Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Guest Alexandrw
Posted

Nick:: Banks

Rank: 4

Motivul demisiei: Incerc PD .

Factiune in care doresc sa merg: PD .

Posted

Nick:: IceWord

Rank: 3

Motivul demisiei: Vreau sa imi incerc norocu in Hitman, ca as dori sa incerc ceva special.Daca nu voi fi acceptat ma voi reintoarce cu cel mai mare drag!

Factiune in care doresc sa merg: Agentia Hitman

Posted

Nick:: IceWord

Motivul demisiei: Vreau sa imi incerc norocu in Hitman, ca as dori sa incerc ceva special.Daca nu voi fi acceptat ma voi reintoarce cu cel mai mare drag!

Factiune in care doresc sa merg: Agentia Hitman

Demis.

Posted (edited)

Nick:: Sotrax

Rank: 1

Motivul demisiei: Incerc altceva

Factiune in care doresc sa merg: Ballas

// NU-ti apartine contul in GAME numai vorbi in numele lui, pe forum, risti restrictie in game sau pe forum sau pe ambele, warn-up sa-ti fie invatatura de minte

Edited by Spark
Actualizari
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Guest BugsBunny
Posted (edited)

Nu stiu dc te dai drept mine , Tu esti Hornetz eu sunt SotRax . Te rog sa nu mai incerci sa faci posturi la demisii etc . Dexter nu lua in seama ce spune asta. SotraX pe forum este Hornetz . Iar BugsBunny Este SotRax adevaratu. ! Multumesc de intelegere .

P.S Daca ai contul SotraX pe forum , te rog sa nu mai intri pe el sa-mi cauzezi mie probleme . Intra doar pe Hornetz atata . Om pupincurist.

//limbajul, warn-up

Edited by Spark
Actualizare
Posted (edited)

Nu stiu dc te dai drept mine , Tu esti Hornetz eu sunt SotRax . Te rog sa nu mai incerci sa faci posturi la demisii etc . Dexter nu lua in seama ce spune asta. SotraX pe forum este Hornetz . Iar BugsBunny Este SotRax adevaratu. ! Multumesc de intelegere .

P.S Daca ai contul SotraX pe forum , te rog sa nu mai intri pe el sa-mi cauzezi mie probleme . Intra doar pe Hornetz atata . Om pupincurist.

Imi cer scuze ca ma bag , chiar asa un limbaj trebuie sa ai ? Citez "Om pupincurist." Cer unui moderator Warn UP !

// Next time ii poti trimite liderului un PM sa-i spui ce se intampla aici sau unui moderator, posturile pentru +1 se pedepsesc, sa-ti fie ca avertizare

Edited by Spark
Actualizari
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Imi cer scuze ca ma bag , chiar asa un limbaj trebuie sa ai ? Citez "Om pupincurist." Cer unui moderator Warn UP !

Aici este un topic de demisii, nu de freechat + ca nu faci parte din aceasta "cearta" si din aceasta factiune. Voi lua legatura eu cu un moderator pentru warn-up si tie si lui BugsBunny si lui Sotrax.

Posted

Nick:: RydeR

Motivul demisiei: Doresc sa incerc ceva nou.

Factiune in care doresc sa merg: Nu stiu.

Numai Bine :tiphat:

Demis.

Guest BugsBunny
Posted

Nick: SotRax

Motivul demisiei: Vreau sa incerc Triad

Factiune in care doresc sa merg: ma duc triad

Posted

Nick: SotRax

Motivul demisiei: Vreau sa incer PD

Factiune in care doresc sa merg: PD , ma duc dupa Dexter :))

Vei primi uninvite.

Posted

Nick: LoVeStaR

Rank: 5

Motivul demisiei: Nu are rost sa ocup locul si rankul degeaba deoarece nu mai joc.

Factiune in care doresc sa merg: niciuna

Demis.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...