Guest Alexandrw Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Nick:: Banks Rank: 4 Motivul demisiei: Incerc PD . Factiune in care doresc sa merg: PD .
ZealL Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Nick:: ZealL Rank: 3 Motivul demisiei: Vreau sa incerc ceva nou Factiune in care doresc sa merg: fbi
SeeD Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Nick:: mc9 Rank: 1 Motivul demisiei: Nu voi mai activa pe acest sv! Factiune in care doresc sa merg: -
C0sMynuTzU Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Nick:: C0smynutzU Rank: 3 Motivul demisiei: Vreau ceva nou Factiune in care doresc sa merg: SI
Mr.Dexter Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Nick:: C0smynutzU Rank: 3 Motivul demisiei: Vreau ceva nou Factiune in care doresc sa merg: SI Demis.
jie Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Nick:: Jie Rank: 2 Motivul demisiei: Ma las de SA:MP. Factiune in care doresc sa merg: Nicaieri. 2
Mr.Dexter Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Nick:: Jie Rank: 2 Motivul demisiei: Ma las de SA:MP. Factiune in care doresc sa merg: Nicaieri. Vei fi demis, bafta mai departe.
Mandanda Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Nick:: IceWord Rank: 3 Motivul demisiei: Vreau sa imi incerc norocu in Hitman, ca as dori sa incerc ceva special.Daca nu voi fi acceptat ma voi reintoarce cu cel mai mare drag! Factiune in care doresc sa merg: Agentia Hitman
Mr.Dexter Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Nick:: IceWord Rank: 3 Motivul demisiei: Vreau sa imi incerc norocu in Hitman, ca as dori sa incerc ceva special.Daca nu voi fi acceptat ma voi reintoarce cu cel mai mare drag! Factiune in care doresc sa merg: Agentia Hitman Demis.
Serpico. Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Nick:Serpico Rank:1 Motivul demisiei: Vreau sa merg Grove Factiunea in care vrei sa mergi:Grove Street
Mr.Dexter Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Nick:Serpico Rank:1 Motivul demisiei: Vreau sa merg Grove Factiunea in care vrei sa mergi:Grove Street Vei fi demis ...
SotraX Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 (edited) Nick:: Sotrax Rank: 1 Motivul demisiei: Incerc altceva Factiune in care doresc sa merg: Ballas // NU-ti apartine contul in GAME numai vorbi in numele lui, pe forum, risti restrictie in game sau pe forum sau pe ambele, warn-up sa-ti fie invatatura de minte Edited December 28, 2011 by Spark Actualizari 1 1
Guest BugsBunny Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 (edited) Nu stiu dc te dai drept mine , Tu esti Hornetz eu sunt SotRax . Te rog sa nu mai incerci sa faci posturi la demisii etc . Dexter nu lua in seama ce spune asta. SotraX pe forum este Hornetz . Iar BugsBunny Este SotRax adevaratu. ! Multumesc de intelegere . P.S Daca ai contul SotraX pe forum , te rog sa nu mai intri pe el sa-mi cauzezi mie probleme . Intra doar pe Hornetz atata . Om pupincurist. //limbajul, warn-up Edited December 28, 2011 by Spark Actualizare
Mr.Dexter Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Sotrax va ramane in factiune,sper sa fie ultima data cand mai faceti glume proaste.
Stefan Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 (edited) Nu stiu dc te dai drept mine , Tu esti Hornetz eu sunt SotRax . Te rog sa nu mai incerci sa faci posturi la demisii etc . Dexter nu lua in seama ce spune asta. SotraX pe forum este Hornetz . Iar BugsBunny Este SotRax adevaratu. ! Multumesc de intelegere . P.S Daca ai contul SotraX pe forum , te rog sa nu mai intri pe el sa-mi cauzezi mie probleme . Intra doar pe Hornetz atata . Om pupincurist. Imi cer scuze ca ma bag , chiar asa un limbaj trebuie sa ai ? Citez "Om pupincurist." Cer unui moderator Warn UP ! // Next time ii poti trimite liderului un PM sa-i spui ce se intampla aici sau unui moderator, posturile pentru +1 se pedepsesc, sa-ti fie ca avertizare Edited December 28, 2011 by Spark Actualizari 1 1
Mr.Dexter Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Nu stiu dc te dai drept mine , Tu esti Hornetz eu sunt SotRax . Te rog sa nu mai incerci sa faci posturi la demisii etc . Dexter nu lua in seama ce spune asta. SotraX pe forum este Hornetz . Iar BugsBunny Este SotRax adevaratu. ! Multumesc de intelegere . P.S Daca ai contul SotraX pe forum , te rog sa nu mai intri pe el sa-mi cauzezi mie probleme . Intra doar pe Hornetz atata . Om pupincurist. Imi cer scuze ca ma bag , chiar asa un limbaj trebuie sa ai ? Citez "Om pupincurist." Cer unui moderator Warn UP ! Aici este un topic de demisii, nu de freechat + ca nu faci parte din aceasta "cearta" si din aceasta factiune. Voi lua legatura eu cu un moderator pentru warn-up si tie si lui BugsBunny si lui Sotrax.
RydeR Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Nick:: RydeR Rank: 3 Motivul demisiei: Doresc sa incerc ceva nou. Factiune in care doresc sa merg: Nu stiu. Numai Bine :tiphat:
Guest Ionut Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Nick:: RydeR Rank: 3 Motivul demisiei: Doresc sa incerc ceva nou. Factiune in care doresc sa merg: Nu stiu. Numai Bine :tiphat: Demis.
Guest BugsBunny Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nick: SotRax Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc Triad Factiune in care doresc sa merg: ma duc triad
Guest Ionut Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nick: SotRax Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incer PD Factiune in care doresc sa merg: PD , ma duc dupa Dexter :)) Vei primi uninvite.
LoVeStaR Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nick: LoVeStaR Rank: 5 Motivul demisiei: Nu are rost sa ocup locul si rankul degeaba deoarece nu mai joc. Factiune in care doresc sa merg: niciuna
Guest Ionut Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nick: LoVeStaR Rank: 5 Motivul demisiei: Nu are rost sa ocup locul si rankul degeaba deoarece nu mai joc. Factiune in care doresc sa merg: niciuna Demis.
StPierre Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Nick: StPierre Rank: 1 Motivul demisiei: nu ma inteleg bine cu colegi noi,ms pentru sansa acordata. Factiune in care doresc sa merg: Nu stiu 1
adimih7 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Nick:Adrianno Rank:1 Motivul demisiei:Vreau sa incerc altceva !