Oliver Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 UnBaNNN - respins ( aproape tot modelul a fost copiat de la RyPz0r ) Danutzu - acceptat pentru teste ( ultima ta sansa, ai grija ce faci ) r3b3k - respins ( 2 aplicatii, 2 modele diferite, la interval de cateva minute )
ShadoW_ Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 •Nickname :WeeZ90 •Ce alte conturi detineti :- •Level :10 •Sex (M/F) :M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : 3-4....mai mult in weekend(uneori cam toata ziua in weekend) • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii :Pentru ca imi place foarte mult si cred ca este cea mai puternica factiune dintre PD/NG .. •Factiunile precedente :Politicieni(rank3),Scoala(rank1),TheMafia(rank2) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare :3;1 si 2 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? :- •Poza cu /stats : Stats •Poza cu licentele dvs.: Licentele •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? :DA •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? :Mult timp...daca doreste si liderul sa stau mult...:) Informatii din viata reala •Nume / Prenume :Ursulean Andrei •Varsta :14 •Detineti un cont xfire? :Da,dar nu prea folosesc •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? :DA •Alte adaugari? : -
GABRIEL Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Nickname :KyLe •Ce alte conturi detineti :- •Level :10 •Sex (M/F) :Masculin •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? :Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? :3-5 • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : .Imi place sa arestez suspecti si sunt doi lideri capabili de functie. •Factiunile precedente :Politicieni,Bikers,Ust •Rank-uri detinute in factiunile anterioare :2,2,2 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? :Nu •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? :Da •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? :Cat mai mult. Informatii din viata reala •Nume / Prenume : T.Gabi •Varsta :15 ani •Detineti un cont xfire? :nu •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? :Da •Alte adaugari? -
Oliver Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 WeeZ90 - acceptat pentru teste // picat KyLe - acceptat pentru teste
Negru Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 •Nickname : negru •Ce alte conturi detineti :- •Level :10 •Sex (M/F) :M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : 7-8 • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : pentru ca vreau sa fiu un om al dreptatii •Factiunile precedente : scoala politicieni triads •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 1 2 1 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? :- •Poza cu /stats : http://www.picz.ro/show-image.php?id=f6ee8294e12c6c20104a19adeafb573e •Poza cu licentele dvs.: http://www.picz.ro/show-image.php?id=62edcb3fce7d0460dfbf3acf6ca766ca •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : DA •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : cat ma simt eu bine Informatii din viata reala •Nume / Prenume : G. Aexandru •Varsta :19 •Detineti un cont xfire? : nu pentru ca nu imi place sa il folosesc •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? :DA •Alte adaugari? : -
S3bby98 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Informatii despre caracter •Nickname : SeBBy98 •Ce alte conturi detineti : - •Level : 9 •Sex (M/F) : M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : 4/5 ore pe zi • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Imi palce foarte mult sa fiu de partea legii si Este foarte bine organizat cu un lider capabil •Factiunile precedente : Politicians / Ballas •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : Politicians rank 2 / Ballas rank 1 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Da •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : In jur de 5/6 luni Sau chiar mai mult , vreau sa fac un rank cat mai mare Informatii din viata reala •Nume / Prenume : A Sebian •Varsta :14 ani •Detineti un cont xfire? : Nu •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? :Da •Alte adaugari? : Nimik special
rares443 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 •Nickname : volkswagen •Ce alte conturi detineti : - •Level : 18 •Sex (M/F) : M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : NU •Cate ore pe zi acordati jocului? : aprox. 3h • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Am mai fost in aceasta factiune in urma cu 2 ani si am avut parte de colegi foarte buni •Factiunile precedente : Taxi, New Reporter, Medics, Scoala, FBI, NG, PD, Hitman, The Mafia, Triads •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : Nu mai tin minte la toate: scoala-6, Hitman-4, FBI,NG,PD-4, The Mafia-5, Triads-2, Medics-6 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu •Poza cu /stats : Stats •Poza cu licentele dvs.: Licente •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Da •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : in scoala am stat 1an, asadar si aici voi sta la fel de mult daca voi fii aceptat Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Ortacu Emil •Varsta : 20 ani •Detineti un cont xfire? : Da, emilortacu •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : DA •Alte adaugari? : Am zile in care sunt foarte ocupat la facultate si nu pot intra mai mult de o ora pe server, dar am si zile in care stau mai mult de 4-5h, asadar in medie cam 3h/zi
