pHanTTasY Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Nick: shoarecs Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa intru in PD
Crowley Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Nick: Madalyn Rank: 2 Motivul demisiei: As dori sa incerc si altceva . Multumesc pentru sansa acordata ,
cAmIcAzIII Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Nick: cAmIcAzIII Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc ceva nou.
Guest SenzoRi Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Nick: Senzo Rank: 1 Motivul demisiei: Am primit o invitatie in Triade , nu este chiar aceasta cauza de care parasesc factiunea .Multumesc pentru sansa acordata , ne vom repedea cu alta ocazie . O seara buna !
Guest al1n_tm Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Nick:Al1N_TM Rank:2 Motivul demisiei: E cam plictiseala.Oricum m-am simtit minunat in UST.Faceti o treaba buna premium si panther. Multa bafta inainte!!!
Jumper. Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Nick: Jumper Rank: 1 Motivul demisiei: Aceasta factiune nu este pentru mine :) , multumesc frumos pentru ca mi ati dat sansa sa vad ce fel este aceasta factiune :) Multa bafta inainte!!!
PreMiuM Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick: Jumper Rank: 1 Motivul demisiei: Aceasta factiune nu este pentru mine :) , multumesc frumos pentru ca mi ati dat sansa sa vad ce fel este aceasta factiune :) Multa bafta inainte!!! Demisie acceptata .
meetique Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick: Scaramouche Rank: 1 Motivul demisiei: poate ca sa incerc ceva nou. PS: mia parut bn sa fiu alaturi de voi. mam distrat foarte mult si ma bucur ca am fost apreciat. la un moment dat nu sa mai intamplat asta, desi lucram mai mult cu acivitatea si integritatea. asta a dus la demisie. jos palaria pentru Jaguar
HopaOlla Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Nick:Ar00N Rank:1 Motivul demisiei:Vreau sa incerc alta factiune.
spider11 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Nick: tZunamY Rank:1 Motivul demisiei: Cred ca UST nu e pentru mine eu prefer death match e mai smecher nu va suparati fratii mei mai vb noi . SALUT la toti!!!!!
lolflamE Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nick: Semos Rank: 2 Motivul demisiei: o sa fiu inactiv, nu vreau sa va incurc. Respect Premium, Panther, Jaguar, THC, wHere, Se7en si restu' xD
wHere Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 nick: wHere rank: 5 motivul demisiei: am acceptat invitatia in Ballas ..bft:* cya
Hash Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Nick: HashisH Rank: 3 Motivul demisiei: Am acceptat invitatia Triads ! Mi-a parut bine , mai stateam daca era mai multa comunicare si scapam de monotonie , bafta tuturor.
Jaguar Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Nick: JaGuAr Rank: 5 Motivul demisiei: Am acc invitatia in rifa, va multumesc mult pentru clipele petrecute impreuna, cu siguranta o sa mai vin la voi. Panther te respect, continua tot asa cu UST, lafel si premium. Niste colegi superbi ! bafta tuturor