Jump to content
lego_kid

Aplicatii UST

Recommended Posts

Posted

chill_toika - respins (comportament inadecvat pe server pana acum, abateri de la regulament)

hei scuza-ma ca intervin aici dar, nu am mai jucat de vreo 1 luna cum poti sa-mi zici ca am comportament inadecvat, ca am 1 warn iti da impresia ca sti ceva , da-mi si mie 3 motive ale comportamentului meu inadecvat

inafara de limbaj ( am trecut peste) , te-as sfatuii ca inainte sa iti dai cu parerea despre cineva sa te informezi , daca am avut unele comportari ne adecvate nu inseamna ca o tin tot asa poate mi-a venit mintea la cap si m-am schimbat

Posted

Decizia am luat-o si nu mi-o schimb, daca te simti nedreptatit, imi poti face reclamatie, eu nu pot accepta in factiune playeri cu atatea abateri de la regulamentul server-ului, e vorba de principiul meu, vreau sa am membri pe care ma pot baza.

Daca mai postezi aici, am sa cer interventia unui moderator. O zi buna

Posted

Informatii despre caracterul din joc:

• Nickname: HEdy

• Level: 20

• Sex: Masculin

• Factiuni precedente: ust, medics

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): -

• Poza cu /stats: sa-mp-001.png

• Link catre cererea de demisie: am fost dat afara pentru inactivitate

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Pe 2 August 1990, in Los Santos, se naste un american care mai tarziu si-a pus porecla HEdy. HEdy a fost de mic un mare fan al masinilor de viteza si al curselor. Era un tip mai gras de felul lui, ii placeau mult gogosile invelite in ciocolata. De la 7 ani avea freza "Afro". 14 ani mai tarziu... nimic nu s-a schimbat. E la fel de gras si cu aceeasi freza... De cand in cand mai mergea la pescuit cu bunicul sau pentru a-si castiga painea. Bunicul i-a murit de cancer cand el avea 10 ani. In continuare la 14 ani se muta in cartierul Richman, in casa bunicilor, casa veche fiind vanduta. La 19 ani HEdy ia permisul de condus si isi cumpara o masina din banii pe care ii stranse de mic din pescuit si cu putin ajutor din partea parintilor.

Informatii din viata reala:

• Nume: Eduard

• Varsta: 17

• Sexul: Masculin

• Orasul in care locuiti: Roman

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 2-3 ore, dupa ora 15:00

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: Imi plac cursele?

• Folositi XFire?: Nu

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

Posted

• Nickname:picale

• Level:9

• Sex:Masculin

• Factiuni precedente:consilier

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu):-

• Poza cu /stats:

View post on imgur.com

• Link catre cererea de demisie:-

• Biografie (minim 100 de cuvinte):picale sa nascut intr-un cartier de la periferia orasului Los Santos.El avea un tata care era lacatus la o fabrica de otel,o mama care era comercianta,si o sora.Lui de mic ca oricare alt copil ii placeau mult masinile si mai ales viteza.Pana pe la varsta de 14-15 ani el nu a avut nici un stres se juca jocuri cu masini cu jucarii si altele.Dar de la 14 ani deja visa sa conduca masini adevarate,dar nu se gandea la tuning asta sunan caraghios fiindca nu putea fii singurul restul visand la masini de fite.Vremea a trecut si picale crescuse mare.Avea si el o masina nici de fite dar nici o rabla.Cand statea cu prieteni sai la o tigara a vazut trecand patru masini ce culoarea roz tunate.A ramas uimit.Aproape o saptamana a incercat ca afle ce era cu acei tipi.Pana cand a aflta ca acei tipi faceau parte si Undeground Street Tuning(UST).Si sa gandit sa incerce sa se implice si el incercand ca mecanic.

