Eric Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 (edited) Vipera2 va fi adaugat pe blacklist permanent. Deathsaw va fi adaugat pe Blacklist temporar, pana isi revizuieste comportamentul. Edited July 29, 2012 by Eric
LimitLess Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 - Nick-ul tau in joc: Laurentiu. - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: GoTeK - Factiunea din care face parte: Hitman - O scurta descriere a situatiei: Cand nu are ce face imi da /w si ma provoaca , jigniri la adresa mea + la adresa liderului. - Dovada (screenshot): 1 2 3
Eric Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 M-a jignit si pe mine pe /w in acest fel: ' esti prea ... [ ... ] ' GoTeK va fi adaugat pe Blacklist permanent
Gotec Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 - Nick-ul tau in joc: Laurentiu. - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: GoTeK - Factiunea din care face parte: Hitman - O scurta descriere a situatiei: Cand nu are ce face imi da /w si ma provoaca , jigniri la adresa mea + la adresa liderului. - Dovada (screenshot): 1 2 3 Logic ca ma enervez cand tu inventezi reguli si actionezi de capu tau.Cum se actioneaza cand cineva e in sectie il omori sau ii zici sa iasa afara si daca nu vrea ii dai wanted. Unde l-am jignit pe erick l-am facut intr-un fel am spus ceva de el? am zis de tine ca esti nab ...Ce inseamna pentru tine nab. Erick uitate in log si numai spune ce vezi tu. Am zis ca esti prea.... si dupa ai spus prea cum? Si raspunsul meu care a fost?
BoBiTza Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 - Nick-ul tau in joc: BoBiTza - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: filtzeR - Factiunea din care face parte: Groove Street - O scurta descriere a situatiei: Ma duc dupa el vine lspd, nu se preda la mine , face scandal, dupa vine cu amenintari pe /w , Si dupa ma adauga pe black list general la alianta cica nesimtire: Plus Chat Log: [16:24:47] BoBiTza spune: Da sau nu? [16:24:47] ** Chief sTyler: Se preda la tine, kill, over. ** [16:24:50] filtzeR spune: La bogdan [16:24:50] GamYng spune: Hai filtzer [16:24:53] filtzeR spune: Hau tu [16:24:55] Screenshot Taken - sa-mp-345.png [16:24:55] filtzeR spune: Sau tu [16:24:58] filtzeR spune: La gamyng [16:25:01] filtzeR spune: Alo [16:25:06] BoBiTza spune: Ei nu ai voie [16:25:10] **[PD] Cadet BoBiTza: Nul aresta, over. ** [16:25:13] filtzeR spune: Gamyng e fbi [16:25:15] Agentul F.B.I. GamYng l-a ucis pe filtzeR deoarece avea gradul de urmarire 1. [16:25:15] Agentul F.B.I. SsoRIN l-a ucis pe filtzeR deoarece avea gradul de urmarire 1. [16:25:15] Ofiterul BoBiTza l-a ucis pe filtzeR deoarece avea gradul de urmarire 1. [16:25:15] Agentul F.B.I. Bogdan l-a ucis pe filtzeR deoarece avea gradul de urmarire 1. [16:25:15] filtzeR spune: Are [16:25:15] GamYng spune: Haide [16:25:17] filtzeR spune: Omg [16:25:17] BoBiTza spune: Alta data [16:25:23] filtzeR(ID: 25) sopteste: rearest acum [16:25:31] filtzeR(ID: 25) sopteste: sa nu stau sa-l caut pe styler - Dovada (screenshot):
Eric Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Daca nu se preda, il omori ( ceea ce ai si facut ), nu il adaugi pe Blacklist. Cat despre Gotek, vei fi pe Blacklist temporar, pana inveti sa vorbesti si iti revizuiesti comportamentul.
Madalin Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Nick-ul tau in joc: Madal1n - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Phill - Factiunea din care face parte: The Triads - O scurta descriere a situatiei: Consider ca aceste 3 poze spun mai multe
fizeeN Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 - Nick-ul tau in joc: fizeeN - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Tudose - Factiunea din care face parte: The Mafia - O scurta descriere a situatiei: Jigniri, Jigniri Colegi! - Dovada (screenshot):
Mihai. Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 - Nick-ul tau in joc: fizeeN - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Tudose - Factiunea din care face parte: The Mafia - O scurta descriere a situatiei: Jigniri, Jigniri Colegi! - Dovada (screenshot): + aceasta poza in care jigneste membrii PD : http://postimage.org/image/bsfr6jl5j/
Marian Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 - Nick-ul tau in joc: kENNyyy - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Cybeerul - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: A venit la cai,si a lasat masina in mijlocul drumului,iar eu i-am spus sa o parcheze si el nu a parcat-o si m-a jignit.. - Dovada (screenshot):
sTyler Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Il voi avea in vizor, momentan nu primeste black list .
BoBiTza Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 - Nick-ul tau in joc: BoBiTza - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Puk - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: l-am bagat in jail si a inceput cu injurii si spam cu Flamand si chesti de genu asta - Dovada (screenshot): http://imageshack.us/photo/my-images/846/samp571g.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/6/samp569b.png/
Guest Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 - Nick-ul tau in joc: Skybrax - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: GmG_w0w - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Nesimtire, comentarii aiurea, amenintari, jigniri. - Dovada (screenshot): View post on imgur.com +
Mihai. Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 - Nick-ul tau in joc: Mike. - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Okapi - Factiunea din care face parte: Mafia - O scurta descriere a situatiei: O nesimtire iesita din comun. Cel mai important lucru ar fi ca se razbuna pe noi pentru ca nu este acceptat in PD, pe langa injurii ,amenintari si etc - Dovada (screenshot): View post on imgur.comView post on imgur.comView post on imgur.com
VILLAIN Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 GmG_w0w se afla pe blacklist, iar despre okapi, daca va amenintat, jignit, se da wanted.
Guest Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 - Nick-ul tau in joc: Skybrax - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: VicToR_ (mInd) - Factiunea din care face parte: LSV - O scurta descriere a situatiei: Il somez, iar el fuge. Ii dau wanted pentru somatie, il omoram si incepe sa ma injure. - Dovada (screenshot): dovada ca era acolo cand am somat aici poza in care fuge limbajul
LimitLess Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 - Nick-ul tau in joc : Laurentiu - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist : Sayid - Factiunea din care face parte : UST - O scurta descriere a situatiei : Avea nos pe o masina si imi face plangere cum ca nu avea , daca nu aveam eu dovezi clare , eram sanctionat.Pe scurt : Vanatoare. - Dovada (screenshot) : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408636&view=findpost&p=6464444
Jad. Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Am discutat cu el in joc. Si-a dat seama ca a gresit. Retrag.
Jad. Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Am discutat cu el in joc. Si-a dat seama ca a gresit. Retrag. #Imi pare rau pentru +1 nu mi-am dat seama ca pot da edit de prima oara.