Jump to content
lego_kid

Inactivitate

Recommended Posts

Posted

Nick: Pityc

Rank: 2

Perioada: 05.02.2012 - 10.02.2012

Motiv: Bann (limbaj)

PS:Iti explica T.Michael toata treaba,sau daca intri pe mess iti spun chiar eu.Inca odata te-am dezamagit,imi cer scuze. :crybaby:

Posted

Nick:Allen

Rank:3

Perioada:Nu stiu sigur

Motiv:Din cauza vremii de afara s-a rupt cablul de internet.

PS:Mentionez ca acum postez de pe telefon.Cum se va repara defectiunea voi reveni.

Posted

Nick:Allen

Rank:3

Perioada:Nu stiu sigur

Motiv:Din cauza vremii de afara s-a rupt cablul de internet.

PS:Mentionez ca acum postez de pe telefon.Cum se va repara defectiunea voi reveni.

Tin sa mentionez ca perioada me de inactivitate a luat sfarsit.S-au rezolvat problemele cu internetul

Posted

Nick: qwq

Rank: 1

Perioada: Nu stiu sigur :-s

Motiv: probleme cu internetul :@ lucreaza la el :| si cand intru pe server se blocheaza nu pot juca :((

Posted

Nick: Varuu1

Perioada: 1 martie 2012 - 1 april 2012 CEL MULT!

Motiv: Grave probleme cu PC-ul, nu mai pot sa joc nici macar 10 minute ca se restarteaza.

Posted

Nick: Varuu1

Perioada: 1 martie 2012 - 1 april 2012 CEL MULT!

Motiv: Grave probleme cu PC-ul, nu mai pot sa joc nici macar 10 minute ca se restarteaza.

Perioada mea de inactivitate s-a terminat mai repede decat ma asteptam.

Posted

Nick: Ice_Cool

Perioada: Pana sambata

Motiv:Am olimpiada la geografie...si vreau sa fiu bine pregatit.

De acum voi fi activ,am scapat de olimpiada:D

Posted

Va rog de acum in colo sa nu mai postati aici cand reveniti din inactivitate. Ori postati la discutii ori imi spuneti in joc cand ma vedeti. Multumesc pentru intelegere.

Posted

Nick: T.Michael

Rank: 5

Perioada: Pana pe la sfarsitul lui iunie

Motiv: Pai un motiv ar fi dorinta de a intra la clasa mult ravnita si pentru aceasta va trebui sa ma pregatesc pentru examene. In decursul a 3 luni voi avea 2 examene , 2 simulari si vre'o 3 teze.

P.S: Voi mai intra in joc dar nu la fel de mult cum o faceam inainte. De A.S.F. se va ocupa erick cat timp voi absenta eu. Spor la joc :-*

Posted

Nick: HydraVision

Perioada: nelimitat

Motiv: i s-a ars placa de baza la laptop. Si nu dispune momentan de gologani pentru reparatii.

PS: postez in calitate de martor:-D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...