Guest wolfy21 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Informatii despre caracter •Nickname : w0lfy. •Ce alte conturi detineti : •Level : 7 •Sex (M/F) : M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : 5h + • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Este o factiune unita cu membrii activi care stiu sa-si faca treaba. •Factiunile precedente : Politicieni si BIkers •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 4,2 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: ( am facut cerere de licenta de port arma ) •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Da •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : Cat se poate de mult. Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Ciprian •Varsta : 14 •Detineti un cont xfire? : Nu •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da •Alte adaugari? : Respect celor din FBI
Oliver Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 negru - acceptat pentru teste SeBBy98 - acceptat pentru teste ( iti dau o singura sansa, profita de ea ) volkswagen - acceptat pentru teste w0lfy. - respins ( revino cu o aplicatie cand ai toate licentele necesare ) Testele le vom da mai pe seara F.B.I recruteaza in continuare playeri activi si capabili, level 7 + !
Guest s1Nk. Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 •Nickname : s1nk. •Ce alte conturi detineti : am avut doar numele k3nzzor •Level : 11 •Sex (M/F) : m •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : nu niciodata •Cate ore pe zi acordati jocului? : 3-4 ore • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : imi place ca este o factiune unita •Factiunile precedente : smurd,sfr,grove,ballas,ng,triade si lsv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 2,2,2,1,1,1 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : odata pt jigniri •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : da •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : nuj cam pana la rank 3-4 Informatii din viata reala •Nume / Prenume : valentin •Varsta : 15 •Detineti un cont xfire? : Nu •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da •Alte adaugari? : as dori sa facem cea mai buna inpresie la concursuri
XeqTT Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 •Nickname : XeqT •Ce alte conturi detineti : HitmanYonut •Level : 8 •Sex (M/F) : M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : minim 4 • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Sa arestez raufacatorii deosebit de periculosi si imi place , e foarte organizat •Factiunile precedente : SFR / LSV / Instructori •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 1 :( •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : banat 7 zile •Poza cu /stats : View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Dap •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : minim 1 luna sau 2 (am zis minim nu maxim :) ) Informatii din viata reala •Nume / Prenume : R.Ionut •Varsta : 13 •Detineti un cont xfire? : Da , dar nu-l folosesc , prefer skype / mess •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Dap , nici mie nu-mi plac •Alte adaugari? : -
xUser Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 •Nickname : EvidenT. •Ce alte conturi detineti : - •Level : 8 •Sex (M/F) : Masculin •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu am avut si nici nu am probleme. •Cate ore pe zi acordati jocului? : 4 - 5 sau mai mult • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Sa prind infractorii cu w cuprins intre w3-6 •Factiunile precedente : Consilieri, Smurd, Instructors, Bikers, Sfr, The Triads •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 1 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu imi amintesc •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? :Da •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune?: Mult! Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Mihai Badara •Varsta : 16 •Detineti un cont xfire? Da •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? :Da •Alte adaugari? : Imi place mult FBI :) si am vrut sa reaplic
Johannes Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 •Nickname : Yohannes. •Ce alte conturi detineti : - •Level : 18 •Sex (M/F) : M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : 5-6 ore, poate si mai mult • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : vad ca este cel mai bun departament si vreau sa incerc o viata de a prinde raufacatori •Factiunile precedente : Smurd,Triade,dnb,sfr,mafia,grove •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : smurd rank2,triade rank 3,dnb rank 2,sfr rank 2,mafia rank 1,grove rank 3 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : nu •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Da •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : nu stiu, daca imi va placea voi sta mult Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Oana Alex •Varsta : 16 •Detineti un cont xfire? : Da •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da, si voi respecta aceasta regula •Alte adaugari? : -
filtzeR Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 EvidenT. - respins (nu ai o atitudine buna fata de membrii FBI) Yohannes. - acceptat pentru teste (o sansa ai, profita de ea) # Aviz amatorilor, cine mai face cerere si dupa retrage cererea va primii blacklist.
