Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Biroului Federal de Investigatii

Recommended Posts

Posted

Numele tau în joc: Alexus

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: EcLipSSe

Martori: bl@ck

O scurta descriere a situatiei: Deci eu eram la cai, am bagat un bilet, si mau atacat 2 civili si i'am omorat pe amandoi. Deci w3, dupa 20 minute de cand un FBI si un PD stau acolo si nu fac nimic. Intre timp se bateau si alti civili si le'am spus la eclipse si inca un PD acolo nu mai stiu cine era"nu le dati wanted?" nici nu iau bagat in seama pe civili:)) in fine, sa trecem la subiect. Si apoi ma intreaba eclipsse daca ma predau eu iam zis "Good Morning" deoarece si'a dat si el seama ca am wanted si am iesit afara sa ma duca la LSPD sa ma aresteze. Eu tot il astept in fata la cai dar nu iese, sigur ca a pus un bilet, nici nu a iesit afara sa vada daca fug sau ceva.. Si vin 2 PD si au zis daca ma predau, am mers sa dat G la masina lor si eclipse, care se afla tot la cai imi da wanted +2 pt somatie, si apoi astia 2 mau omorat. Pai ce e asta? nici nu merge afara sa vada daca fug,stau ceva? sta si baga bilete, da sa dea wanted de acolo in nestier are voie.

Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/651/samp062jq.png/ - Aici dovada ca i'am zis "good morning" si apoi dupa ce am iesit au venit PD si m'au somat sa ma aresteze

http://imageshack.us/photo/my-images/404/samp061q.png/ - aici mi'a dat wanted.. cand au venit ceilalti cops sa ma aresteze.

Da, se vede in pozele lui ce s-a intamplat.

EcLipSSe a actionat corect.

Posted

Numele tau în joc: AndryuDeVis

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Matzuuu

Martori -

O scurta descriere a situatiei: Am venit la cai am bagat un bilet......si funky im zice sa ii dau un pumn lui matzuuu....dupa cum se vede in screenshot,a dat el..nimic,am dat eu mi-a dat w 4 si m-a omorat ,de aici rezulta ca iei doi sunt pe o mana,au vrut sa ma aresteze.Nu am facut nimic altceva decat sa dau un pumn.Am mai dat si in alti cops ,dar aceeia s-au prins de gluma.Va rog sa se iei masuri,nu sunt singurul care am probleme cu el. Respect : AndryuDeVis

Dovezi (screenshot-uri):

View post on imgur.com
Posted

Eu te pun sa dai in mine ? Nu . Nu le-am spus nimic poti ruga si un admin sa se uite in log daca este cazul,ai dat in mine nu ti-am dat wanted prima data,ai mai dat o data ai crezut ca mai merge si ti-am dat.Poftim dovada : XFVvu.jpg

* Nu necesita reply,exista functia edit,nu fa alt post pt +1 si ateapta decizia liderului.

Seara buna.

Posted

Numele tau în joc: qZennN

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Matzzzu

Martori : CatzaDOO

O scurta descriere a situatiei: Aveam WANTED 1 si ma aflam in hq The Mafia cu CatzaDOO , vine Matzzzu SINGUR ( Se vede in screenshot ca e singurul cop de pe mapa ), si ma intreaba daca ma predau .. si il intreb , ce cautal el la w1 mai ales ca era si singur , si tot ma ocolea el .. si apoi l-am omorat .

Dovezi (screenshot-uri):

Posted

Asteptam sa vedem ce are de spus Matzzzu. Totusi niste dovezi mai concludente ar fi bine venite ( in poza ta nu se vede cum te someaza, si nu se poate da seama clar de ceea ce spui )

Posted

Mai sus mi-ai spus ca te predai ,eu venisem pan acol din spawn FBI,asa la caterinca pentru ca stiam ca are duel Catzadoo si sa vad ce va face adversarul lui.Am intrebat pe /d la un PD daca te pot lua pt ca mi-ai spus tu singur cu gura ta ca te predai fara sa te somez eu ,dupa duel : lZrTj.png

# Oricum nu te-am arestat ,am venit cu FBI-ul si te-am omorat cu w7.

Guest k3NzZor
Posted

Numele tau în joc: Royality

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: aLexiFr

Martori: outlook

O scurta descriere a situatiei: Aveam w7 si aLexiFr vine dupa mine SINGUR + ca nu are voie sa actioneze la wanted 6+ doar era ng on ( pAZQW.png )