• Nume:Daniel

• Varsta:15

• Sexul:Masculin

• Orasul in care locuiti:Galati

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?:Nu am un program dar deobicei dupa ora 3 pana pe la 7-8

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?:Imi plac masinile tunate,Si poti face bani frumosi

• Folositi XFire?:Nu

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-

Posted

• Nickname: Glock

• Level: 7

• Factiuni precedente: Ballas

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): Cinciu

• Poza cu /stats:

View post on imgur.com

• Link catre cererea de demisie:

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Glock s-a nascut in LS.Traia impreuna cu mama lui si tatal sau la margine orasului intr-un cartier sarac.Tatal sau era hot de masini pentru a face niste bani sa poata merge la scoala Glock, iar mama lui era somera.Colegi lui Glock de la scoala isi bateau joc de el deoarece era murdar si venea cu acelasi haine in fiecare zii dar el nu ii baga in seama si invata foarte bine.Lui Glock i place foarte mult mecanica si isi doreste sa fie membru al factiuni Underground Street Tuning

• Nume:Claudiu

• Varsta:17

• Sexul:Masculin

• Orasul in care locuiti: Bistrita

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: 4-5 ore 14:00-22:00

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: Este o factiune frumoasa unde poti sa faci bani si membrii sunt uniti.

• Folositi XFire?:Cateodata

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

Posted

• Nickname: MrSR

• Level: 10

• Factiuni precedente: NG / SFR

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): --

• Poza cu /stats: /stats

• Link catre cererea de demisie: --

• Biografie (minim 100 de cuvinte):

MrSR s-a nascut intr-o familie saraca.El de mic era primul din clasa avea cele mai mari note , intr-o zi fratele lui mai mare a fost omorat de un membru Grove vazand cum a fost omorat fratele lui MrSRlea jurat razboi. El a crescut mare si s-a alaturat gangului SFR , el acolo a fost renumit prin spargerile si crimele facute de el , a fost prins de catre F.B.I si inchis pentru 10 ani.MrSR cand a iesit din inchisoare s-a gandit sa faca armata zis si facut el dupa o luna era in armata cu rankul 2.MrSR a terminat armata si acuma vrea sa lucreze in UST pentru a ajuta factiunea , el isi depune cv-ul si asteapta bucuros un raspuns pozitiv.

• Nume: Daniel

• Orasul in care locuiti: Galati

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-5 ore

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? sa repar masinile stricate

• Folositi XFire? nu

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu

PS: aplic eu pt el.

Guest Jordan21
Posted

• Nickname: Andreidef

• Level: 25 cu rp de 26.

• Factiuni precedente: Mafia , Ng , Hitman , Scoala , Triads

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): --

• Poza cu /stats: click

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Andreidef s-a nascut in orasul Los Santos.Traia impreuna cu familia lui la periferia orasului intr-o casa modesta.Acestia nu erau intr-o situatie materiala prea buna asa ca Andreidef a fost nevoit sa-si ajute parintii la treburile gospodaresti si sa invete carte pentru a-si lua un servici cat mai bun.Acesta a invatat ani la rand,fiind printre primii in clasa a reusit in cele din urma sa se faca medic.De atunci familia lui nu mai ducea lipsa de nimic ba chiar s-au mutat intr-un aparament in centrul orasului.Pentru munca depusa si sutele de vieti salvate acesta a fost promovat la rank-ul de ‘’Assistent,,.La scurt timp dupa ce a fost promovat,a demisionat din cauza unor probleme medicale si s-a angajat drept consilier pentru a ajuta cetatenii si primarul.Si aici este promovat la rank-ul ‘’Deputee,, pentru ajutorul dat cetatenilor si primarului.Auzind ca Armata recruteaza,paraseste factiunea ‘’Politicienii,, si se alatura acesteia. Dupa scurt timp,acesta isi da seama ca acolo nu era deloc locul sau, si se hotaraste sa isi urmeze hobby'ul si sa faca ce ii place , si anume sa conduca masini si sa devina mecanic , asadar acesta a hotarat sa aplice la Underground Street Tuning

• Nume: Sergiu

• Varsta: 16

• Orasul in care locuiti: Timisoara

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4 ore +

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Imi plac masinile , drift'urile , adrenalina.

