cuvinte):ce sa zic sunt un tip prietenos, sociabil....desi unii considera faptul ca sunt foarte competitiv un defect eu cred ca este o calitate cel putin in ceea ce priveste aceasta factiune...mai mult ce sa zic????...astept intrebari daca vreti sa stiti ceva anume despre mine;)

• Nume:Marian

• Varsta:18(impliniti acum 2 zile)

• Sexul:M

• Orasul in care locuiti:Brasov

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?:15:00-18:00(aprox 3 ore...chiar mai mult cand imi permite timpul tiber)

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?:adrenalina...cel mai bun motiv

• Folositi XFire?:NU

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:am jucat o perioada apoi am renuntat...iar acum de 2 zile am zis sa reincep in forta activitatea pe server

Posted

zens - Respins ,(nu ai respectat nici modelul de aplicatie sa ai minim 100 de cuvinte la biografie , comportament inadecvat pe server si esti inactiv.)

Posted

• Nickname:Tzon

• Level:7

• Sex:Masculin

• Factiuni precedente:Sfr,Politicieni

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): -

• Poza cu /stats: http://imageshack.us/f/842/samp013ith.png/

• Link catre cererea de demisie: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408515&st=325

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Tzon s-a nascut in orasul Ls locuind cu parintii, tatal lui fiind traficant de masini si mama sa casnica.Ei nu castigau asa multi bani. doar cand vindea masini. erau zile in care aveau banii multi si altele in care nu aveau bani sa treaca strada. Intr`o zi tatal lui a vandut cateva masini la niste Gangsteri , dupa 1 luna acei gangsteri l-au prins beat l-au batut asa de tare in cat lau bagat in coma si la spital a murit ... Tzon vrea sa se razbune pe acei gangsteri si sa continuie munca tatalui sau

• Nume:Mihnea

• Sexul:Masculin

• Orasul in care locuiti: Piatra Neamt

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? cam 4-5 ore intre 15-20 mai fac pauze.:)

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? deoarece imi place foarte mult sa repar masinile :)

• Folositi XFire? da

Am gag 2 ore :| premium daca ma accepti imi dai /w cu numarul tau

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...