Nickeel Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:Nickeel • Level: 7 • Sex: M • Factiuni precedente: Politicieni, Ballas • Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): - • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/600/samp021j.png/ • Link catre cererea de demisie: - • Biografie (minim 100 de cuvinte): Nickeel s-a nascut in Los Santos in anul 1980. Tatal lui avea cursele de masini in sange, si nu exista cursa la care sa nu participe. A infiintat chiar si un garaj de tuning, East Bay Customs, care in scurt timp a devenit cel mai frecventat din tot San Andreasul. La varsta de 18 ani, Nickeel, a inceput sa participe la curse, calcandu-i pe urme tatalui sau. Peste cativa ani, el preia conducerea garajului de tuning, dar, din pacate, nefiind priceput la afaceri, face un imprumut destul de mare la banca San Fierro, ca sa-si acopere pierderile de fonduri. Clientii la garaj erau tot mai putini, astfel ca la un moment dat este nevoit sa dea garajul bancii, iar el trebuie sa ia totul de la capat. Se hotaraste sa aplice la factiunea UST si spera sa fie acceptat, pentru a-si cladi din nou o cariera. Informatii din viata reala: • Nume: Ionut • Varsta: 16 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Focsani • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 12-22 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Sunt obsedat de masini • Folositi XFire? nu • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Ce-am zis si mai sus :D
meetique Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 • Nickname: .mitica • Level: 7 • Sex: M • Factiuni precedente: Ballas • Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): zanke miticazauca, scaramouche • Poza cu /stats: http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img39/2136/samp006ay.png&via=mupload&newlp=1 • Link catre cererea de demisie: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408388&st=325 • Biografie (minim 100 de cuvinte): .mitica s-a nascut in anul 1992 in los santos. chiar pe 21 noiembrie. inca de mic i-a placut provocarile, asa ca a incercat mai multe factiuni pana sa vada care i se potriveste. in sfr i-a placut cel mai mult datorita prietenilor si mai ales unora dintre lideri. de-a lungul timpului acest jucator a trecut si prin ust. si-a dat demisia din cauza unor nelamuriri si si-a promit ca va reveni. cred ca a venit timpul sa aplic. aceasta factiune ma va ajuta foarte mult, mai ales pentru bani. daca voi ajunge in ust, credeti-ma ca nu veti regreta. am fost si membrul lunii, deci stiu despre ce e vorba. astept cu nerabdare raspunsul tau panther/premium. pana atunci invat regulamentul. Informatii din viata reala: • Nume: Mitica • Varsta: 19 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Targu Neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 8:00-23:00 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? aici imi gasesc linistea • Folositi XFire? nu • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: - 1 1
Stealth Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: iLeGaL • Level: 7 • Sex: M • Factiuni precedente: - • Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): - • Poza cu /stats: http://s1116.photobucket.com/albums/k568/S4m3HE/?action=view¤t=stats.png • Link catre cererea de demisie: - • Biografie (minim 100 de cuvinte): iLeGaL s-a nascut in Los Santos, acesta era pasionat de masini de mic, la fel ca tatal sau. La 18 ani a inceput sa participe la curse legale cat si ilegale, calcandu-i pe urme tatalui sau. Vazand ca din curse nu prea poate face multi bani acesta si-a luat si job-ul de car jacker, facand rost de masini prin furt sau prin a paria pe masini la curse. El era pasionat si de tuning. Intr-o zii a descoperit factiunea Underground Street Tuning si a hotarat sa-si depuna cv-ul acolo cu speranta de a deveni un membru al acestora, si prieten cu ceilalati membri. Informatii din viata reala: • Nume: Mihai • Varsta: 15 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Tulcea • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? In timpul scolii intre 10-13, 20-24, in weekend si vacante destul de mult. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Este o factiune serioasa, cu oameni de treaba si sunt pasionat de masini. • Folositi XFire? nu • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
