Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Guest CristiaNNNN
Posted

Nick: pErRy

Rank:1

Motivul demisiei: Bai ?? E plictiseala aicisa si in + viata de gangster nu e de mn :)) am pierdut ~ 1kk bafta ionut :*

Posted

Nick: Jones

Rank: 4

Motivul demisiei: Ignoranta,vreau sa ma intorc in factiunea indragita de mine,numai bine

Demis,bafta.

Posted

Nick: HornetZ

Rank: 1

Motivul demisiei: M-am saturat de factiune

HornetZ ma rugat sa postez in lucului....nu se poate loga pe forum...si pana isi reformateaza calculatorul postez pt el

Posted

Nick: HornetZ

Rank: 1

Motivul demisiei: M-am saturat de factiune

HornetZ ma rugat sa postez in lucului....nu se poate loga pe forum...si pana isi reformateaza calculatorul postez pt el

A fost demis de o ora.

Posted

Nick:axelutz

Motivul demisiei: Am ratat o sedinta si nu imi merit locul aici...

Posted

Tu nici nu erai in lista mea si nu te-am vazut nici odata in joc,vei primi uninvite.

Posted

Vei primi uninvite,nu ai stat nici o zi dar in fine.

Posted

Nick:andrey10

Motivul demisiei:Vreau sa incerc si alte factiuni. Multumesc Ionut, ca m-ai acceptat in aceasta factiune :D! Bafta, si spor la kill !

Guest Messi.
Posted

Nick:Funky.

Motivul demisiei: Vreau ma duc altundeva.

Posted

Nick:JaPoNeZz

Rank:3

Motivul demisiei:vreau sa incerc si alte factiuni ms mult de tot ionut mia facut placere sa imi di leder si sa imi acorzi o sansa sa vin la tn in gang bfta tuturor si succese

Posted

Nick:Actimel

Motivul demisiei:Am lipsit o perioada destul de mare ...si din respect ca nu am anuntat imi dau demisia plus ca vreua sa ma reglez oleaca si cu bani si..

Posted

Oricum erai ca si demis,vei primi uninvite.

Posted

Nick:aXXo

Motivul demisiei:O sa ma las de joc si nu are rost sa tin locul ocupat degeaba.Scuze Ionut daca ma apuc din nou si ma vei primi voi veni cu cea mai mare placere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...