Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru UST

Recommended Posts

Posted

Dovezi insuficiente , in acea poza nici nu se vede numele lui lux.a . Numele lui se vede doar in chat si pe dovezile de le ai tu nu poate primi nimic , daca mai ai si alte dovezi le poti posta .

Posted

Eram acolo, s-a intamplat ca tu si colegul tau ati ajuns la teo dupa noi, si noi am castigat eventul, voi ati inceput sa trageti in noi fara sa va facem nimic. Lux.a doar a ripostat.

Posted

Numele tau in joc:Ghiondes

Numele membrului UST pe care il reclami:Bing@

Martori:Nimeni

O scurta desciere a situatiei:Am intrat in joc(eram in jail) si a inceput sa dea in mine exact cand am intrat.

Dovezi (screenshot-uri):http://imageshack.us/g/843/samp040dlg.png/

• Downvote 1
Posted

Numele tau in joc: Kearse

Numele membrului UST pe care il reclami: GreenSabre

Martori:

O scurta desciere a situatiei: Pune masina pe mine aiurea, apoi ma omoara cu deagle.

Dovezi (screenshot-uri):

http://img842.imageshack.us/img842/8828/samp014ij.png

http://img20.imageshack.us/img20/8512/samp015yw.png

http://img13.imageshack.us/img13/616/samp016hj.png

http://img39.imageshack.us/img39/9756/samp017au.png

• Downvote 1
Posted (edited)

Numele tau in joc: The StaR

Numele membrului UST pe care il reclami: Mihai1200

Martori: : nimeni

O scurta desciere a situatiei: Eram si eu ca baiatu la nr acolo sa dau un anunt ca baietii, vine Mihaitza, incepe sa dea peste mine cu masina, se pune cu masina pe mn SI MA OMOARA

Dute nene intr-un Gang sau Mafie ( la alegerea ta) daca ai chef de dm

Dovezi (screenshot-uri):

PrxnZ.jpg

5qw7M.png

6iJWQ.png

w2zTv.png

fBJZG.jpg

#Se pare ca a primit /uninvite

Edited by gabi01
Posted

Numele tau in joc: TRK

Numele membrului UST pe care il reclami: Kaddy

Martori: : Panther

O scurta desciere a situatiei: Dupa ce ca e nesimtit si-mi da repair cu 10.000$, mai face si abuz de repair

Dovezi (screenshot-uri):

Posted

O scurta desciere a situatiei: Dupa ce ca e nesimtit si-mi da repair cu 10.000$, mai face si abuz de repair

Dovezi (screenshot-uri):

Pretenash dau /repair pe ce suma vreau eu nu pe ce suma vrei tu :) tu doar dai accept daca iti convine suma, iar faza cu abuz de repair a fost pentru simplu motiv ca trageai ca disperatu in mine continuu si ma urmareai nonstop, deranjand intr`un fel eventu.Panther poate sa iti confirme ca in timp ce trageai in mine ii scriam pe /w pt ca era AOD sa te faca sa termini.eu eram pur si simplu participant la event incercand sa ajung pe acea cladire, daca nu te uiti la suma pentru repair nu e vina mea copile :* cu riscul sa ma demita Panther, eu spre deosebire de tine am si o viata reala de trait.nu o sa mor cu degetul pe F8 ca tine.nu am nicio retinere fata de tot ce s`a intamplat acolo!!

Posted

Dovezi (screenshot-uri):

Pretenash dau /repair pe ce suma vreau eu nu pe ce suma vrei tu :) tu doar dai accept daca iti convine suma, iar faza cu abuz de repair a fost pentru simplu motiv ca trageai ca disperatu in mine continuu si ma urmareai nonstop, deranjand intr`un fel eventu.Panther poate sa iti confirme ca in timp ce trageai in mine ii scriam pe /w pt ca era AOD sa te faca sa termini.eu eram pur si simplu participant la event incercand sa ajung pe acea cladire, daca nu te uiti la suma pentru repair nu e vina mea copile :* cu riscul sa ma demita Panther, eu spre deosebire de tine am si o viata reala de trait.nu o sa mor cu degetul pe F8 ca tine.nu am nicio retinere fata de tot ce s`a intamplat acolo!!

In primu' rand copilasule nu deranjam deloc eventu' ok? in al 2-lea rand, nu-mi spune tu mie de viata de trait ca iti inchid gura :), in al 3-lea rand nu-s F8-er cum zici tu, dar ceea ce faci tu nu mi se pare corect, ok? bafta in viata ta reala de trait :-*

Posted

Dovezi (screenshot-uri):

In primu' rand copilasule nu deranjam deloc eventu' ok? in al 2-lea rand, nu-mi spune tu mie de viata de trait ca iti inchid gura :), in al 3-lea rand nu-s F8-er cum zici tu, dar ceea ce faci tu nu mi se pare corect, ok? bafta in viata ta reala de trait :-*

Dar ceea ce faceai tu ti se pare corect?si nu cred ca poti sa imi spui copilasule, la 17 ani ai tai nu stiu ce ai putea sa imi spui tu mie despre viata.am 21 de ani si cred ca stiu mai multe despre viata decat tine.deci calmeaza`te si asteapta decizia lui Panther/PreMiuM.daca ai impresia ca tu esti vre`un miez in jocul asta te inseli amarnic.tot Grove`ul e la fel, de asta nu am suportat niciodata alianta cu voi.si indiferent ca ai plecat/ai fost demis din grove tot acelasi caracter de copil ai :) bafta!!

