Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick : Jalol

Rank : 1

Motivul demisiei : Imi pare rau Panther ca te`am dezamagit, dar e o chestie care ma apasa pe inima .. Inainte de sedinta , din GRESEALA i-am bubuit masina lui elometin si i-am cerut scuze . El a sarit cu gura p mine toata sedinta , m-a injurat , mi`a spus sa tac ca nu am dreptu sa vorbesc in fata lui .. si m-a certat si premium .. Salut , si scuze ca te`am dezamagit.

Posted

blacksite - demisie acceptata bafta in continuare.

jalol - asta nu e motiv pentru demisie . te-ai vazut cu musca pe caciula si ai zis stai sa o dau la o parte.

Posted

Nick: iLeGaL

Rank: 2

Motivul demisiei: Nici numai stiu de cate ori mi s-a intamplat sa fiu omorat fara motiv si sa priemsc reaspunsul "si ce daca apar pe black-list ust". Dupa daca omor eu incep toti sa ameninte ca o sa fiu demis. Prea multe reguli.

Bft all :* .

Posted

Nick: Cheta

Rank: 1

Motivul demisiei: Vreau sa incerc si altceva, Multumesc mult pentru sansa acordata, bafta cu factiunea Panther/Premium :*

Posted

Nick:TayLorrrr

Rank:1

Motivul demisiei:Vreau sa fac DM si vreau sa incerc altceva.Respect,intr-o zi poate o sa ma intorc.

Demisie acceptata , bafta in continuare.

Posted

Nick : LuX.A.

Motivul demisiei :Nu mai am timp prea mult sa acord jocului...Multumesc ca am fost accepat toata stima pentru cei 2 lideri imi pare rau o sa revin daca este timp...:( Multumesc

Posted

Nick : GoteK

Motivul demisiei:Doresc sa ma fac politist.Multumesc pentru incredere.Cea mai frumoasa factiune amuzament si 2 lideri jos palaria.

Posted

Nick : GoteK

Motivul demisiei:Doresc sa ma fac politist.Multumesc pentru incredere.Cea mai frumoasa factiune amuzament si 2 lideri jos palaria.

Nu o luati in seama scuzati double post

Posted

Nick:Legendd

Motivu-l demisiei:Vreau sa incerc la armata...multumesc pentru sansa acordara panther/premium ce-i mai buni lideri...poate o sa ma intorc vom vedea bafta in continuare

Posted

Nick:GoTeK

Motivu-l demisiei:M-am simtit foarte bine in ust cea mai unita factiune dupa parerea mea 2 lideri exceptionali.Vreau sa incerc in FBI/PD.I'll be back.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...