Dovezi (screenshot-uri): cWIFH.jpg

Guest k3NzZor
Posted

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: alexifr

O scurta descriere a situatiei: Aveam w7 si alexifr vine dupa mine SINGUR + ca nu are voie sa actioneze la wanted 6+ doar era ng on ( pAZQW.png )

Bai Royality dupa ce merg cu Bogdan dupa tine si te ajungem din spate dai http://imageshack.us/photo/my-images/411/samp027ef.png/ bun am mers dupa tine ai zis ca imi faci post te-am lasat in pace si eu le-am cerut ajutorul lui Alex si Maryus. Bucurate ca nu ti-am dat w8 back pt nesimtire

xfLSy.png

Posted

Deci ! ..asa cum a spus sh Vlad(Ethernul) ne-a cerut ajutorul sa actionam asupra ta ..am hotarat sa ne gasim la area ..in drum spre area te-am vazut pe tine si pe outlook ..ce era sa fac? desigur am actionat ..doar nu degeaba mi-a cerut Ethernul ajutorul mie si lui Maryus .

Faza ca nu am voie sa actionez singur ..te rog mai citeste un pic din regulament..inainte de a face comentarii aiurea si fara rost.. ( Cei care au rank 3 au voie sa actioneze singuri la wanted ....) Am inteles te-au urmarit si Bogdan si Ethernul si cand au ajuns langa tn ai dat /q..deci asta spune multe despre tine ..daca mai ai tupeul sa faci si post....cam atat am avut de spus..te rog asteapta decizia unui lider fara a mai posta ! :P Salut !

Posted

Numele tau în joc: qZennN

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Matzzzu

Martori : CatzaDOO

O scurta descriere a situatiei: Aveam WANTED 1 si ma aflam in hq The Mafia cu CatzaDOO , vine Matzzzu SINGUR ( Se vede in screenshot ca e singurul cop de pe mapa ), si ma intreaba daca ma predau .. si il intreb , ce cautal el la w1 mai ales ca era si singur , si tot ma ocolea el .. si apoi l-am omorat .

Dovezi (screenshot-uri):

Eu nu vad sa te someze.

Matzzzu nu primeste nimic.

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: aLexiFr

O scurta descriere a situatiei: Aveam w7 si aLexiFr vine dupa mine SINGUR + ca nu are voie sa actioneze la wanted 6+ doar era ng on ( pAZQW.png )

Ti-a explicat el mai sus ce s-a intamplat.

aLexiFr nu primeste nimic.

Posted

EclipSSe primeste un avertisment.

EclipSSe nu primeste nimic.

Din cate am inteles acum de la Maryus, tu aveai wanted 4 dinainte dar EclipSSe nu a fost atent si ti-a dat 6, in loc sa-ti dea 10. Deci EclipSSe a acordat wanted corect.

Posted

Numele tau în joc: Hawx

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Bogdan

Martori: Hit

O scurta descriere a situatiei: alianta mea a fost prinsa de cops in timp ce ma duceam spre ei, avand mats la mine, am fugit cand am vazut cops pe mapa. Bogdan si Hit m-au alergat pana m-au prins si mi-au dat wanted pt cop atac... pot sa stiu si eu cand v-am atacat?

Dovezi (screenshot-uri):

View post on imgur.com
Posted

Hit este martorul meu defapt.

Ce sunt minciule astea ca "aveam mats si imi era frica sa nu le confiste" ? Stii foarte bine ca FBI nu confisca materiale si nici macar nu era asta motivul pentru care ai fugit :D

Aici Jack a urcat in masina noastra avand wanted 2, iar din spate a venit o masina de grove, masina ta (aia verde) si ai tras prima data un glont. M-am intors, am facut imediat poza, dar am prins punctul de pe harta si masina ta in poza. Imediat ai luat-o la fuga sa nu iti vad numele

http://postimage.org/image/4luywcs9b/

-----------------------------------------------------------

Aici am mai facut o poza cand te urmaream sa iti vad numele si tu fugeai:

http://postimage.org/image/i1u0wlioh/

-----------------------------------------------------------

Aici Hit a venit cu masina sa ma ajute sa te prind pentru a vedea cine esti:

http://postimage.org/image/e6uhx7h4d/

PS: De ce am HP-ul scazut la masina si gloantele tale sunt consumate ? (intrebare retorica)

Asa faceti mereu, voi sunteti niste victime, niste oameni nevinovati, iar noi suntem cei mai prosti si dam wanted aiurea.

