mita_sik Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Adaugati pe blacklist: ___DoDy___ JaPoNeZz Black-Listul factiunii Hitman : Gladiator9 - Permanent. Balon - Permanent. Teava - Permanent. Benny - Permanent. Tudor_Cernat - Permanent. Alex_Cristea - Permanent. Cristy71sf - Permanent. sPik3 - Permanent. boboalecu - Permanent. Diablo - Permanent. Mitzu - Permanent. Olteanu - Permanent. Alexandross - Permanent. DetroyT - Permanent. ShoOk - Permanent. f1re - Permanent. nicky - Permanent. BigSm0ke Sotrax Chuck Stefanovic NitroGen Varuu1 Bulls3ye Hydravision CipsEx Pityc Blizz Dan33 Judge Embra Bic Denim MaRyUsS Teddy The_Star ___DoDy___ JaPoNeZz
Andra Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 -Nick: Varuu1 -Nick-ul agentului care mi-a dat blacklist: DizzzY -Motivul pentru care am primit blacklist: L-am omorat aiurea... :whistle: Eram level mic si eram cam. :crazy: -Data cand am primit blacklist (+link direct) : Am fost postat in data de 28 Septembrie. Am fost adaugat pe blacklist in data de 30 Octombrie. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408491&st=125&p=5994033&hl=varuu1&fromsearch=1&#entry5994033
Guest Mihai Razvan Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Nick : Teddy Nick`ul Agentului care mi`a dat BlackList : kiszeN. Motivul pentru care am primit BlackList : L`am omorat la pariuri. Da, l`am omorat, eu nu stiam ca se juca cu VicenTzo, eu am intrat la pariuri si am vazut ca se bateau, dupa care VicenTzo a fugit afara ( in pozele tale se observa ca VicenTzo nu mai este in incapere ), si normal ca i`am sarit in ajutor, doar este Liderul Factiunii, era normal sa`l ajut. Eu nu am nicio treaba cu tine, daca stiam ca va jucati nici nu ma interesa, dar asa ... Data cand am primit BlackList ( + Link direct ) : 02.01.2012. ( acum 4 zile ) Link.
mita_sik Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 A fost scos de pe blacklist: -Varuu1 #Teddy, daca kiszen te scuteste eu nu am nimic impotriva sa te scot... Black-Listul factiunii Hitman : Gladiator9 - Permanent. Balon - Permanent. Teava - Permanent. Benny - Permanent. Tudor_Cernat - Permanent. Alex_Cristea - Permanent. Cristy71sf - Permanent. sPik3 - Permanent. boboalecu - Permanent. Diablo - Permanent. Mitzu - Permanent. Olteanu - Permanent. Alexandross - Permanent. DetroyT - Permanent. ShoOk - Permanent. f1re - Permanent. nicky - Permanent. BigSm0ke Sotrax Chuck Stefanovic NitroGen Bulls3ye Hydravision CipsEx Pityc Blizz Dan33 Judge Embra Bic Denim MaRyUsS Teddy The_Star ___DoDy___ JaPoNeZz
Sergiu Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 - Nick-ul tau in joc: shifT_ - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: BlackSite - Factiunea din care face parte: The Triads - O scurta descriere a situatiei: Imi luam infernusul si vine si ma ataca fara motiv. - Dovada (screenshot): 1 , 2 , 3
SDK Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Nick : Teddy Nick`ul Agentului care mi`a dat BlackList : kiszeN. Motivul pentru care am primit BlackList : L`am omorat la pariuri. Da, l`am omorat, eu nu stiam ca se juca cu VicenTzo, eu am intrat la pariuri si am vazut ca se bateau, dupa care VicenTzo a fugit afara ( in pozele tale se observa ca VicenTzo nu mai este in incapere ), si normal ca i`am sarit in ajutor, doar este Liderul Factiunii, era normal sa`l ajut. Eu nu am nicio treaba cu tine, daca stiam ca va jucati nici nu ma interesa, dar asa ... Data cand am primit BlackList ( + Link direct ) : 02.01.2012. ( acum 4 zile ) Link. Cat sunt in Hitman , ramai pe blacklist si nu numai pentru motivul pentru care te-am postat , mistourile de pe /w si alte atacuri nemotivate . Succes ! Si inca ceva , tu m-ai raportat pe 31 decembrie ca vezi dom-le te-am omorat (atunci ma jucam cu Vice' ) , tu m-ai atacat la pariuri pe 2 ianuarie .
