Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Va intreb mereu la sedinta daca aveti probleme/nelamuriri.Si nu trebuia sa postezi aici.

Posted

Nick: Paul14

Rank:1

Motivul demisiei: M-am saturat de batjocura celor din alianta.Cand ei ne cheama noi mergem dar cand noi ii chemam ei sta.

Posted

Demis +blacklist.Numai da vina pe aliati,daca nu iei rank nu trebuie sa scoti motive.

Posted

Nick:Ghi

Rank::3

Motiv:Nu prea mai am timp sa intru pe samp.....orikum cel mai tare gang,cei mai buni colegi si cel mai bun lider :X

Posted

Nick:Ghi

Motiv:Nu prea mai am timp sa intru pe samp.....orikum cel mai tare gang,cei mai buni colegi si cel mai bun lider :X

Am vazut ca nu prea mai ai timp,asta e,bafta in viata reala,vei primi uninvite.

Posted

Nick:Gun360

Motiv:Ma las pentru o perioada de samp...Scoala imi ocupa foarte mult timp.Imi cer scuze, bafta in continuare.Ionut esti cel mai tare lider, ai grija de ei.

Posted

Am observat ca esti inactiv,bafta la scoala.

Posted

Nick: kWai

Rank: 5

Motivul demisiei: pai ... ca orice poveste , trebuie sa o terminam si pe asta . mai intra omu mai sta ce mai sta , dar mai si pleaca ca porma e nesimtit ... Mi-a facut placere sa va am colegi si sa te am lider ion , bafta in continuare

Guest Ionut
Posted

Bafta,multumim pentru activitatea depusa in DNB si pentru ajutorul acordat.

Posted

Nick : Bay3TaSuL

Rank : 3

Motivul demisiei : Pretenashi in primu rand vreau sa va spun ca sunteti cei mai tari mi-a facut foarte mare placere sa lucrez cu dumneavoastra sper si sunt sigur ca o sa mai intru. Primul motiv de care vreau sa plec este ca vreau sa-mi incerc norocul in Hitman acuma daca nu ma accepta o sa stau o perioada civil dupa care o sa ma intorc in DNB va promit asta deci asa pe scurt multa bafta incontinuare si Ionut bv ai fost un lider excelent si am incredere in tine ca o sa duci factiunea cat mai sus.

PwP all , bafta incontinuare !!

Guest Ionut
Posted

Multumim pentru activitatea depusa in DNB,vei primi uninvite.

Posted

Nick: Sweet.girL

Rank: 1

Motivul demisiei: Dragi colegi eu vreau sa ies din DNB deoarece am activat destul de mult pentru a primi un rank chiar dc voi nu vedeati asta , deoarece eu intram in timpul zilei nu seara si am avut o luna membru dnb si tot rank 1 . Si am fost si destul de buna la eagle ! Sper ca mai tineti minte la antrenament . Ionut mia facut placere sa fiu in factiunea ta dar PaPa. :(( Bafta in continuare DNB

Guest Ionut
Posted

Nu cred ca ai tu o luna si nu ti-am dat eu rank si nu poti nega ca esti inactiva,ti-am dat check si dupa o sapt iar check si ghici ce,aveai foarte putine ore jucate si cand intri stai in baza.Vei primi uninvite.

Posted

Nick: KataGreen

Motivul demisiei: Baietii mi-a fkt placere sa lucrez cu voi..dar as vrea sa incerc si altcv..sigur o sa mi se faca dor d DNB si daca va fi nevoie ma voi intoarce daca ma mai primesti Ionut..

Bafta incontiunare..DNB RULZZZZ!!!!!!!!!! :tiphat:

Posted

Nick: Alin97

Motivul demisiei: Nu am cu cn mere la kill suntem 5 oameni in toata factiunea si nici aia nu sunt on bafta cu fact ionut

PS:demitema dupa forum MS :X

Guest Ionut
Posted

Mai bine zi ca tu nu esti activ si sunt mai multi de 5 te asigur eu,vei primi uninvite.

Posted

Nick: Madalyn

Rank: Refugee

Motivul demisiei: Mi-a facut placere sa fac parte din Da Nang Boys dar doresc sa ma alatur celor din Ballas deoarece au primit un nou lider . Va urez bafta tuturor si sa ne auzim cu bine :D .

@ Ionut , daca nu poti intra in game pentru /uninvite te rog sa ma demiti de pe site direct , mersi .

Posted

Nick:Boomslide

Rank:2

Motivul demisiei: Este o factiune destul de dezorganizata ,iar buna organizare este absolut necesara unei factiuni care se bazeaza pe lucrul in echipa. Alt motiv este faptul ca nu pot intra la 21 pentru supremacy,imi pare rau si multumesc pentru sansa acordata Ionut!

Guest Ionut
Posted

Pai daca intri din joi in paste si atunci stai afk normal,demis.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...