• Folositi XFire? Nu, dar daca este nevoie mi-l voi lua.

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu voi dezamagi

Posted

• Nickname: Ghiondes

• Level: 13

• Factiuni precedente: Politicieni,SMURD,mafia,scoala,ust,ng

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Ghiondes este un civil de 21 de ani care s-a nascut In orasul Los Santos.El era singurul copil din familie si chiar daca el si parintii lui doreau sa mearga la scoala bugetul i-a impiedicat.Ghiondes muncea din greu toata ziua pe unde apuca ca sa le dea o mana de ajutor parintilor lui.De fiecare data cand parinti lui Ghiondes aveau bani ii dadeau lui ca sa isi cumpere cele necesare pentru a invata acasa.Pe masura ce crestea Ghiondes invata tot mai multe si lucra tot mai des incercand sa castige bani si sa ajute si alti oameni care aveau nevoie.lui Ghiondes si familiei sale le mergeau tot mai bine datorita lui Ghiondes si banilor care ii aducea in casa.Intr-o zi cand se intorcea de la munca si-a gasit parinti zacand intr-o balta de sange in propria lor casa.El aflase de la vecini ca un om a intrat peste ei si i-a ucis vrand sa le fure tot ce aveau.De atunci,Ghiondes, a ramas orfan si isi continua drumul in viata cu onoare si multa munca.

• Nume: Andrei

• Varsta: 18

• Orasul in care locuiti: Sighisoara

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: 14-22

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: Pentru ca este o factiune serioasa cu membri capabili

• Folositi XFire?: da

Posted

• Nickname: LionHeart

• Level: 8

• Factiuni precedente: Consilieri , SMURD

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Intr-o zi de vara la spitalul din LS s-a nascut LionHeart.Tatal sau era mecanic,nu avea un atelier asa ca lucra in propriul garaj.LionHeart obisnuia sa se joace cu masini de jucarie,era pasionat de curse.El nu era ca ceilalti copii care aveau tot ce vroiau.El avea masinutele sale de care nu se despartea.La varsta de 8 ani el a primit o masina de jucarie,cu baterii.De atunci el iesea afara si facea curse cu ceilalti copii de pe strada,mereu iesea invingator.La varsta de 15 ani LionHeart a fost chemat de tatal sau in garaj,in fata ochilor, LionHeart avea un kart.Tatal sau i-a spus ca a aflat de o cursa cu karturi langa fosta Companie de Electricitate din LS. LionHeart statea zi si noapte pentru a-si modifica kartul pentru a fi cel mai bun.In ziua cursei, LionHeart s-a prezentat la linia de start alaturi de alti 9 concurenti. LionHeart a iesit invingator primind un cec de 10.000$ care i l-a dat tatalui sau,pentru a-si infiinta un atelier adevarat.Acum LionHeart este increzator in fortele proprii si doreste sa intre in Underground Street Tunning.

• Nume: costy

• Varsta: 18

• Orasul in care locuiti: Rosiori de vede

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5 ore

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: Imi plac cursele cu masini

• Folositi XFire?: Nu

Posted

Ghiondes - respins, comportament inadecvat pe server, abateri de la regulamentele factiunilor in care ai activat

LionHeart - respins, te-am avut ca membru in Politicieni si ti-ai depus demisia dupa cateva zile de cand ai fost recrutat si ai incalcat regulamentul factiunii inainte sa primesti uninvite (gest ce-l consider lipsit de respect fata de colegi si lider, nu doresc sa mai trec o data prin asta)

Posted

• Nickname:Flippy

• Level: 14

• Sex: M

• Factiuni precedente:Politicieni,The Mafia,Ballas,UST,Triads

• Poza cu /stats: Stats.

• Link catre cererea de demisie: Here.