Posted

TRK el nu a incalcat regulamentul cand ti-a dat repair sau refill cu 10.000€ , repair / refill se poate da cu o suma cuprinsa intre 500€-10.000€ , dar nu inteleg faptul de ce ai tras tu in el , avea wanted ? Acum daca aveti armele in mana trebuie sa trageti dupa cine vreti voi ? sau cum ca nu inteleg faptul asta , vreau sa-mi explici motivul de ce ai tras tu in el.

Tu il reclami pe Kaddy ca a abuzat de comanda ''/repair'' , dar tu de ce ai abuzat cu armele din dotare ?

Astept un raspuns TRK .

Posted

Am continuat sa trag in el pentru ca am vrut sa vad cat mai continua sa faca abuz :) i-am facut cateva poze si l-am lasat in pace dupaia :) le-am folosit doar pentru a se face dreptate in game, nu?

@ Eu nu l-am postat pentru ca mi-a dat repair cu 10.000$ ,l-am postat pentru abuzu' de repair

@@ Daca are wanted, el asa o sa faca in continuare? O sa-si dea repair non-stop cand ii facem db la roti? nu mi se pare ceva normal sa-ti dai repair secunda dupa secunda

Kaddy @ Bossule, am 17 ani si ma mandresc cu asta, imi traiesc viata la maxim,crezi ca ma intereseaza pe mine ca ai tu 21 ani? poti sa ai si 30 ani ca pentru mine tot ramai unu' cu minte de 12 ani ;)

Posted

cand ai incetat sa mai tragi in mine nu am mai folosit comanda /repair.recunoaste ca ma vanai pentru aia 10k sa ii primesti inapoi.ma tot alergai pe acolo cu infernusu si ori ma buseai cu masina, ori te dadeai jos si incepeai sa tragi cu armele din dotare.nu o intoarce acum ca ai vrut doar sa vezi cat abuzez de /repair ca nici tu nu te crezi.nu trageai in mine fara wanted => nu reparam masina.participam la event, trageai in mine in repetate randuri fara motiv si fara sa fi avut wanted => /repair pentru a nu rata eventul din cauza unui copil care se crede miez in joc.salut!

Posted

cand ai incetat sa mai tragi in mine nu am mai folosit comanda /repair.recunoaste ca ma vanai pentru aia 10k sa ii primesti inapoi.ma tot alergai pe acolo cu infernusu si ori ma buseai cu masina, ori te dadeai jos si incepeai sa tragi cu armele din dotare.nu o intoarce acum ca ai vrut doar sa vezi cat abuzez de /repair ca nici tu nu te crezi.nu trageai in mine fara wanted => nu reparam masina.participam la event, trageai in mine in repetate randuri fara motiv si fara sa fi avut wanted => /repair pentru a nu rata eventul din cauza unui copil care se crede miez in joc.salut!

Ma abtin sa nu mai raspund la atitudinea ta :)

1 la mana, nu am voie sa actionez la wanted daca suspectul este la event, il las pana se termina eventu'

2 la mana, cum vroiai sa-mi dai banii aia inapoi daca te omoram? gandeste-te putin. Ce rezolvam daca te omoram? ma simteam eu mai mandru?nu,vazand ca ai inceput sa dai repair non-stop am vrut sa vad cat o mai tii asa,nu te-am vanat,dar (repet pentru a N oara) nu mi se pare corect sa faci abuz de repair...nu mai da niciun reply, asteptam decizia lui premium/panther, sper sa-ti fie invatare de minte si data viitoare sa nu mai faci asa,oki? ms , sal

Posted

TRK in pozele tale sa vede cand ti-a dat repair cu 10.000€ si tu ai dat accept fara sa te uiti , te-ai enervat si ai inceput sa tragi in el pentru ca nu ti-a dat banii inapoi , el nu avea wanted dar tu ai continuat sa tragi in el , Se mai vede ca ai incalcat regulamentul factiuni tale si ca ai incercat sa-l omori .

Kaddy - primeste avertisment .

Posted

Numele tau in joc: BlueDunhill

Numele membrului UST pe care il reclami: legendd

Martori: : Just.Me , flippy , embra

O scurta desciere a situatiei: factiune non dm si impotriva criminalilor sau cum ? el e sofer pt ng la alergat suspecti ? :))

Dovezi (screenshot-uri):

http://imageshack.us/photo/my-images/848/74327602.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/43/71377507.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/43/30564588.png/

Posted

Din cate stiam eu ,ust nu se duc la wanted,si in plus mai si calci si cu masina .... ocupate de repair-uri/refill-uri...

unde se vede ca te-am calcat cu masina? voi ati inceput sa trageti in mine si in cops

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...