Oliver Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 M0t4nu1 - respins ( nu te consider capabil )
Tails Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Informatii despre caracter •Nickname: Teils •Ce alte conturi detineti: - •Level: 19 [Dar am vandut vreo 155 de rp-uri] •Sex (M/F): M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI?: Da. Am avut probleme cu filtzeR. Dar pana la urma le-am rezolvat, deoarece este un tip de nota 10. A, da, era sa uit! Am mai avut probleme si cu Oliver care isi favoriza mereu membri la evenimente, dar le-am rezolvat. •Cate ore pe zi acordati jocului?: In timpul scolii voi petrecete vreo 3-4 ore pe server. • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii: Vreau sa intru in FBI deoarece acolo am avut cei mai multi prieteni inainte de a intra in Agentia Hitman. In plus, FBI-ul a devenit o factiune de temut la diferite evenimente de cand a venit filtzeR la conducere alaturi de Oliver. •Factiunile precedente: Toate factiunile in afara de Armata si Scoala •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Peste tot am avut numai rank 1, in FBI am avut 2. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da, inainte de wipe. Am injurat, am pacalit si am luat ban 14 zile. •Poza cu /stats: /stats [sa vada si filtzeR ca m-am lasat de droguri] •Poza cu licentele dvs.: /licenses •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare?: Da! •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune?: Pana cand ma va demite Maryus. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Riza Ionut •Varsta: 15 ani si 3 luni •Detineti un cont xfire?: Normal! •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ?: O sa incerc sa ma abtin de la copilarii, dar de la glume, nu! •Alte adaugari?: Sunt un player placut, ma integrez foarte repede, imi dau interesul si fac pe oricine sa ma placa. In plus, sunt un lider exceptionabil si am si spirit de echipa
Tails Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Informatii despre caracter •Nickname: BlackMan •Ce alte conturi detineti: Jderu, StefaN20 •Level: 10 •Sex (M/F): M •Ati avut / aveti probleme cu cineva di n FBI?: Nu •Cate ore pe zi acordati jocului?: Destule • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii: Este o factiune cu membri capabil care are lideri cu experienta multa. •Factiunile precedente: Politicienii, Triads, SFR, DNB, Armata •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Politicienii Rank 3, Triads Rank 2, SFR Rank 3, DNB Rank 2, Armata Rank 2. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Am prins ip-uri banate. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare?: Da •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune?: Daca imi va placea, mult timp. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Stefan Urzica •Varsta: 16 •Detineti un cont xfire?: Da •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ?: Da •Alte adaugari?: Nimic #Pretinde ca nu ii merge aceasta parte necunoscuta a forumului.
Comment' Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 •Nickname : NoComment •Ce alte conturi detineti : DaddyJohn •Level : 7 •Sex (M/F) : Masculin •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : 6/7 • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Este o factiune bine organizata cu membri de incredere •Factiunile precedente : Politicieni,SMURD,Politicieni •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : Politicieni-1,SMURD-1,Politicieni-2 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Desigur •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : Nu stiu Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Florin Mihai •Varsta : 16 •Detineti un cont xfire? : Nu •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Desigur •Alte adaugari? : Nimic
Oliver Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Teils - respins ( nu te vor membrii, excursionist, ''Oliver care isi favoriza mereu membri la evenimente'' ) BlackMan - respins ( excursionist, nu te-am prea vazut online in ultima vreme ) NoComment - acceptat pentru teste
xUser Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 •Nickname : EvidenT. •Ce alte conturi detineti : - •Level : 16 •Sex (M/F) : M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : 5 - 6 • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Pentru sa vad cum este in FBI, pentru ca imi place •Factiunile precedente : Politicieni, Medici, Instructors, Bikers, SFR, The Triads •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 1 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Banat [7] pentru limbaj •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : DA •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : Mult! Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Mihai •Varsta : 16 •Detineti un cont xfire? : Da •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da •Alte adaugari? : -
filtzeR Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 EvidenT. - respins (nu acceptam playeri care zic la motiv "sa vad cum e", aici intri sa faci treaba nu sa vezi cum este).
