Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: Konica

Rank: 4

Motiv: As dori sa incerc si altceva. Multumesc pentru timpul si intelegerea acordata. Succes in tot ceea ce veti face viitor Defragus, Mixtap, Penu si bafta cu factiunea, Dexter !

Posted

Nick: Konica

Rank: 4

Motiv: As dori sa incerc si altceva. Multumesc pentru timpul si intelegerea acordata. Succes in tot ceea ce veti face viitor Defragus, Mixtap, Penu si bafta cu factiunea, Dexter !

Demis/a, multumesc pentru tot ajutorul acordat in factiune.

Posted

Nick: sket97

Rank: 1

Motiv: As dori sa incerc si altceva.

Demis, trebuia sa te demit de cand ai retras. De acum cine va retrage va fi demis, pentru ca in cateva zile iar isi va depune demisia.

Posted

Nick: MiXtap

Rank: 2

Motiv: Nu credeam ca se va ajunge aici.. mi-a facut mare placere sa petrec timpul cu voi dar vreau sa incerc si altceva un motiv al demisiei ar fi ca nu este activitate si asta ma suparat inainte eram pe putin 7-8 on dar acuma intre 1-3 , multumesc MrDexter pentru sansa acordata esti un lider de treaba aspru dar asa trb sa fii. Succes incontinuare cu factiunea J0k3r - Defragus tot nabi sunteti :)).

Va saluta cu stima si respect MiXtap , succes incontinuare.

Posted

Nick:Sensual

Rank:1

Motivul demisiei: Membri putini,eu nu pot ajuta cu nimic am un lag de te doare capu..si sa mai incerc niste factiuni..Dexter imi pare rau,dar eu nu pot face nimic.Bafta tuturor si bafta si tie dexter cu factiunea.

Posted

43841219' post='6458431']

Nick:Sensual

Rank:1

Motivul demisiei: Membri putini,eu nu pot ajuta cu nimic am un lag de te doare capu..si sa mai incerc niste factiuni..Dexter imi pare rau,dar eu nu pot face nimic.Bafta tuturor si bafta si tie dexter cu factiunea.

Vei fi demis, iar ce zici tu de membri putini, mai bine puneai adevaratul motiv deoarece au inceput sa activeze membrii.

Posted

Nick: Bytza

Motivul demisiei: Nu e de mine aceasta factiune , multumesc pentru sansa acordata !

P.S - demite'ma de pe site ca nu pot intra cateva zile

Posted

Motivul demisiei: Nu e de mine aceasta factiune , multumesc pentru sansa acordata !

P.S - demite'ma de pe site ca nu pot intra cateva zile

Nu. Am discutat in joc.

Posted

Nick: Defragus

Rank: 3

Motivul demisiei: Nu credeam ca voi ajunge aici dar lucrurile se pot schimba radical in cateva zile.Imi pare rau ca imi dau demisia,nu as fi vrut sa se ajunga aici dar.....Sper sa fi ajutat macar putin factiunea cat timp am fost membru si sa nu fi suparat pe nimeni.Succes in continuare MrDexter,sper ca in scurt timp sa ii intreceti pe ballasi.Bafta Moses!

P.S J0k3r nu inteleg de ce te'ai schimbat peste noapte.Nu cred ca te'am suparat cu ceva in tot acest timp si nu vad de ce s'a ajuns sa fiu tratat asa.Bafta si tie in continuare si sper ca nu te vei comporta la fel si cu ceilalti.

Posted

Motivul demisiei: Nu credeam ca voi ajunge aici dar lucrurile se pot schimba radical in cateva zile.Imi pare rau ca imi dau demisia,nu as fi vrut sa se ajunga aici dar.....Sper sa fi ajutat macar putin factiunea cat timp am fost membru si sa nu fi suparat pe nimeni.Succes in continuare MrDexter,sper ca in scurt timp sa ii intreceti pe ballasi.Bafta Moses!

P.S J0k3r nu inteleg de ce te'ai schimbat peste noapte.Nu cred ca te'am suparat cu ceva in tot acest timp si nu vad de ce s'a ajuns sa fiu tratat asa.Bafta si tie in continuare si sper ca nu te vei comporta la fel si cu ceilalti.

Demisie respinsa, avem unele lucruri de lamurit.

Posted

Am lamurit in joc. Nu se accepta :D

Posted

Nick: Kawa

Motivul demisiei: M-am angajat ca sezonier, si timpul pt. samp e din ce in ce mai mic, de accea inaintez demisia mea, ca sa nu incurc pe nimeni.

Va multumesc :) !

Posted

Motivul demisiei: Sunt satul de DM ... in majoritatea timpului petrecut pe acest sv am fost intr-un gang .. doresc sa incerc ceva nou . Multa bafta Dextere cu factiune , ai fost un om de milioane cu mine . Mosesica , imi pare rau dar na .. Toate cele bune !

Posted

Nick: RaZzzZoR

Motivul Demisiei: As dori sa incerc in Hitman / PD daca e sa am un viitor acolo voi ramane acolo , dar daca nu merg lucrurile sigur ma voi intoarce aici , mi-a facut placere sa fac parte dintr`un asemenea gang organizat si cu multi membri de treaba. Multumesc pt sansa , succes pe viitor.

Posted

Motivul demisiei: Sunt satul de DM ... in majoritatea timpului petrecut pe acest sv am fost intr-un gang .. doresc sa incerc ceva nou . Multa bafta Dextere cu factiune , ai fost un om de milioane cu mine . Mosesica , imi pare rau dar na .. Toate cele bune !

Demis.

Posted

Nick: AleXus

Motivul demisiei: De cand sunt pe samp, tot in ganguri am fost mai mult. Deja la un moment dat, nu mai vrei sa stai doar in ganguri/mafii. As vrea sa incerc si altceva, Dex, multumesc pentru sansa acordata, se vede ca esti un lider bun, multa bafta cu factiunea, tineti-o tot asa, va ridicati voi incet, incet. Bafta in continuare colegi, ne mai auzim in game. :tiphat: Va Pwp!

Posted

Nick: RaZzzZoR

Motivul Demisiei: As dori sa incerc in Hitman / PD daca e sa am un viitor acolo voi ramane acolo , dar daca nu merg lucrurile sigur ma voi intoarce aici , mi-a facut placere sa fac parte dintr`un asemenea gang organizat si cu multi membri de treaba. Multumesc pt sansa , succes pe viitor.

Demis.

Nick: AleXus

Motivul demisiei: De cand sunt pe samp, tot in ganguri am fost mai mult. Deja la un moment dat, nu mai vrei sa stai doar in ganguri/mafii. As vrea sa incerc si altceva, Dex, multumesc pentru sansa acordata, se vede ca esti un lider bun, multa bafta cu factiunea, tineti-o tot asa, va ridicati voi incet, incet. Bafta in continuare colegi, ne mai auzim in game. Va Pwp!

Demis, mersi pentru ajutor.

Posted

Nick: Teils1

Motivul Demisiei: Motivul real pentru care plec este ca vreau sa intru in Agentia Hitman. Consider ca munca mea pe aici s-a terminat. Ii multumesc lui Moses ca mi-a dat o sansa sa intru in aceasta factiune si lui MrDexter ca i-a acceptat decizia si m-a lasat in continuare. Respect Defragus,Vexos_,Katalyn,Joker,Outlook,Moses si MrDexter!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...