SenSei. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Nick: SenSei Rank: 1 Motivul demisiei: vreau sa ma duc in Triads..
Stef@n Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nick: Embra Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa ma duc in FBI multumesc ionut ai fost un lider :tiphat: am fost foarte buni ca am ramas in finala la SA dar m-am cam saturat sa ma tot vaneze ballasu inca odata va multumesc.. si bafta la
Guest Ionut Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Bafta,multumim pentru activitatea depusa in DNB. Vei primi uninvite.
Gotec Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick: GoTeK Rank: 1 Motivul demisiei:Vreau sa aplic in FBI.Ce-a mai unita factiune dupa parerea mea.Mersi Ionut pentru ajutorul acordat.
Guest Ionut Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Multumim pentru activitatea depusa in DNB,bafta in viitoare factiune. Vei primi uninvite.
FALLEN Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick: The StaR Rank: 1 Motivul demisiei: Pai, vreau sa intru in Grove, si nu prea imi place faptul ca la waruri/kill ma duc majoritatea timpului cu grove, mai pe scurt nu prea e munca in echipa in factiune, decat cativa membri si liderul, + un spawn dezavantajos
LaZoE Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick: LaZoE Rank: 2 Motivul demisiei: Nu's gang-urile de mine , doresc sa revin in politie , va multumesc pentru sansa acordata .
Guest Ionut Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Demis. Multumim pentru activitatea depusa la DNB.
Bay3TasuL Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Nick: Bay3TaSuL Rank:3 Motivul demisiei: sa incerc altcv
Guest Ionut Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Bafta in viitoarea factiune,multumim pentru activitatea depusa in DNB. Vei primi uninvite. Edit : Demisie anulata cu acordul lui bayetasul.
Sl3nder Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Nick: Alexus Rank: 4 Motivul demisiei: Nu credeam ca v'oi ajunge aici :)) dar am ajuns sa imi dau demisia..si sa ma las de SA:MP pentru o perioada..trebuie sa invat mult pentru scoala.. :readthis: si nu as putea fi activ mult timp. Bafta Ionut, stiu ca v'ei face din DNB un loc super pentru oricine intra in aceasta factiune :) Bafta si celorlalti ! Dupa o perioada o sa ma apuc dinou de SA:MP sper ca ma vei primii inapoi in DNB :D Bafta la kill tuturor ! si sa vad Da Nang Boys sa intreaca toate gangurile :D 1
MiXtap Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Nick: MiXtap Rank: 3 Motivul demisiei: vreau sa imi incerc norocul in Hitman.Ma bucur ca am fost colegi,sper ca am ajutat factiunea si ne-am inteles.Va pupa MiX si aveti grija de voi :) La revedere baietii, bafta Ionut faci o treaba excelenta esti GM-ul care m-a impresionat cu adevarat.Continua tot asa ;) P.S. Am lasat un cadou la materiale DNB inainte de a pleca :bye:
Guest Ionut Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Nick: MiXtap Rank: 3 Motivul demisiei: vreau sa imi incerc norocul in Hitman.Ma bucur ca am fost colegi,sper ca am ajutat factiunea si ne-am inteles.Va pupa MiX si aveti grija de voi :) La revedere baietii, bafta Ionut faci o treaba excelenta esti GM-ul care m-a impresionat cu adevarat.Continua tot asa ;) P.S. Am lasat un cadou la materiale DNB inainte de a pleca :bye: Multumim pentru activitatea depusa in DNB. Demis. Nick: Alexus Rank: 4 Motivul demisiei: Nu credeam ca v'oi ajunge aici :)) dar am ajuns sa imi dau demisia..si sa ma las de SA:MP pentru o perioada..trebuie sa invat mult pentru scoala.. :readthis: si nu as putea fi activ mult timp. Bafta Ionut, stiu ca v'ei face din DNB un loc super pentru oricine intra in aceasta factiune :) Bafta si celorlalti ! Dupa o perioada o sa ma apuc dinou de SA:MP sper ca ma vei primii inapoi in DNB :D Bafta la kill tuturor ! si sa vad Da Nang Boys sa intreaca toate gangurile :D Daca nu ai timp si doresti sa ramai in DNB te pot pune la pensionari,daca nu vrei iti dau si uninvite.
FighT199 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nick: Tryf Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa ma duc in Triads. # Pentru un prieten ii da eroare la forum
Guest Ionut Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick: Tryf Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa ma duc in Triads. # Pentru un prieten ii da eroare la forum Demis.
SocceRR Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick: SocceR Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa intru in alta factiune...Mia parut bine sa va cunosc.
ssmmqq Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick: dannnutz Rank: 4 Motivul demisiei: Vreau sa ma alatur fortelor de ordine. Ati fost niste colegi extraordinari si sper sa ne mai intalnim, dar a venit momentul sa incerc altceva :D
Guest Ionut Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick: dannnutz Rank: 4 Motivul demisiei: Vreau sa ma alatur fortelor de ordine. Ati fost niste colegi extraordinari si sper sa ne mai intalnim, dar a venit momentul sa incerc altceva :D Multumim pentru activitatea lunga depusa in DNB. Demis.
Dumboo Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick: Dumboo Rank: 3 Motivul demisiei: Vreau sa ma alatur celor din Scoala, multumesc Ionut pentru sansa acordata. Ati fost niste colegi super, daca ma veti primi probabil ma voi reintoarce in viitor. :tiphat:
Kaddyy Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Nick: Kaddy Rank: 3 Motivul demisiei: Vreau sa incerc sa aplic in FBI.Ati fost niste colegi extraordinari si imi pare rau ca imi dau demisia, dar probabil o sa revin printre voi daca ionut imi mai ofera sansa asta candva.Ionut esti un lider nemaipomenit si iti multumesc pentru sansa acordata.Spor la killuri si sper sa duceti DNB`ul pe primul loc!
Guest Ionut Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Multumim pentru activitatea depusa in DNB. Vei primi uninvite.