Oliver Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Maine sa fiti on in numar cat mai mare la ora 12:00 pentru sedinta. Vom discuta lucruri foarte importante. De asemenea, sa ramaneti on si pt supremacy-ul de la ora 13:00. Postati-va activitatea pana la ora 11:00 Am spus mai sus ce se intampla daca nu respectati prezenta la sedinta / postarea activitatii
Jaguar Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Imi cer scuze ca nu am putut ajunge la Factions Championship... a intervenit ceva urgent. Maine o sa fac tot ce pot sa fiu prezent la supremacy. In legatura cu sedinta, si la ea o sa incerc sa ma pot prezenta dar nu pot garanta nimic. Deci anunt sa nu fie probleme.
Crowley Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Maine sa fiti on in numar cat mai mare la ora 12:00 pentru sedinta. Vom discuta lucruri foarte importante. De asemenea, sa ramaneti on si pt supremacy-ul de la ora 13:00. Postati-va activitatea pana la ora 11:00 Am spus mai sus ce se intampla daca nu respectati prezenta la sedinta / postarea activitatii In mare parte voi fii on la sedinta sui Supremacy daca voi fii ales . Mi-am reparat PC-ul , singura problema ramane tastatura , este mai veche si merge greu :wub:
Aidan Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Este posibil sa intarzii mult la sedinta fiindca voi fi plecat de acasa dar la supremacy sigur o sa fiu on :) .
T_Boy Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Se poate sa intarziu la sedinta, dar la Supremacy ajung mai mult ca sigur. Totusi, postez pentru orice eventualitate. :dontknow: Voi posta si activitatea in seara asta, pentru ca nu cred ca voi intra de dimineata. In cazul in care voi intra, voi da Edit sau voi trimite PM liderilor.
Crowley Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Maine sa fiti on in numar cat mai mare la ora 12:00 pentru sedinta. Vom discuta lucruri foarte importante. De asemenea, sa ramaneti on si pt supremacy-ul de la ora 13:00. Postati-va activitatea pana la ora 11:00 Am spus mai sus ce se intampla daca nu respectati prezenta la sedinta / postarea activitatii In mare parte voi fii on la sedinta sui Supremacy daca voi fii ales . Mi-am reparat PC-ul , singura problema ramane tastatura , este mai veche si merge greu :wub: Imi pare rau ca nu am fost prezent la sedinta... nu-mi mai merge tastatura , voi posta inactivtatea pentru 2/3 zile , nu stiu cand ajung in oras sa-mi iau alta .
Crowley Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Maine, 1 August, la ora 14:00 sedinta. Rog prezenta in numar cat mai mare a membrilor. Cei care cred ca nu pot ajunge, sunt rugati sa posteze la ''Discutii FBI'' sau vor fi sanctionati. * Activitatea sa fie postata cel tarziu la ora 13:00. Nu cred ca ajung la sedinta , plec pe la 13:30 si nu stiu cand ma intorc ... voi face tot ce pot sa jung mai repede acasa :D
Oliver Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 (edited) Take a look Va rog sa intrati la sedinta cat mai multi pentru a vorbi despre ''aceasta noutate'' + alte lucruri destul de importante(printre care se numara si titlul de membrul lunii ). Nu uitati, daca nu postati activitatea la timp (pana la ora 13:00) sau daca nu veniti la sedinta si nu anuntati veti fi sanctionati. Inca ceva, de acum membrii de rank 1-2-3 sunt OBLIGATI sa poarte skin-ul de FBI cu jacheta ( primul ). Membrii de rank 4-5 si liderii vor alege din skin-urile ''la costum'' si skin-ul de fata. Vom vorbi de asta si la sedinta :D Edited July 31, 2012 by Oliver
Dennys24 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Nu stiu daca voi ajunge la sedinta , o sa fac tot posibilul . :)
Sheila Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Am ceva probleme cu samp.ul daca nu voi fi prezenta inseamna ca nu merge
Aidan Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Voi face tot posibilul sa ajung la sedinta, dar nu cred ca pot sa raman la antrenamentul de dupa .
ssmmqq Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nu sunt 100% sigur ca pot ajunge la sedinta! Trebuie sa plec acum si nu stiu cand ma intorc. Voi posta activitatea imediat ce ajung inapoi.
ssmmqq Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nu sunt 100% sigur ca pot ajunge la sedinta! Trebuie sa plec acum si nu stiu cand ma intorc. Voi posta activitatea imediat ce ajung inapoi. Nu pot ajunge maine la sedinta atf. Sunt plecat din oras.
Berky Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nu sunt sanse mari sa ajung maine la sedinta ATF , plec prin oras si nu cred ca ma intorc acasa pana'n ora 14:00 , poate dupa 15:30 ..
Oliver Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Cei care au lipsit la sedinta sunt rugati sa se intereseze ce s-a discutat. Sanse de 60 % sa ajung la sedinta ATF.
filtzeR Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nu pot ajunge maine la sedinta ATF, am conducere la 14:00.
Dennys24 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 E posibil sa fiu plecat maine la ora 14:00 .Sper sa ajung pana la sedinta.
<^krank^> Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 salut sunt noul vostru coleg sper sa facem treaba buna impreuna:)
C0D18 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 (edited) Vreau sa dau in judecata FBI-ul fiindca am mancat bataii am mancat mancat am mancat bataii pe painii, mi-a bagat covrigutu-n fundulet, m-a violat, ma batut m-a despuiat, Maryus m-a apostat azi a tras dupa minii mi-a rupt hainilii m-a luat cu japca m-a luat cu japca!!!!!!! Exact ca-n video-u asta: 7zile disable pentru post +1, limbaj,atitudine fata de un GM + videoclip jignitor. Edited August 4, 2012 by DRG
Crowley Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Imi pare rau dar nu cred ca ajung la sedinta . Am ceva de rezolvat in oras pe la ora 12 ... asa ca nu stiu cand ajung acasa :D
Oliver Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 aLexiFr - ai 24 ore sa dai un semn de viata sau esti demis.