xUser Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 EvidenT. - respins (nu acceptam playeri care zic la motiv "sa vad cum e", aici intri sa faci treaba nu sa vezi cum este). Scuza-ma mult, am copiat formularu dupa: M0t4nu1 si nici nu mi-am dat seama Fii sigur ca intru sa fac treaba, nu vreau sa vad cum este, vreau sa vad ceva nou, sa fac treaba, sa ajut in ce pot Stiu tot regulament-ul, wantedlist, te rog eu mult, nu ma respinge :(
adrian Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 •Nickname : iNuke •Ce alte conturi detineti : - •Level : 9 •Sex (M/F) : M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : 7+ • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Consider ca sunt prea multi traficanti si prea multi infractori, as dori sa ajut la anihilarea acestora •Factiunile precedente : Politicieni •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 3 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu •Poza cu /stats : View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Da •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : Cat de mult posibil Informatii din viata reala •Nume / Prenume : T. Adrian •Varsta : 19 •Detineti un cont xfire? : Nu •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Desigur •Alte adaugari? : Momentan nu
filtzeR Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 iNuke - acceptat pentru teste PS: Pentru restul doritorilor carora nu le merge sa faca aplicatie, completati modelul in Wordpad / notepad si faceti o poza apoi puneti aici link-ul.
ExTrEm Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 •Nickname :ExTrEm •Ce alte conturi detineti : - •Level : 45 •Sex (M/F) : Masculin •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : 3-4 • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Vreau sa ma intorc acolo de unde am plecat si am ajuns sus. •Factiunile precedente : Grove , Hitman , FBI , Triade •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : Grove 2 , Hitman 1 , FBI - 5 , Triade - 6 leader •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu •Poza cu /stats : http://i.imgur.com/SSjPS.jpg •Poza cu licentele dvs.: http://i.imgur.com/GxvPS.jpg •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Desigur •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : MULT Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Cosmin Stefan •Varsta : 16 •Detineti un cont xfire? : Da •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da :D •Alte adaugari? : Nimic
Potco Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Informatii despre caracter •Nickname: Potco •Ce alte conturi detineti: am avut mariox •Level: 7 dar am RP-uri de 9 •Sex (M/F): M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI?: Nu. •Cate ore pe zi acordati jocului?: Cate 5-6 ore pe zi! • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii: Vreau sa intru in FBI pentru ca am avut un trecut "murdar" si vreau sa vin pe partea legii! •Factiunile precedente: Ballas, Mafia, Triads, SFR, Grove. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ballas(Rank 5), Mafia(Rank 3), Triads(Rank 4), SFR(Rank 1), Grove(Rank 1) •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da, inainte de wipe, ban 7 zile! •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/95wdy7iif/ •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare?: Da! •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune?: Destul Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Totu Alexandru •Varsta: 18 ani •Detineti un cont xfire?: Nu! •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ?: Am inteles! •Alte adaugari?: Nimic.
xUser Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 •Nickname : EvidenT. •Ce alte conturi detineti : - •Level : 8 •Sex (M/F) : Masculin •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : 3-4 • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : vreau sa intru in FBI sa fac legea, sa fiu legea! •Factiunile precedente : Politicieni, Medici, Instructors, Bikers, SFR, The Triads •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 1 la toate, din pacate! •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Banat [7] pentru limbaj •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Desigur •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : Mult, desigur ... Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Mihai Badara •Varsta : 16 •Detineti un cont xfire? : Da •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da •Alte adaugari? : Am revenit cu o aplicatie mai decenta, multumesc!