skoobyy Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 • Nickname:skoobyy • Level:9 • Sex:masculin • Factiuni precedente:The Mafia • Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu):- • Poza cu /stats: • Link catre cererea de demisie: • Biografie (minim 100 de cuvinte):Salut,ma numesc skoobyy,m-am nascut intr-o familie cu 11 frati,la varsta de 18 ani am fost dat afara din casa de parintii mei pe motiv ca sunt destul de matur incat sa ma intretin si singur.Dupa 2 luni de cautari mi-am gasit si un loc de munca intr-o spalatorie.Am lucrat acolo in jur de 3-4 luni dar cu salariul acela nu ma puteam descurca deoarece trebuia sa imi platesc si chiria si sa ma si descurc cu mancarea.Alta solutie inafara de a demisiona nu am gasit,asa ca am si facut-o. Intr-o zi ma rugat un domn sa-l ajut la transportat mobila dintr-un sat in altul si a spus ca ma si plateste sa stau calm,nici nu am mai stat pe ganduri dupa ce am vazut ca eu nu am nici macar un ban in buzunar,am si acceptat.Am reusit sa-l ajut cu greu pe acel domn iar el ma rasplatit cu niste undite,momeala si 150$,eram in culmea fericirii.Atunci m-am hotarat si mi-am dat seama ca cu multa munca esti si rasplatit pe masura,iar acuma imi caut un loc de munca stabil. • Nume:rugaci endy • Varsta:16 • Sexul:masculin • Orasul in care locuiti:resita • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?6-9 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?pt ca iubesc viteza si mai ales adrenalina • Folositi XFire?nu • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:
PreMiuM Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Nickeel - Acceptat pentru teste . .mitica - Respins . iLeGaL - Acceptat pentru teste. skoobyy - Acceptat pentru teste
BAdu Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 • Nickname:BAdu • Level:9 • Sex:masculin • Factiuni precedente:PD , NG, toate... • Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu):- • Poza cu /stats:- privat (pm la lider) • Link catre cererea de demisie:- • Biografie (minim 100 de cuvinte):Badu s-a nascut in orasul Los Santos.El avand o familie numeroasa,mai avea 2 frati.A fost nevoit de mic,deoarece era cel mai mare , a trebuit sa munceasca pentru a aduce un plus de venit familiei. S-a angajat ca Car Jacker. A castigat bani buni din aceasta afacere + ca participa la curse ilegale de masini. Pur si simplu iubea tunning-ul. La un momendat si-a dat seama ca riscurile sunt prea mari pentru a putea continua si s-a gandit sa aplice sa UST. • Nume: BAdu sau DuBA • Varsta:22 • Sexul:masculin • Orasul in care locuiti: Constanta • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? aprox cateva 3 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?pasionat de masini • Folositi XFire?da • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:
Mihai1200 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 • Nickname:Mihai1200 • Level:7 • Sex:masculin • Factiuni precedente:Medici,Consilieri,SFR • Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu):- • Poza cu /stats:-My link • Link catre cererea de demisie:- • Biografie (minim 100 de cuvinte):Mihai1200 a vazut lumina zilei in LS,ii placeau masinile si adrenalina.El a fost angajat ca medic,apoi consilier,dupa care a luat o decizie care i a afectat comportamentul,intrand in SFR.Aici avea parte de droguri si arme,fapt ce nu i a placut.Apoi se gandea la pasiunea lui pentru masini si a luat decizia sa se alature UST. • Nume: Mihai • Varsta:19 • Sexul:masculin • Orasul in care locuiti: Alexandria• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?:3-4 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?:imi place sa ajut jucatorii cu repair refill • Folositi XFire?:nu • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-
Jalol Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 • Nickname: Jalol • Level: 16 • Sex: Masculin • Factiuni precedente:Medici,NG,LF. • Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu):- • Poza cu /stats:- http://imageshack.us/photo/my-images/267/samp250g.png/ • Link catre cererea de demisie:- • Biografie (minim 100 de cuvinte): JaLoL s-a nascut intr-o familie modesta , cu mama casnica si tata mecanic auto.De mic, JaLoL era pasionat de automobilism dar parintii lui nu i-au dat voie pentru cu stiau ce riscuri sunt.La varsta de 14 ani tatal lui a murit iar JaLoL a ramas mecanic in locul lui.Timp de 2 ani, JaLoL lucra la un Elegy pe care i l-a lasat tatal sau.Cum era pasionat de automobilsim el s-a bagat la curse ilegale pentru a face un ban si pentru a face ce ii place.A castigat cat a castigat pana cand a avut un accident pe autostrada Los Santos - Las Venturas unde masina lui s-a facut praf.Timp de 1 an nu a vrut sa auda de curse si de masini.Intre timp , in San Fierro s-a deschis un club pentru impatimitii de automobilism, iar el vrea dinou sa faca ce ii place si doreste sa se alature clubului si impatimitilor de automobile. • Nume: Andrei • Varsta: 16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: 5-6 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: Lideri capabili membrii sunt seriosi si sunt pasionat de masini . • Folositi XFire?: Nu • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-