fReSh` Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 - Nick-ul tau in joc: fReSh - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: chill_toika - Factiunea din care face parte: Ballas - O scurta descriere a situatiei : M-a omorat fara motiv :blink: - Dovada (screenshot): View post on imgur.com , View post on imgur.com
Sergiu Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 - Nick-ul tau in joc: shifT_ - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: THC - Factiunea din care face parte: The Mafia - O scurta descriere a situatiei: Stateam linistit si vine si ma omoara. - Dovada (screenshot): http://postimage.org/image/qpifted9h/full/
THC Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 - Nick-ul tau in joc: shifT_ - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: THC - Factiunea din care face parte: The Mafia - O scurta descriere a situatiei: Stateam linistit si vine si ma omoara. - Dovada (screenshot): http://postimage.org/image/qpifted9h/full/ da imi asum vina asta e sunt pe bl..dar deja m-am saturat..voi veniti si faceti contracte cu 10 martori..d'asta te-am omorat...asta e..ne auzim pe viitor :* 1
Sergiu Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 - Nick-ul tau in joc: shifT_ - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Man - Factiunea din care face parte: The Triads - O scurta descriere a situatiei: Vine la mine si ma omoara -_- - Dovada (screenshot): 1 , 2 , 3. ------------------------------------------------------------------------------------------ - Nick-ul tau in joc: shifT_ - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Salvatore - Factiunea din care face parte: Ballas - O scurta descriere a situatiei: Stateam linistit si vine Salvatore sa ma omoare. - Dovada (screenshot): 1 , 2.
Sergiu Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 - Nick-ul tau in joc: shifT_ - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: bl4ck_f@lc0n - Factiunea din care face parte: UST - O scurta descriere a situatiei: Limbaj urat, - Dovada (screenshot): http://postimage.org/image/cl3grcmk3/ 1 1
Sergiu Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Care este limbajul urat ,vorbeam cu tine ? Vorbeai despre mine deci scuteste-ma.
Fabian Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Care este limbajul urat ,vorbeam cu tine ? Vorbeai despre mine deci scuteste-ma. Si de asta cum ti-ai dat seama ?Ai citit in stele ?
Sergiu Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ok , nu conteaza despre cine ai vorbit " si e hitman " deci vorbeai despre cineva din agentie , salut .
aNNNdy Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 -Nick: Denim -Nick-ul agentului care mi-a dat blacklist: Fresh -Motivul pentru care am primit blacklist: L-am omorat aiurea, pe ca atuncea nu stiam de agentia hitman si mi-am dat seama tarziu ca el ii hitman si asta ii meseria lui. -Data cand am primit blacklist (+link direct) : Am fost postat in data de 17 decembrie iar in data de 19 decembrie am fost adaugat. (http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408491&st=175)
Sergiu Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 - Nick-ul tau in joc: shifT_ - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Lee - Factiunea din care face parte: Ballas - O scurta descriere a situatiei: Ma duc sa bag un bilet si vine Lee si ma omoara . - Dovada (screenshot): 1 , 2
_Hidra_ Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 - Nick-ul tau in joc: shifT_ - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Lee - Factiunea din care face parte: Ballas - O scurta descriere a situatiei: Ma duc sa bag un bilet si vine Lee si ma omoara . - Dovada (screenshot): 1 , 2 Nu am nimic cu tine , dar cand eram la war ai tras cu o arma automata in mine si nu cred ca daca aveai contract il faceai in atata lume.. sau poate :-?? . Si acum sa fimi seriosi te omoara omu odata si gata black list ? Chiar asa de sensibil esti?
Guest LastKiss Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 - Nick-ul tau in joc: Skynnnet - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: k0sty - Factiunea din care face parte: Smurd - O scurta descriere a situatiei: Pune masina pe mine sa ma omoara - Dovada (screenshot):
Berky Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 - Nick-ul tau in joc: Berky - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Costin - Factiunea din care face parte: DNB - O scurta descriere a situatiei: M-a dus la pariuri , era el cu inca 3-4 aliati d'al lui , m-au omorat , am spus lasa . Ma duc a 2 - a oara , ma omoara el personal , am spus sa'l las si de data asta , ma duc a 3 - a oara pac ma omoara , nici atat .. - Dovada (screenshot): http://imageshack.us/photo/my-images/708/samp016cr.png/
geoth3 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 eram si eu acolo m-a omorat si pe mine , si mai era un dnb
kamikazee Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 - Nick-ul tau in joc: Ingerul_Decazut - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: BlackSite - Factiunea din care face parte: UST - O scurta descriere a situatiei: Am avut azi 2 contracte pe 2 medici.El e "superman" si ajuta cetatenii sa scape de contracte.Trec cu vederea la primul medic,dar la al 2 lea dupa ce l-am alergat destul vine el ca e mare si tare si il ia in masina si fuge intentionat.Propun sa fie pus pe blacklist permanent si pentru nesimtirea de care a dat dovada. - Dovada (screenshot): Nu am facut poze cand s-au urcat la el...Insa de data asta se poate merge pe incredere!
.sKaNNer. Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 - Nick-ul tau in joc: Keez - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: DeaNN - Factiunea din care face parte: Groove Street - O scurta descriere a situatiei: Era un event DICE organizat de FullSpeed iar eu am fost pus cu DeaNN asa, eu am castigat apoi el probabil ofticanduse... m-a amenintat pe /w, ca o sa ma omoare de fiecare data cand o sa ma mai prinda ! Asa eu am uitat putin pe la Competitii si Evenimente si vroiam sa sar pe o cladire , pt a castiga runda de la Parasuteazate si Castiga, am urcat sus pe Star Towe si acolo se afla DeaNN deodata ma ataca fara niciun motiv... - Dovada (screenshot): 1 2