Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick:Agent[X]

Rank:1

Motivul demisiei: Din cauza unui bug ...am trecut parola corect de mai multe ori si nu mi-au acceptat-o. Administratorii nu au vrut sa imi scoata banul. Acum trebuie sa imi fac alt cont . Imi cer scuze.

Posted

Ce mai motiv,crezi ca eu nu stiu sau ce?Daca gresesti parola iei ban doar pe ip nu si pe cont si daca ai ip rotabil il schimbi.Vei primi uninvite.

Posted

Nick: iPhone

Motivul demisiei: M-am saturat de batjocura celor din alianta :-j

ionut te rog frumos sa ma ierti ca am facut acest post aiurea .. :-j mi-am dat seama ca tot ce spun alianta este o gluma .. deci pace !! retrag cererea !!

Posted

Nick: The StaR

Rank: 1

Motivul demisiei: Ma enervez degeaba, nu pot sa fac nimic ca sunt omorat..mersi Ioane pt sansa, bafta cu factiunea mai departe, ti-am zis ca nu o sa mai ies,dar nu e de mn

Bafta

Posted

Vei primi uninvite si nici no sa mai intri,te asigur eu.

Posted

Nick: yAk

Motivul demisiei: Sunt mai multe,cateva ar fi : 1.Sunt cu mana cum sunt,mai trebuie sa stau asa cam 1-2 saptamani 2.Simt ca gangurile nu mai sunt de mine Va doresc multa bafta si imi cer scuze pt neseriozitate :tiphat:

P.S. Am uitat sa va spun ca in fiecare duminica pana la 8 am o activitate cu clasa

Posted

Vrei primi uninvite,da nu ai nici un motiv?

Posted

Nick: mInd

Motivul demisiei: -

Imi retrag demisia daca se poate,am decis sa mai raman o vreme.Sa spun si motivu pt care vream sa fiu demis..membri inactivi..daca te`ai uitat ionut in pozele postate pt acel event vei vedea ca in mare parte din acele poze is singur la kill :)

Posted

Nick: mInd

Motivul demisiei: -

Imi retrag demisia daca se poate,am decis sa mai raman o vreme.Sa spun si motivu pt care vream sa fiu demis..membri inactivi..daca te`ai uitat ionut in pozele postate pt acel event vei vedea ca in mare parte din acele poze is singur la kill :)

Din cate am vazut eu am fost numai 6+ de la ora 2-3 in colo,pe tine nu prea te-am vazut..Daca vrei sa continuam conversatia o continuam pe pm sau pe joc.

Posted

Demis,alta sansa numai primesti in DNB cat sunt eu lider.

Posted

Nick: Ghiondes

Motivul demisiei: Vreau sa plec din acest gang,plec in altu sau cine stie unde.Cred ca asta este cel mai slab gang, ati avut nevoie de un grup de 6 oameni sa omorati 2 ballasi.Si aceia abia i-ati omorat.Noroc celor ce raman(si veti avea nevoie de el).

Posted

Cred ca glumesti,poate 2 balas sa revina de 5 ori sa ne omoare,vei primi uninvite,daca te omoara pe tine nu inseamna ca ne omoara pe toti.

Posted

Nick: Tudose

Rank: 2

Motivul demisiei: Imi pare rau , dar nu mai suport alianta si nici nu ma prea inteleg bine cu membri gangului nostru + cam mica activitatea... Sper sa nu te superi ca imi dau demisia, Ionut , dar asa eu nu mai pot. Bafta in continuare...

Posted

Demis,tu erai cel mai inactiv din toti:))

Posted

Nick: MusiC

Motivul demisiei: Nu prea mai am timp de joc,iar unii colegi daca ii omori din greseala la un war sa zic asa...cand revii te omoara si ei ..deci..

Posted

Motivul demisiei: Nu prea mai am timp de joc,iar unii colegi daca ii omori din greseala la un war sa zic asa...cand revii te omoara si ei ..deci..

Nu stiu daca e bine sa ma bag, dar cred ca asta e o problema care ar trebui discutata la sedinta de diseara.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...