lego_kid Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 In acest topic puteti propune schimbari in regulamentul factiunii Da Nang Boys. Fiecare propunere va fi analizata si veti primi un raspuns.
Zachary Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Propun sa se stearga aceasta regula deoarece numai sunt job`urile Arms Dealer sau Drugs sau sa fie inlocuit cu Car Jacker 10. In acest gang sunt obligatorii job'urile secundare de ARMS DEALER sau DRUGS DEALER, iar de la rank 4 veti avea voie sa luati orice alt job secundar cu aprobarea liderului.
Mr.Dexter Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Propun sa se stearga aceasta regula deoarece numai sunt job`urile Arms Dealer sau Drugs sau sa fie inlocuit cu Car Jacker 10. In acest gang sunt obligatorii job'urile secundare de ARMS DEALER sau DRUGS DEALER, iar de la rank 4 veti avea voie sa luati orice alt job secundar cu aprobarea liderului. Va fi stearsa.
kamikazee Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Propun sa se adauge din nou aceasta regula deoarece au aparut iar.
Mr.Dexter Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Propun sa se adauge din nou aceasta regula deoarece au aparut iar. Nici macar nu a fost stearsa, va ramane asa.
Guest JunyorU Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Propun sa se adauge si comenzile disponibile pe server alea membrilor DNB, deoarece multi playeri noi nu stiu nici macar cum se deschide poarta nu apare nici la help, si multi nu stiu ce fac unele comenzi. /f - Comanda pentru a vorbi pe chatul Da Nang Boy's /fa- Comanda pentru a vorbi pe chatul aliantei /tie-[rank 3+] pentru a lega un player /untie-pentru a dezlega playerul legat /cutvein- pentru a taia un player pe vene in timp ce e legat /escape-[rank3+] folosesti in timp ce esti legat /gate- pentru a deschide portile din baza /toga- pentru a dezactiva chatul aliantei /alliances- pentru a vedea factiunile aliate /members-pentru a vedea membrii online
Mr.Dexter Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Nu este nevoie de pro/contra. Referitor la ce a propus Junyoru, sa vad ce pot face. :)
alin_alin_hd04 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Propun si eu o skimbare dar nu in regulament, ci in activitate.Propunerea suna in felul urmator, ca fiecare rival omorat sa valoreze 1k, daca un player x a postat activitatea si a omorat 40 de rivali el sa primeasca 400k.
f1re Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Propun si eu o skimbare dar nu in regulament, ci in activitate.Propunerea suna in felul urmator, ca fiecare rival omorat sa valoreze 1k, daca un player x a postat activitatea si a omorat 40 de rivali el sa primeasca 400k. Crezi ca saracu' Dexter are milioane ? :)) Poti sa faci bani din vanzarea de materiale, faci bani atunci cand omori un rivali, faci bani la cai etc. Intr-adevar, poate se pot marii acei bani, nu 1k la un player omorat, dar 10k la 25 rivali ucisi sau ceva de genu' xD
Dragos Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Propun si eu o skimbare dar nu in regulament, ci in activitate.Propunerea suna in felul urmator, ca fiecare rival omorat sa valoreze 1k, daca un player x a postat activitatea si a omorat 40 de rivali el sa primeasca 400k. Un lucru mi se pare cam ciudat .. :-?? Voua nu? 1000 x 40 = 400.000 ? O.o
Mr.Dexter Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Propun si eu o skimbare dar nu in regulament, ci in activitate.Propunerea suna in felul urmator, ca fiecare rival omorat sa valoreze 1k, daca un player x a postat activitatea si a omorat 40 de rivali el sa primeasca 400k. Nu, nu sunt miliardar.
Chenzo Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 "Milionar mare este Dexter" crezi ca scoate banii din saci :|