• Biografie (minim 100 de cuvinte):Flippy sa nascut in orasu Los Santos.El avea o familie care avea o situatie buna financiara fata de ceilalti prieteni din cartier unde locuia.Parinti lui au hotarat ca la varsta de 18 ani sa ii cumpere o masina lui Flippy,deoarece el avea o pasiune ascunsa de a conduce masini si sa participe la curse.Inainte de a implini 18 ani Flippy a descoperi locu unde tatal sau i-a ascuns masina intrun garaj cand a vazut masina nu sa putut abtine.A plecat cu ea noapte participand la o cursa ilegala din oras unde era si prietana lui acolo.In momentu cand trebuia sa se dea startu apare politia si toti fug cu masinile si Flippy era urmarit prin oras de un echipaj de politie.A fugit de ei aproape 1 ora in continuu iar deodata apare in fata lui un blocaj de masini de la F.B.I. care numai poate face nuimic opreste masina si se da jos din ea.Dus la sectie si parinti lui au aflat dimineata el nu a mai primit accea masina pe care si-o dorea.La varsta de 18 ani el decide ca trebuie sa plece de acasa in cautarea unui nou job si a venit aici sa isi aplice CV.

• Nume: Luchian Marius

• Sexul: M

• Orasul in care locuiti: Timisoara

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: 4-6/zi

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: Motivul este ca sunt pasionat de masini si ma fascineaza sa fac tunning.Sa organizez curse,si sa pot ajuta playeri care doresc repair/refill

• Folositi XFire?: Nu.

Posted

Flippy - acceptat pentru teste ( nu crezi ca ai prea multe factiuni in care ai activat intr-un timp relativ scurt? schimba-ti mentalitatea de excursionist, alta sansa nu mai primesti)

Posted

• Nickname: Plymouth

• Level: 7

• Factiuni precedente: Politicienii, SMURD.

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): TheRunner

• Poza cu /stats: Click aici

• Link catre cererea de demisie: -

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Plymouth s-a nascut intr-o familie instarita. El, de mic a fost pasionat de masini, pentru care isi dedica din timpul lui masinilor, si mecanici, deoarece, tatal lui era inginer mecanic. Cu timp indelungat Plymouth a crescut si s-a devotat doar si numai doar masinilor, acesta a absolvit liceul teoretic cu bine, si a urmat facultatea de mecanica. Dupa terminarea facultatii, Plymouth a deschis un atelier de mecanica unde sa castige un ban cinstit si sa cerceteze, creatiile pe care le-a facut. Dupa un timp indelungat Plymouth a ajuns sa aiba succes si sa creeze chiar propria marca de masina cu numele sau: Plymouth. Gratie unui prieten care a lucrat la Underground Street Tunning, a decis sa lucreze langa aceasta organizatie de dragul lui, si nu numai pentru asta, ci si pentru a isi punele modelele in teste la cursele care vor urma.

• Nume: Victor

• Varsta: 24

• Orasul in care locuiti: Constanta

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 6 ore +

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Imi plac masinile si adrenalina.

• Folositi XFire? Nu, dar daca este nevoie mi-l voi lua.

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Voi incerca sa ii multumesc pe toti.

Posted

• Nickname: Lee

• Level: 22 [ 140/92 ]

• Sex: Masculin.

• Factiuni precedente: The Mafia , F.B.I , UST , DNB

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): _Hidra_

• Poza cu /stats: 20sg3o.png

• Link catre cererea de demisie: -

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Lee provine din statul Dillmore , s-a nascult intr-o casa modesta , tatal lui Lee era un bun mecanic in orasul San Fiero din din salariul de 1000$ pe luna Lee a putut duce o viata frumoasa alaturi de fratele sau RadyX. La o varsta mai inaintata Lee si-a dat seama ca nu poate traii toata viata din salariul tatalui sau si a decis sa se angajeze si el undeva. Dupa mai multe CV'uri depuse Lee a fost angajat la barul din Los Santos Alahambra. Dupa ce a strans o suma de bani la acest job Lee si-a dat demisa incercand in san fiero ca mecanic auto , dupa mai multe teste a fost acceptat devenind un mecanic foarte bun . Iesind din postul mecanic Lee a avut mai multe slujbe dupa. Lee acum doreste sa se intoarca din nou la UST

• Nume: Dori

• Varsta: 16

• Sexul: M

• Orasul in care locuiti: Plosca / Craiova.

