Eddi Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Nick: SomerhaldeR Rank: 2 Motivul demisiei: Nu am ajuns chiar asa de rau sa ma ia lumea la misto.:* Bafta!
kamikazee Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Demisie respinsa.Astept cat mai multe din partea ta.
EcLipSSe Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Nick: EcLipSSe Rank: 2 Motivul demisiei: Iti explic in game sau pe pm .. daca stau sa scriu aici povesti o sa ma crezi nebun .. multumesc de sansa acordata si bafta in continuare .
EcLipSSe Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Nick: EcLipSSe Rank: 2 Motivul demisiei: Iti explic in game sau pe pm .. daca stau sa scriu aici povesti o sa ma crezi nebun .. multumesc de sansa acordata si bafta in continuare . retrag . scz de 2x post dar nu mergea edit ..
alecs. Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Nick: [Mr]Alecs Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau o ultima sansa in hitman 1
AcidiX Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Nick: AcidiX Rank: 3 Motivul demisiei: Trebuie sa plec prietenasi, "Inger ingerasul meu" ms pt sansa acordata stii ca esti un lider de elita, iar pt membrii toata stima:) V'a pupat AcidiX....Cu siguranta revin daca va mai fi tot Ingerul lider :*
kamikazee Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Demis.Mersi pentru ajutorul acordat.Bafta!
Guest s1Nk. Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick: s1NK. Rank: 1 Motivul demisiei: Imi doresc foarte mult in Hitman Agency,iti multumesc pentru sansa Inger,sper ca-n astea 7 zile nu te-am dezamagit,esti un lider de nota 10,dar asta e..
Mihai1200 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick: Alex_Velea Rank: 2 Motivul Demisiei: tooti vom ajunge odata aici , ei uite ca am ajuns sa fac si pasul acesta , in acest timp de o luna si 2 saptamani mi-am facut prieteni dar si dusmani , iti multumesc Dexter pt sansa acordata si inger pentru tot ce ai facut pt mine dar si pentru factiunea DNB , as dori sa fac o schimbare , cu timpul poate ma voi intoarce ca aici nu e nicaieri. :nanana: :nanana:
Alin97 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick: SennnZaTioN Rank: 1 Motivul Demisiei: Vreau sa imi incerc norocul in hitman ,multumesc pt sansa acordata Inger ,inseamna mult pentru mine # daca ma poti demite dp forum ar fi perfect ,multumesc anticipat 1
Mihai1200 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick: Alex_Velea Rank: 2 Motivul Demisiei: tooti vom ajunge odata aici , ei uite ca am ajuns sa fac si pasul acesta , in acest timp de o luna si 2 saptamani mi-am facut prieteni dar si dusmani , iti multumesc Dexter pt sansa acordata si inger pentru tot ce ai facut pt mine dar si pentru factiunea DNB , as dori sa fac o schimbare , cu timpul poate ma voi intoarce ca aici nu e nicaieri. :nanana: :nanana: Raman , DNB e viata mea !!
Alin97 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick: SennnZaTioN Rank: 1 Motivul Demisiei: Vreau sa imi incerc norocul in hitman ,multumesc pt sansa acordata Inger ,inseamna mult pentru mine # daca ma poti demite dp forum ar fi perfect ,multumesc anticipat RETRAG 1
kamikazee Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick: s1NK. Rank: 1 Motivul demisiei: Imi doresc foarte mult in Hitman Agency,iti multumesc pentru sansa Inger,sper ca-n astea 7 zile nu te-am dezamagit,esti un lider de nota 10,dar asta e.. Demis.(Normal ca m-ai dezamagit daca tu iesi dupa 7 zile)
Eddi Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Nick: Edd Rank: 3 Motivul demisiei: Pana aici am ajuns si eu..A fost o factiune de nota 20 si sper sa fie asa in continuare!Multumesc Inger pentru sansa acordata esti un lider de nota 20+ daca va ramane asa ma voi intoarce!
Hornetz Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Nick: Lester Rank: 3 Motivul demisiei: Nu mai activez... imi pare rau ca trebuie sa va las dar nu prea mai am timp pentru joc... Bafta Ingere, sa continui la fel de bine .
kamikazee Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Nick: Lester Rank: 3 Motivul demisiei: Nu mai activez... imi pare rau ca trebuie sa va las dar nu prea mai am timp pentru joc... Bafta Ingere, sa continui la fel de bine . Demis.Multa bafta mai departe.
kamikazee Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Nick: Edd Rank: 3 Motivul demisiei: Pana aici am ajuns si eu..A fost o factiune de nota 20 si sper sa fie asa in continuare!Multumesc Inger pentru sansa acordata esti un lider de nota 20+ daca va ramane asa ma voi intoarce! Demis....Bafta mai departe!
Guest Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Nick: sMokeR Rank: 1 Motivul demisiei: Am vrut sa ajut la dezvoltarea acesti factiuni dar din pacate timpul nu ma lasa asa ca mai bine imi dau demisia decat sa tin un loc degeaba. Multumesc pentru sansa acordata ingere si spor la treaba, nu de alta dar ai ceva de munca aici pentru a ajunge acolo sus, unde va este locul. Succes !