Jalol Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 • Nickname: Jalol • Level: 16 • Sex: Masculin • Factiuni precedente:Medici,NG,LF. • Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu):- • Poza cu /stats:- http://imageshack.us/f/861/samp252v.png/ • Link catre cererea de demisie:- • Biografie (minim 100 de cuvinte): JaLoL s-a nascut intr-o familie modesta , cu mama casnica si tata mecanic auto.De mic, JaLoL era pasionat de automobilism dar parintii lui nu i-au dat voie pentru cu stiau ce riscuri sunt.La varsta de 14 ani tatal lui a murit iar JaLoL a ramas mecanic in locul lui.Timp de 2 ani, JaLoL lucra la un Elegy pe care i l-a lasat tatal sau.Cum era pasionat de automobilsim el s-a bagat la curse ilegale pentru a face un ban si pentru a face ce ii place.A castigat cat a castigat pana cand a avut un accident pe autostrada Los Santos - Las Venturas unde masina lui s-a facut praf.Timp de 1 an nu a vrut sa auda de curse si de masini.Intre timp , in San Fierro s-a deschis un club pentru impatimitii de automobilism, iar el vrea dinou sa faca ce ii place si doreste sa se alature clubului si impatimitilor de automobile. • Nume: Andrei • Varsta: 16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: 5-6 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: Lideri capabili membrii sunt seriosi si sunt pasionat de masini . • Folositi XFire?: Nu • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:- Respect Panther & PreMiuM :tiphat:
original22 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:OriGinaL • Level: 7 • Sex: M • Factiuni precedente: SMURD , GROVE • Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): - • Poza cu /stats: http://postimage.org/image/vkspsp19j/ • Link catre cererea de demisie: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408381&st=225 • Biografie (minim 100 de cuvinte): OriGinaL s-a nascut in Los Santos in anul 1991. Tatal lui avea cursele de masini in sange, si nu exista cursa la care sa nu participe. A infiintat chiar si un garaj de tuning, care in scurt timp a devenit cel mai frecventat din tot orasul. La varsta de 16 ani, OriGinaL, a inceput sa participe la curse, calcandu-i pe urme tatalui sau. Peste cativa ani, el preia conducerea garajului de tuning, dar, din pacate, nefiind priceput la afaceri, face un imprumut destul de mare la banca Las Vegas , ca sa-si acopere pierderile de fonduri. Clientii la garaj erau tot mai putini, astfel ca la un moment dat este nevoit sa dea garajul bancii, iar el trebuie sa ia totul de la capat. Se hotaraste sa aplice la factiunea UST si spera sa fie acceptat, pentru a-si cladi din nou o cariera. Informatii din viata reala: • Nume: Dinca • Varsta: 16 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Timisoara • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 14-24 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Imi place tunning'ul si este cea mai buna alegere pentru ceea ce caut. • Folositi XFire? Da • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Deadlyyy Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 • Nickname:BlackSite • Level: 9 • Sex: M • Factiuni precedente: Toate inafar de hitman si smurd • Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): - • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/28/samp173t.png/ • Link catre cererea de demisie: - • Biografie (minim 100 de cuvinte):Nascut intr-o familie instarita din nordul San fierro, BlackSite a fost crescut si educat de parintii sai. A avut o copilarie fericita, deoarece, parintii lui, cu toate ca munceau foarte si erau foarte instariti, mereu isi faceau timp si pentru el. La varsta de 14 de ani, acesta incepe sa fie din ce in ce mai pasionat de automobilism, si, din pacate, incepe sa participe la curse ilegale. Cu toate ca nu avea prea multa experienta, el era foarte bun in spatele volanului; avea un talent innascut pentru a pilota masini , modificate sau standard . Cu toate acestea, intr-o seara, participand la o cursa, acesta se izbeste de un tren de marfa la o trcere cu calea ferata . Nu a murit, dar a fost internat 2 luni in spital. Informatii din viata reala: • Nume: Flavius • Varsta: 18 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Resita • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 7/8 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Pentru ca sunt pasionat de masini • Folositi XFire? Da • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
lucikRAP Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 • Nickname: mieztw • Level: 12 • Sex: M • Factiuni precedente: dnb,fbi,pd,ballas,lf,pd • Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): lucikRAP • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/263/samp000zt.png/ • Link catre cererea de demisie: - • Biografie (minim 100 de cuvinte): Mieztw s-a nascut intr-o familie modesta,nca de la varsta frageda de 14 ani mieztw trebuia sa aduka bani in casa pentru ca mama lui se inbolnavise grav si trebuia sa faca o operatie care costa enorm de mult,intrand intr-un gang unde si-a dat seama ca a pierdut timpul pentru a incerca sa il ajute pe tatal sau pentru a strange bani na apucat sa mai intre in altceva pentru ca mama lui sa stins ultima dorinta a ei fiind ca accesta sa nu mai aiba treaba cu viata ilegala de accea mieztw si-a revenit dupa drumurile pe care o luase razna si akum incearca sa faca ce ii place adika sa fie un membru al UST-ului pentru a indeplini si dorinta mamei lui si pentru a isi face viata mai usoara ...... Acum accesta asteapta decizia