Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: Embra

Rank: 1

Motivul demisiei: Vreau sa ma duc in FBI multumesc ionut ai fost un lider :tiphat: am fost foarte buni ca am ramas in finala la SA dar m-am cam saturat sa ma tot vaneze ballasu inca odata va multumesc.. si bafta la :gun:

Posted

Bafta,multumim pentru activitatea depusa in DNB.

Vei primi uninvite.

Posted

Nick: GoTeK

Motivul demisiei:Vreau sa aplic in FBI.Ce-a mai unita factiune dupa parerea mea.Mersi Ionut pentru ajutorul acordat.

Posted

Multumim pentru activitatea depusa in DNB,bafta in viitoare factiune.

Vei primi uninvite.

Posted

Nick: The StaR

Motivul demisiei: Pai, vreau sa intru in Grove, si nu prea imi place faptul ca la waruri/kill ma duc majoritatea timpului cu grove, mai pe scurt nu prea e munca in echipa in factiune, decat cativa membri si liderul, + un spawn dezavantajos

Posted

Demis.

Multumim pentru activitatea depusa la DNB.

Posted

Bafta in viitoarea factiune,multumim pentru activitatea depusa in DNB.

Vei primi uninvite.

Edit : Demisie anulata cu acordul lui bayetasul.

Posted

Nick: Alexus

Rank: 4

Motivul demisiei: Nu credeam ca v'oi ajunge aici :)) dar am ajuns sa imi dau demisia..si sa ma las de SA:MP pentru o perioada..trebuie sa invat mult pentru scoala.. :readthis: si nu as putea fi activ mult timp. Bafta Ionut, stiu ca v'ei face din DNB un loc super pentru oricine intra in aceasta factiune :) Bafta si celorlalti ! Dupa o perioada o sa ma apuc dinou de SA:MP sper ca ma vei primii inapoi in DNB :D

Bafta la kill tuturor :gun: ! si sa vad Da Nang Boys sa intreaca toate gangurile :D

• Upvote 1
Posted

Nick: MiXtap

Rank: 3

Motivul demisiei: vreau sa imi incerc norocul in Hitman.Ma bucur ca am fost colegi,sper ca am ajutat factiunea si ne-am inteles.Va pupa MiX si aveti grija de voi :) La revedere baietii, bafta Ionut faci o treaba excelenta esti GM-ul care m-a impresionat cu adevarat.Continua tot asa ;)

P.S. Am lasat un cadou la materiale DNB inainte de a pleca :bye:

Posted

Nick: MiXtap

Motivul demisiei: vreau sa imi incerc norocul in Hitman.Ma bucur ca am fost colegi,sper ca am ajutat factiunea si ne-am inteles.Va pupa MiX si aveti grija de voi :) La revedere baietii, bafta Ionut faci o treaba excelenta esti GM-ul care m-a impresionat cu adevarat.Continua tot asa ;)

P.S. Am lasat un cadou la materiale DNB inainte de a pleca :bye:

Multumim pentru activitatea depusa in DNB.

Demis.

Nick: Alexus

Motivul demisiei: Nu credeam ca v'oi ajunge aici :)) dar am ajuns sa imi dau demisia..si sa ma las de SA:MP pentru o perioada..trebuie sa invat mult pentru scoala.. :readthis: si nu as putea fi activ mult timp. Bafta Ionut, stiu ca v'ei face din DNB un loc super pentru oricine intra in aceasta factiune :) Bafta si celorlalti ! Dupa o perioada o sa ma apuc dinou de SA:MP sper ca ma vei primii inapoi in DNB :D

Bafta la kill tuturor :gun: ! si sa vad Da Nang Boys sa intreaca toate gangurile :D

Daca nu ai timp si doresti sa ramai in DNB te pot pune la pensionari,daca nu vrei iti dau si uninvite.

Posted

Nick: Tryf

Motivul demisiei: Vreau sa ma duc in Triads.

# Pentru un prieten ii da eroare la forum

Demis.

Posted

Nick: dannnutz

Motivul demisiei: Vreau sa ma alatur fortelor de ordine. Ati fost niste colegi extraordinari si sper sa ne mai intalnim, dar a venit momentul sa incerc altceva :D

Posted

Nick: dannnutz

Motivul demisiei: Vreau sa ma alatur fortelor de ordine. Ati fost niste colegi extraordinari si sper sa ne mai intalnim, dar a venit momentul sa incerc altceva :D

Multumim pentru activitatea lunga depusa in DNB.

Demis.

Posted

Nick: Dumboo

Motivul demisiei: Vreau sa ma alatur celor din Scoala, multumesc Ionut pentru sansa acordata. Ati fost niste colegi super, daca ma veti primi probabil ma voi reintoarce in viitor. :tiphat:

Posted

Nick: Kaddy

Motivul demisiei: Vreau sa incerc sa aplic in FBI.Ati fost niste colegi extraordinari si imi pare rau ca imi dau demisia, dar probabil o sa revin printre voi daca ionut imi mai ofera sansa asta candva.Ionut esti un lider nemaipomenit si iti multumesc pentru sansa acordata.Spor la killuri si sper sa duceti DNB`ul pe primul loc!

Posted

Multumim pentru activitatea depusa in DNB.

Vei primi uninvite.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...