Guest Tempest. Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 •Nickname : Michael •Ce alte conturi detineti : - •Level : 16 •Sex (M/F) : M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : 6 ore ..si mai mult daca vreau • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Ca sa prind talharii , sa ma distrez si sa ajut factiunea. •Factiunile precedente : DNB SFR BALLAS •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : DNB - 1 , SFR - 2 , Ballas - 3 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : nu •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Da •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : Mult ..pana cand nu o sa mai fie lider filtzer / oliver :D Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Mihai Marius •Varsta : 16 •Detineti un cont xfire? : Da •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da, desigur. •Alte adaugari? : -
Oliver Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Michael - respins ( nu te consider destul de apt )
Blackhole Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 RETRAG APLICATIA !!! VOIAM SA APLIC PD :D Informatii despre caracter •Nickname : Mih@y. •Ce alte conturi detineti : - - - - •Level :8 •Sex (M/F) :Masculin •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? :nu.. •Cate ore pe zi acordati jocului? :5-6 ore si sambata duminica mai mult in jur de 6-7 :D • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Lider bun mermbrii buni Imi place factiunea •Factiunile precedente : Consilieri Los Santos Vagos Bikers Sfr Smurd The Triads •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : cel mai mare 2 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu •Poza cu /stats : http://postimage.org/image/ggtbjz339/full/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/d1u3jmo7h/full/ •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? :DA •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? :As vrea chiar sa am rank 5 :D deci foarte mult si chiar sa fiu lider:D Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Moisescu Arthur •Varsta :13 •Detineti un cont xfire? : nu •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : DA •Alte adaugari? : -Nu-
Blackhole Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Informatii despre caracter •Nickname : Mih@y. •Ce alte conturi detineti : - - - - •Level :8 •Sex (M/F) :Masculin •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? :nu.. •Cate ore pe zi acordati jocului? :5-6 ore si sambata duminica mai mult in jur de 6-7 • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Lider bun mermbrii buni Imi place factiunea •Factiunile precedente : Consilieri Los Santos Vagos Bikers Sfr Smurd The Triads •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : cel mai mare 2 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu •Poza cu /stats : http://postimage.org...ggtbjz339/full/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org...d1u3jmo7h/full/ •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? :DA •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? :As vrea chiar sa am rank 5 deci foarte mult si chiar sa fiu lider:D Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Moisescu Arthur •Varsta :13 •Detineti un cont xfire? : nu •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : DA •Alte adaugari? : -Nu- Scuzati ca am pus de 2 ori dar prima nu se modifica :|
Oliver Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Mih@y. - respins ( nu te consideram destul de capabil )
FashionVictim Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Informatii despre caracter •Nickname :FashionVictim •Ce alte conturi detineti : - - - - •Level :10 •Sex (M/F) :Masculin •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? :4-5 ore ( vine bacu :( ) • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Un departament serios cu membrii seriosi •Factiunile precedente : PD, NG, Hitman, LSV •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 3, 2, 1, 2 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu •Poza cu /stats : /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? :DA •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? :As vrea chiar sa am rank 5 deci foarte mult si chiar sa fiu lider:D Informatii din viata reala •Nume / Prenume : P. Andrei •Varsta :18 •Detineti un cont xfire? : nu •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da •Alte adaugari? : Nu
Ciolosh Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 •Nickname :Aspec •Ce alte conturi detineti : - •Level :10 •Sex (M/F) :Masculin •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? :4-5 ore • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : O factiune serioasa si capabila •Factiunile precedente : Consilieri,sfr,ust,bikers,scoala,ng •Rank-uri detinute in factiunile anterioare :2,1,1,1,1,1 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu •Poza cu /stats : http://i.imgur.com/ko4aG.png •Poza cu licentele dvs.: http://i.imgur.com/NQZn7.png •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? :DA •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? :Cat mai mult Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Andrei •Varsta :18 •Detineti un cont xfire? : nu •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da •Alte adaugari? : Nu