Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: THC

Rank: 5

Motiv: imi pare rau ca am ajuns aici..dar vreau sa incerc ceva nou..am ajutat ust cu drag si cu tot ce am putut..e timpul sa merg mai departe..Respect Panther, Premium, Juan, CostyB si restul membrilor. Sa ne auzim cu bine:)

• Upvote 2
Posted

Nick: Juan

Rank: 5

Motivul demisiei: Vreau sa reintru in politie. Multumesc PreMiuM si Panther pentru sansa acordata, si le urez bafta colegilor, sunteti niste colegi nemaipomeniti. M-am simtit foarte bine aici, singurul motiv pentru care ies e ca vreau sa fiu cop. Bafta

Posted

Nick: PaulYonutz

Rank: 1

Motivul demisiei: Vreau sa aplic la Ballas, dar Premium sa sti ca esti un sef foarte tare la fel si Panther numai bine la toti membrii si bafta in continuare.

Posted

Nick:found_cluj

Rank:2

Motivul demisiei: Pana ma vindec cu mana nu prea pot sa ma joc si asta ar insemna o inactivitate de 2 saptamani si nu cred ca se va accepta...prefer sa cedez locul meu unui activ decat sa ocup loc.

Posted

Nick: RaggaD

Rank:2

Motivul demisiei: Nu mi se potriveste si imi este dor de "casa"(NG). Imi pare bine ca am lucrat cu voi si bafta in continuare.

Posted

Nick: Funky.

Rank:1

Motivul demisiei: Incerc si altceva

Posted

Nick: GangXploR3

Rank: 2

Motivul demisiei: UST nu e o factiune pentru mine , vreau inapoi in politie :) . Multumesc Panther si Premium pentru sansa acordata si succes in continuare cu factiunea :*

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...