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5-6 zi

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Penru ca imi plac masinile.

• Folositi XFire? Nu

Posted

• Nickname:ReyYko

• Level:9

• Sex:M

• Factiuni precedente:Consilieri, The Mafia

• Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu):nu

• Poza cu /stats:

View post on imgur.com

• Biografie (minim 100 de cuvinte):ReyYko s-a nascut in orasul Los Santos .Acesta ducea o viata normala si linistita intr-o zona periferica a orasului,dar totul se sfarseste la varsta de 10 ani cand acesta afla ca tatal lui a decedat intr-un accident rutier.ReyYko a inceput sa duca o viata din ce in ce mai grea alaturi de mama sa,ea nu reusea sa castige destui bani pentru a avea grija de amandoi si era nevoita sa se imprumute.A reusit sa o mai duca din imprumutri in imprumuturi inca vreo 4 ani cand mama sa a fost ucisa cu bestialitate pentru ca nu a reusit sa achite un imprumut.Astfel,ReyYko a ramas singur si neajutorat.Acesta a fost dat afara din casa parintilor si a fost nevoit sa se descurce singur.Acesta a reusit sa se angajeze pe la varsta de 15 ani la un (tuning shop)unde s-a imprietenit cu foarte multi oameni.Intr-o zi,un prieten ii propune sa intre in underground street tuning,iar el accepta si se hotaraste sa-si depuna aplicatia pentru aceasta factiune.

• Nume:Sorin

• Varsta:15

• Sexul:M

• Orasul in care locuiti:Suceava

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?:5-6

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?:Nu te prea pliktisesti si sa o ajut

• Folositi XFire?:nu

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-

Posted

• Nickname: Alfredo

• Level: 12

• Factiuni precedente: Ballas,Smurd,Scoala,SFR,FBI

• Poza cu /stats: 35aoyee.png

• Link catre cererea de demisie: Nu.

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Alfredo sa nascut in Los Santos la spitalul All Saints, de mic era pasionat de masini, cand a ajuns mai mare, si-a cumparat o masina marca Blista, ii placea foarte mult masina lui, nu vroia sa o dea pentru nimic. El s-a angajat ca mecanic-auto la un service din Los Santos, unde a lucrat timp de aproximativ 3 ani, in primele 3 luni toti bani pe care ia strans ia pus de o parte pentru a isi cumpara piese noi la masina, pentru a o tuna. Bani nu iau fost de ajuns asa ca a mai trebuit sa astepte putin pentru a isi tuna masina, dupa ce a avut toti bani necesari el si-a luat piese pentru masina si le-a montat, masina era foarte frumoasa. Dupa un timp el sa inscris la o cursa ilegala, acolo a concurat cu multe masini, mai slabe, mai puternice de cat masina lui. A ajuns in finala, trebuia sa concureze cu un infernus, el a concurat dar la mijlocul traseului masina lui a luat foc, el a sarit din masina, era aproape sa moara. Masina lui Alfredo era distrusa iar el nu mai avea bani sa isi cumpere alta masina, asa ca a decis sa se retraga din acest 'sport'. Dupa mult timp lui ia venit dorul de curse, de masini tunning, asa ca a depus un CV la UST pentru a isi reincepe activitatea.

• Nume: Serban

• Orasul in care locuiti: Craiova

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-5 ore, depinde de zi.

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? De placere.

• Folositi XFire? Da

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...