Posted

1. N-am stiut ca sunt doar FBI acolo, erati vreo 2 masini .

2. Pozele tale arata : NIMIC . Doar un punct verde pe mapa. Eu nu te-am atacat, ceea ce rezulta si din pozele tale.

3. Eu nu apar in niciuna din pozele tale.

Asteapta te rog decizia liderului fara a mai posta. Mersi !

Posted

Numele tau în joc: Supreme

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: pnic

Martori: -

O scurta descriere a situatiei: Mergeam cu masina si era pe cealalta banda domnul agent, mergand, a tras cu MP5-ul in masina mea, m-am intors, l-am intrebat care-i problema lui zicandu-mi ca nu mi-a dat nici un hit. De cand tragem asa cum vrem? Daca eram eu in locul lui sarea repede cu wanted, exact cum a facut mai in urma. Ma rog, nu asta e motivul reclamatiei, ci pentru ca da wanted pentru jigniri si (el la randul lui care jignise inainte) in plus, nici macar drept de predare nu da avand wanted 2, eu stiam ca nu se da drept dupa 6+ de cand am fost in PD si ca FBI se ocupa de wanted 3-6. Mi-a mai dat si tazer desi n-am fugit in cercuri si eram singur, in poza asta se vede ca e aproape masina care a bubuit, deci e putin spatiu ca sa pot fugi in cercuri de acolo.

Dovezi (screenshot-uri): Orb67.png » asta e o poza de dupa, deci a 2a oara cand trage

KUfux.png » wantedul sa zicem ca mi l-a dat pe buna dreptate, dar si limbajul unui agent FBI lasa de dorit, atitudinea si faptul ca ameninta oarecum prin "vrei sa-mi plangi in jail?"

hAK5e.png » aici imi da tazer dupa 15-20 secunde dupa ce mi-a dat wanted

anbh2.png » aici se foloseste si de spray dupa care

Pentru asemenea greseli sper ca nu vad ca ia doar rank down, sau in cel mai rau caz, avertisment.Greseli de astea, cred eu, duc la demitere fara discutii.

Posted

Greseli , demitere ?

1# Nu am dat hit cu smg .

2# Cum poti sa zici ca nu ai fugit in cercuri ? Daca fugeai inainte la o masina ceva nu cred ca ajungeam sa-ti dau tazer , nu e logic ?

Pana scriam comanda deja era in Hawaii .

3# Poate m-am grabit cu wanted-ul / kill-ul , dar pe o parte ai stat si meritat .

Sa ai grija cu cine faci glume , 'din astia ca voi' , pai noi ce avem , handicap ? Ne lipseste vreo mana , sau avem vreun deget crescut in frunte si 'jeg' le poti zice tutror amicilor tai , nu mie!

Posted

Numele tau în joc: OgLoc

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Sandokan

Martori : JustinPA

O scurta descriere a situatiei: A fost war la 10sticle politia a venit ne-au eliberat dar unii cops au venit dupa noi pana la pizza langa spawn ballas printr-e care si sandokan. Eu cu Justin ne-am oprit si am tras in Shakaloo dar justin l-a omorat si Sandokan vine si imi da w3 pentru civ kill si ma omoara ...In primul rand NU eu l-am omorat pe shakaloo ,doar am tras in el. Pentru asta se acorda w1. Si in al 2-lea rand aveam drept de predare fara bail chiar daca l-as fi omorat...

Dovezi (screenshot-uri):

View post on imgur.com

Aici se vede ca justin l-a omorat pe Shakaloo

View post on imgur.com
Posted

Sandokan primeste un avertisment verbal. Nu are acces la acel chat ca sa vada cine pe cine a omorat, a dat wanted pentrut ce a vazut, nu il putem sanctiona pentru greseli de acest gen.

Cu poza pe care a postat-o si eu ti-as fi dat acelasi wanted, fiindca asta se intelege. Caz inchis.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...