Paulinho Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 •Nickname : Mitza •Ce alte conturi detineti : - •Level : 23 •Sex (M/F) : Masculin •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : 5-6 • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : pentru a prinde mafioti periculosi pentru a ajuta factiunea si sa fiu alaturi de cativa prieteni •Factiunile precedente : NG , FBI , TRIADE , UST , Scoala , DNB , Ballas •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : NG - Rank 5 , F.B.I - Rank 4 , The Triads - Rank 5 , UST - Rank 1 , Scoala Rank - 1 , DNB - Rank 1 , Ballas - Rank 3 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : nu •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : da •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : pana cand nu o mai pot ajuta Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Mihai •Varsta : 17 •Detineti un cont xfire? : Nu •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da •Alte adaugari? : -
eGadget Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 •Nick(in joc): Gadget •Ce alte conturi detineti(nick-uri):nu am •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): SF •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat da, reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea FBI?: din potriva, ma inteleg chiar bine cu unii, de cand am fost la SMURD •In ce interval orar jucati: dimineata:18-22 (acuma nu in fiecare zii la fel, dar in mare cam asa e) •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa apar statul San Andreas de infractori •Factiunile precedente: Consilieri(rank 1), SMURD(rank 1), Scoala(rank 2), DNB (Rank 2) •Job secundar actual: Taxi driver •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: am cuplat cu factiunile :D •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica aici •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.:/licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: nu am •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Da •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : Pana sunt demis Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Alin Perghel •Varsta: 16 ani •Detineti un cont xfire? : Nu •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da •Alte adaugari? : -
filtzeR Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Mitza - acceptat pentru teste Gadget - respins (nu te consider capabil, stii foarte bine ce ai facut ultima oara la teste).
SamB Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 •Nickname : Rosu •Ce alte conturi detineti :- •Level : 15 •Sex (M/F) : M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : 4-5 • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Pt mine este un departament foarte bun si vreau sa ajut si eu si sa incerc ceva nou •Factiunile precedente : triads ng medici •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : triads rank 4 medici 3 iar ng 2 :D •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : nu •Poza cu stats: •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : da •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : mult Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Bogdan •Varsta : 21 •Detineti un cont xfire? : - •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : da •Alte adaugari? : -
RedForce Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 •Nickname : Edward_DeeJay •Ce alte conturi detineti : •Level : 21 •Sex (M/F) : M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu mai stiu. •Cate ore pe zi acordati jocului? : 3+ • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Ca asta e una dintre factiunile mele preferate. •Factiunile precedente : hitman,etc. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 3 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu •Poza cu stats: Click! •Poza cu licentele dvs.: Click! •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Da. •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : Destul. Informatii din viata reala: •Nume / Prenume : Edy •Varsta : 17 •Detineti un cont xfire? : Da. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da. •Alte adaugari? : oliver ii shaffu' :))
molotow Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 •Nickname : Hack3r •Ce alte conturi detineti :- •Level : 17 •Sex (M/F) : M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu. •Cate ore pe zi acordati jocului? : 4+ • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Pentru ca e o factiune unita cu lideri capabili . •Factiunile precedente : Ng,Smurd,Lsv,Ng,Triads. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 1,2,1,1,3 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : 1 data am avut ban 7 zile. •Poza cu stats: click! •Poza cu licentele dvs.: click! •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Da. •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : Forever. Informatii din viata reala: •Nume / Prenume : I.Mihai •Varsta : 16 •Detineti un cont xfire? : Da. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da. •Alte adaugari? :
G3aN Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 •Nickname : zApaceL •Ce alte conturi detineti : GeanN •Level : 12 •Sex (M/F) : M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : 5 ore, depinde de programu' meu • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Pentru ca esti o factiune serioasa cu membrii foarte de treaba. •Factiunile precedente : Politicieni, SFR, UST, Ballas, Grove Street, NG, PD, The Triads •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 2,1,3,1,2,2,1,1 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Doar ban •Poza cu /stats : Click •Poza cu licentele dvs.: Click •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Da •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : Pana cand voi fi demis ! •Nume / Prenume: A.Gean •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur. •Alte adaugari: Nimic important