Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Berky

Rank: 1

Motivul demisiei: Am lag mare,ma conectez > ajung in LS si iau kick si e plictiseala ..

Demisie acceptata , Asta nu e un motiv pentru ati da demisia . Bafta

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Nick: Diablo

Rank: 1

Motivul demisiei: Baieti mi-a facut placere sa lucrez alaturi de voi! Am avut cateva experiente de neuitat .Good luck in continuare.

Cu multa stima si respect Diablo.

Posted

Nick: dannnutz

Rank:3

Motivul demisiei: Mi-a facut o deosebita placere sa va am colegi si va multumesc pentru sansa si sprijinul acordat dar vreau sa incerc ceva nou...

Posted

Nick: MaRyUsS

Rank: 2

Motivul demisiei: Vreau sa incerc o factiune cu actiuni mai complexe , pentru ca stiu ca potentialul meu nu se opreste doar la UST , si acum ca am mai mult timp sa fac lucrul asta e mai bine , deci RESPECT MULT lui panther , m-a inteles mereu si sincer m-a ajutat foarte mult , mrs frumos panther , dar chiar vreau sa incerc ceva mai complicat .Mrs frumos pentru intelegere si sper ca in viitor sa mai colaboram !!!!

Posted

Nick: VLd.

Rank: 3

Motivul demisiei:M-am simtit super alaturi de voi,sunteti cu toti super de treaba,dar as vrea sa incerc altceva.Bafta !

Posted

Nick: VLd.

Rank: 3

Motivul demisiei:M-am simtit super alaturi de voi,sunteti cu toti super de treaba,dar as vrea sa incerc altceva.Bafta !

Demisie acceptata .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...