Jump to content
lego_kid

Discutii Biroul Federal de Investigatii

Recommended Posts

Posted

Imi cer scuze dar nu pot ajunge la sedinta ATF. Sper sa ajung la concurs dar nu promit deoarece la mine este o problema la curent. Respect.

# postez de pe telefon.

Posted (edited)

Luni, 3 Septembrie ora 14:00 BEST TRAINING COP TEAM. Vrem seriozitate si un numar cat mai mare de agenti online.

Cine lipseste nemotivat va fi drastic pedepsit!

Eventul s-a amanat. Noua data este MARTI (4 septembrie) ora 14:00.

Best training cop team s-a amanat din nou. Noua data este maine ( 5 septembrie ) la ora 14:00. Vom tine sedinta imediat dupa event, deci cine nu poate ajunge sa anunte sau va fi sanctionat !

Edited by Oliver
Posted

Luni, 3 Septembrie ora 14:00 BEST TRAINING COP TEAM. Vrem seriozitate si un numar cat mai mare de agenti online.

Cine lipseste nemotivat va fi drastic pedepsit!

Eventul s-a amanat. Noua data este MARTI (4 septembrie) ora 14:00.

Best training cop team s-a amanat din nou. Noua data este maine ( 5 septembrie ) la ora 14:00. Vom tine sedinta imediat dupa event, deci cine nu poate ajunge sa anunte sau va fi sanctionat !

Nu cred ca ajung !

Posted

Nu sunt foarte sigur ca ajung maine la best training cop team ( respectiv sedinta ), de la 8:00 dimineata voi fi din nou plecat de acasa si nu stiu la ce ora o sa ajung

Posted

Prima proba a fost castigata de F.B.I . Acestia au acumulat 1punct .

A 2-a proba : Asalt : Veti lua cu asalt o unitate random , bine pazita cu un anumit obiectiv de indeplinit . Cu data / ora exacta voi reveni in alta zi cu reply .

Clasament :

F.B.I - 1 punct

PD - 0 puncte

NG - 0 puncte

A 2-a proba are loc Luni , 10 septembrie 2012 , ora 14:00 .

Rog absolut toti agentii sa fie online la ora desfasurarii probei. Cine crede nu ajunge sa posteze aici sau va fi sanctionat !

Posted

' date='10 September 2012 - 02:27' timestamp='1347233233' post='6512330']

Fac tot posibilul sa vin ! Postez sa nu fie probleme

Acelasi lucru si pt BTCT de azi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...