PreMiuM Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Bafta baieti , asta a fost sa aveti mare grija . nu am nimic de comentat ca daca e sa mai zic cate ceva dupa se intelege altceva si nu are rost. am ce am vrut , un an decand sunt UST , restu nu mai conteaza.
Paul15 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Bafta baieti , asta a fost sa aveti mare grija . nu am nimic de comentat ca daca e sa mai zic cate ceva dupa se intelege altceva si nu are rost. am ce am vrut , un an decand sunt UST , restu nu mai conteaza. NUUUUUUU :((:((.Bafta si tie in contiunuare ai fost un leader excelent
CristyTheKnight Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 POFTIM?CUM ADICA?TE AI RETRAS?nu pot sa cred sunt uimit sincer nu am cuvinte....in rest ce pot spune bafta si sper sa mai vorbim ai fost un lider extraordinar vei ramane pentru toti un rank6 de acum imi va fi mai dificil insa voi incerca sa tin cont de toate sfaturile date fortza PREMIUM!!
.sKaNNer. Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nick: Cernoby E posibil sa nu ajung maine seara la sedinta ... Probabil voi fi plecat si nu am timp sa ajung... I'm Sorry :>
Panther Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Va rog sa nu uitati de: Sambata, 2 Iunie 2011 , ora 21.00 => Sedinta ! Prezenta obligatorie, cine nu poate venii anunta la discutii. Rank up/down , probleme ale factiunii ! Avem multe de discutat, sa veniti cat mai multi.
BIGG Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Nick:Blood nu voi fi acasa dar incerc sa ajung la sedinta.
.sKaNNer. Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Nick: Cernoby Voi intarzia 5 - 10 minute la sedinta , dabea acu m-am apucat sa fac curat in camera si dupa trebuie sa fac si eu un dush ... O sa incerc sa ajung cat mai repede !
Paul15 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Nick: Paul14 Imi cer scuze ca nu am ajuns la sedinta si nu am postat dar nu am avut net si am fost la spital.Acum am venit. O zi buna..
CristyTheKnight Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Maine ora 19 00 tinem eventul liniute Locatie:aero SF Premiu:200k
Katalyn Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick:Blood nu voi fi acasa dar incerc sa ajung la sedinta. Tu la toate sedintele ai postat ca nu poti veni,nu esti acasa etc. Am vazut si activitatea ta... Nick: Blood -Rank: 4 -Curse organizate: 10 View post on imgur.com View post on imgur.com -Curse la care am participat: 2 View post on imgur.com -Servicii de mecanic oferite: 5 http://imgur.com/a/SZ8ki -Event-uri organizate (un event=50k): - -Numar de activitati organizate in factiune: - -Poza cu /stats vechi: View post on imgur.com -Poza cu /stats nou: View post on imgur.com Daca asta e activitatate pt rank 4....Nici cei de rank 1 nu au activitatea asa.Tu ai organizat 10 curse si ai mers decat la 2,restul 8 curse organizitate au fost lasate deschise nu?Stii macar regulamentul? ``- Daca organizati o cursa de oricare tip (8track,dtrack,bbowl) sunteti obligati sa verificati daca la terminarea acesteia stadionul este inchis sau daca a participat cineva, in cazul in care nu a participat nimeni si stadionul ramane deschis sunteti obligati sa intrati si sa inchideti stadionul. `` Ai doar 5 repair/refill,2 ore jucate intr-o saptamana... Daca nu poti activa poti posta la inactivitate sau poti demisiona.
CristyTheKnight Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 hai sa nu o luam asa insa daca nu poti activa poti sa postezi la inactivitate si cand vei reusi sa termini cu tezele si ce ai de facut si poti activa te apuci de trb
BIGG Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Cat activez eu nu te priveste pe tine Katalyn.Cat despre curse nu le las niciodata deschise.Si va puteti uita si in topicul de inactivitate ca am postat.
Panther Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick:Blood nu voi fi acasa dar incerc sa ajung la sedinta. Tu la toate sedintele ai postat ca nu poti veni,nu esti acasa etc. Am vazut si activitatea ta... Nick: Blood -Rank: 4 -Curse organizate: 10 View post on imgur.com View post on imgur.com -Curse la care am participat: 2 View post on imgur.com -Servicii de mecanic oferite: 5 View post on imgur.com -Event-uri organizate (un event=50k): - -Numar de activitati organizate in factiune: - -Poza cu /stats vechi: View post on imgur.com -Poza cu /stats nou: View post on imgur.com Daca asta e activitatate pt rank 4....Nici cei de rank 1 nu au activitatea asa.Tu ai organizat 10 curse si ai mers decat la 2,restul 8 curse organizitate au fost lasate deschise nu?Stii macar regulamentul? ``- Daca organizati o cursa de oricare tip (8track,dtrack,bbowl) sunteti obligati sa verificati daca la terminarea acesteia stadionul este inchis sau daca a participat cineva, in cazul in care nu a participat nimeni si stadionul ramane deschis sunteti obligati sa intrati si sa inchideti stadionul. `` Ai doar 5 repair/refill,2 ore jucate intr-o saptamana... Daca nu poti activa poti posta la inactivitate sau poti demisiona. Katalyn esti tu lider si nu stiu eu? Ti-am zis si in joc sa termini cu aceste vorbe. E ultima abatare care ti-o mai permit.
CristyTheKnight Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 La liniute a castigat katalyn Event over de acum ne vom ocupa de misiuni
Panther Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Sper ca stiti regula. Uitati-va cine e pe black list sa stiti. # Cei de pe blacklist vor primi repair si refill cu minim 5.000$ Am postat o noua misiune, sa va vad.
Asazuky Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Salut, incepand de azi, ve-ti avea placerea de a ma avea coleg in factiune :)) deci sper sa fie toate bune, sa ne intelegem si sa facem cat mai multe curse :D si alte d-astea...Bft si ne auzim prin game!
BIGG Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Nick:Blood nu pot veni la sedinta,au intervenit niste probleme personale.
Marian Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Nu stiu daca pot ajunge la sedinta,pe la ora aia sunt si eu afara... Fac tot posibilu' sa ajung.
.sKaNNer. Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Welcome celor noi ! Bafta la joc si la reparat masini :)) ON: Nu cred ca voi putea ajunge la sedinta ... O sa fiu plecat cu prieteni ... O sa fac tot posibilul sa ajung :*
Katalyn Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Nu cred ca pot ajunge la sedinta pt ca sunt plecat,dar incerc sa ajung..
.sKaNNer. Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Mai mult ca sigur voi intarzia 10 - 15 minute la sedinta . Ma duc in oras sa ma tund si cand vin fac dush .. Nick: Cernoby
Panther Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Sedinta se amana pana maine la ora 12:00 , (in jurul ore 12). Vreau sa ii anuntati pe toti. Multumesc
Elena Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Ar fi mai bine mai pe seara , nu stiu sigur daca voi fi acasa , dar voi incerca sa ajung
G3aN Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Panther este ora 2.21 sunt foarte obosit si presupun ca nu am sa ma trezesc pana la sedinta asa ca sar putea sa nu fiu ON. Imi cer scuze si succces.