liderilor de a vedea daca este capabil sau nu sa intre in acceasta factiune .. Informatii din viata reala: • Nume: Lucian • Varsta: 18 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Craiova • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5/6 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Imi place tunning'ul si sunt pasionat de acceasta factiune cu ce se ocupa • Folositi XFire? Nu • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Dawidh Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 • Nickname: Dawidh • Level: 7 • Sex: M • Factiuni precedente: - • Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): - • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/543/samp001vy.png/ • Link catre cererea de demisie: - • Biografie (minim 100 de cuvinte): Dawidh s-a nascut in Los Santos, acesta era pasionat de masini de mic, la fel ca tatal sau. La 18 ani a inceput sa participe la curse legale cat si ilegale, calcandu-i pe urme tatalui sau. Vazand ca din curse nu prea poate face multi bani acesta si-a luat si job-ul de car jacker, facand rost de masini prin furt sau prin a paria pe masini la curse. El era pasionat si de tuning. Intr-o zii a descoperit factiunea Underground Street Tuning si a hotarat sa-si depuna cv-ul acolo cu speranta de a deveni un membru al acestora, si prieten cu ceilalati membri. Informatii din viata reala: • Nume: Adrian • Varsta: 18 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Galati • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? In timpul scolii intre 15-21 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Este o factiune serioasa, cu oameni de treaba si sunt pasionat de masini. • Folositi XFire? nu • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
JigS@w Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Smile • Level: 10 • Sex: Masculin • Factiuni precedente:Smurd.Triad,Sfr,Scoala • Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu):Smile • Poza cu /stats: http://imageshack.us/f/441/samp000das.png/ • Link catre cererea de demisie:- • Biografie (minim 100 de cuvinte):Smile s-a nascut in Los Santos, intr-o familie de piloti, Smile a invatat de la tatal sau sa pretuiasca masinile si sa aiba foarte grija de ele!Smile a invatat pe la 14 ani sa conduca pe aeroportul folosit din Los Venturas. De atunci tatal lu Smile l-a lasat pe Smile sa conduca cat mai des pentru a ajunge si el un pilot adevarat dar Smile a ales la varsta de 18 ani sa intre in Smurd pentru a ajuta lumea,dupa aceea Smile a intrat in mafia The Triad ca sa invete cum este viata de mafiot si pentru a invata sa traga cu arma, Pe la varsta de 19 ani a plecat din Triad si a intrat in San Fiero Rifa pentru invata cum este si viata de ganster si atunci Smile a inteles ca viata de ganster si de mafiot nu este usoara si a decis sa intre in Scoala pentru a oferi licente si a face ceva bani.Acum Smile s-a decis sa urmeze calea care i-a propuso si tatal sau. Informatii din viata reala: • Nume:Andrei • Varsta:15 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti:Constanta • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?:4-6 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?:Pentru ca este o factiune serioasa , si colegi sunt de treaba! • Folositi XFire?: nu • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Nu
Orange Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 • Nickname: Orange • Level: 19 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Grove (Rank 2), Scoala (rank 4), Mafia (rank 3) • Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu): - • Poza cu /stats: • Link catre cererea de demisie: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408406&view=findpost&p=6163819 • Biografie (minim 100 de cuvinte): Orange s-a nascut in orasul Los Santos intr-o familie saraca de mafioti care erau in gang-ul Ballas. Cand Orange a fost mic, parintii lui au fost omorati intr-un war de niste rivali, membrii din Triade. Datorita acestui lucru, Orange s-a hotarat sa se razbune pe ei pentru ca i-au omorat parintii. Insa, nu avea experienta in acest domeniu, asa ca a fost o vreme in Grove Street pentru a afla cum 'opereaza' ei si Triadele cu care sunt aliati pentru a le invata trucurile si slabiciunile dar si pentru a dobandi experienta. Apoi, a lucrat o perioada legal ca si insctructor pentru a obtine bani de materiale si de droguri. Dupa mult timp a renuntat la meseria de instructor si s-a hotarat sa aplice la Mafie ca sa poata sa-si razbune parintii si sa isi omoare toti rivalii. Dupa ce a realizat acest lucru, s-a hotarat sa revina de partea buna a legii, si sa lucreze legal aplicand la UST. Informatii din viata reala: • Nume: Catalin • Varsta: 17 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Oradea • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 14-17 ; 20-23 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Vreau sa vad cum e si aici. • Folositi XFire? Nu • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu #Am uitat sa dau quitjob :) Am dat acum..